Sorka ale niedawno tu sie zarejestrowalam i jeszcze nie bardzo ogarnęłam co i jak a jest juz jakis wątek odnośnie tego pytania co zadałam. Jeśli tak to proszę o link do tematu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jeśli ten temat był to powiedzcie bo widzę że nikt nic nie pisze chyba że wolicie zamknięty.???
PaulinaMaria hihi bo my tu teraz w wirze tematu "wyprawiamy sie" hihi
Twoj tez jest interesujacy, zaraz go podejme
Sluchajcie, odnosnie wyprawki to buziak, zakladaj i potem jako pierwsza w watku bedziesz uaktualniac liste, ok?
Bo rzeczywiscie, do szpitala pojdziemy wg wyznacznikow, ale potem w domi to hulaj dusza
A moze pojdziemy z czasem i zrobimy liste w excelu w google docs???
Taka podzielona na kategorie, ilosci?
Otwarta oczywiscie dla wszystkicha
Paulina nie wiem czy ten temat był ale myślę że jeśli ktoś chce o czymś pogadać to ma do tego prawo my tą kwestię mamy jasną już od jakiegoś czasu tzn. mój mąż powiedział tak - ochrzcić też pójdziesz sama! - no i temat zamknięty
buziak nie wiem jak ty ale ja bardzo cenię u mojego męża takie zdecydowanie
Paulina na pewno i tutaj są dziewczyny którym zafasolkowanie przyszło łatwo a i tak każdą dopadają czasem wątpliwości typu jak to będzie, czy dam radę, czy będę umiała itp. więc myślę że musisz po prostu zacząć myśleć pozytywnie, już nie długo poczujesz ruchy maleństwa i to na pewno doda ci sił i poprawi nastrój no a brak mężczyzny przy boku z pewnością nie pomaga w ciężkich chwilach ale jesteś silna i pamiętaj że te kilkanaście cm które nosisz pod sercem odczuwa twoje emocje