KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
ojtam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz w spisie wątków skasowany ten o zwolnieniach już nie rozumiem nic tzn. że wypowiedzi z niego dodano do głównego
Na pewno chciałabym żeby D. był ze mną w szpitalu ale nie jestem pewna czy przy samym rodzie też ale to jest sprawa tak względna że trudno się określić i w dodatku mój mąż wykonuje taką pracę że może go akurat nie być w okolicy. Jak braliśmy ślub to z powodu powodzi tydzień przed ślubem nie wiedzieliśmy czy zdąży wrócić na czas, ale wrócił 4 dni przed ;-)Witam popołudniu..to już drugi dzień Nowego Roku.
Dziś oglądałam program na Polsat Cafe.
Rodzić z partnerem czy bez?...... i tak doszłam do wniosku że czeka mnie poważna rozmowa na ten temat z nim ...bo tu nic jeszcze niecałe 6 miesięcy a jednak czas leci.
Czy wy kochane już myślałyście o tym?
Ja jestem na zwolnieniu od 6 tygodnia ale to ze względu na zagrożenie ciąży, teraz już jest wszytko ok ale na zwolnieniu zostanę już do rozwiązania. Chodzę do lekarza prywatnie ale jeżeli kobieta jest zmęczona pracą i jest ona niezbyt korzystna dla niej w ciąży to lekarz powinien wystawić zwolnienie ale skoro pielęgniarki same powiedziały że on n ie wystawia to poszukaj innego w tym celu.Dojeżdżam 2h do pracy w jedną plus 2 h w druga strone, 8h w pracy wiec jest to dla mnie męczące.
Tryb pracy siedzący na hali pełnej komputerów z telefonem przy uchu non stop bo dzwonimy do firm. Także odczuwam ból kręgosłupa, oczu a także stres bo wiadomo ludzie są różni przez telefon.
Ogólnie jestem zadowolona ze swojego ginekologa(chodze na NFZ) no ale jak go dzisiaj pierwszy raz poprosiłam o zwolnienie to odmówił. Potem mi pielegniarki tylko powiedzialy ze nie mam co liczyć na zwolnienie bo on nie wypisuje.Zasugerowły zebym zmieniła lekarza bo przyjmuja jeszcze dwie kobiety oprócz niego.
a ew. jakbym poszła prywatnie to wypisaliby mi czy też by były jakieś problemy?
To że dziś wyszedł negatywnie jeszcze nic nie znaczy, poczekaj jeszcze i zrób następny za kilka dni jak @ się nie pojawi ja nadal trzymam kciuki i nie zamierzam ich puścićdzisiejszy test negatywny
ale wcześnie jeszcze więc może ZA wczesnie....
To P na okres oczekiwania na rozwarcie pójdzie czy bedzie chciał czy nie Niech wie, ze robienie dzieci nie kończy sie na orgazmie;-)
Bedzie masował mi plecy, zwilżał usta, słuchał jaki to jest niedobry i będzie się uśmiechał
Najwyzej potem wyjdzie na sam moment porodu..
Uważam, ze nie wyjdzie-hehehe
Ja przy Pierwszym porodzie miałam układ z M, że jak zacznie Lilka wychodzic to on będzie stał przy mojej głowie z tyłu i nie będzie mi patrzeć między nogi, tym bardziej,ze on nalezy do tych wrazliwych
Jednak jak kazano mi przeć to ten się skradał by zobaczyc co tam między mymi udami sie dzieje, myslała,ze nie zobaczę, bo mi połozna powiedziała,zebym zamykała oczy jak prę, ale ja czulam,że ten łazi więc przerywałam parcie i nakazywałam mu wracać na miejsce....brzmiało to mniej wiecej tak.. kur... a gdzie TY leziesz" heheheeh.