reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam popołudniu..to już drugi dzień Nowego Roku.
Dziś oglądałam program na Polsat Cafe.
Rodzić z partnerem czy bez?...... i tak doszłam do wniosku że czeka mnie poważna rozmowa na ten temat z nim ...bo tu nic jeszcze niecałe 6 miesięcy a jednak czas leci.
Czy wy kochane już myślałyście o tym?:happy:

Ostatnia edycja:
Witajcie,

przyznam sie ze tak szybko Was przeczytałam, wybaczycie??:-);-)

buziak niepotrzebne watki rzeczywiscie mozna pokasować:tak: i zalozyc inne, przyjemniejsze hehe wyprawki itp:tak:
Chociaz gdzie indziej jak widzialam to chyba wszystkie wattki zostaja i niektore maja ich mega duzo nawet:tak:

sicilpol w watku z wyprawkami pewnie kazda bedzie pisala co ma, co kupuje itp. Bedziemy na pewno sobie nawzajem doradzać :)

A ja dzisiaj zrobilam przeglad ciuszkow po synku i uzbieralo sie tego troche co sie przyda niezaleznie od plci maluszka:tak:
mam nawet spoko nowych :)
Kuba mial kilka par rozowych bodow ale z samochodzikami i z napisami dla chłopca:tak: ubieralam mu to zawsze na noc:-D

maćku ja nie straszę, tak mowia, ze hormony itp, ze wszystko pierwszy raz i kobieta szybciej tyje, ale nie ma reguly :) niektore moga malutko przytyć:tak:
Ja widze tez po rodzinie i kolezankach, ze w 1 kazda najwiecej.

nanulika trzymam mocno kciuki:tak: Daj nam jak najszybciej znać:-)

AVO ja na tym etapie z Kuba mialam juz 7 kg na plus:tak:
teraz jem zdecyddowanie mniej niz wtedy:tak:
Moze to cos da?:-) Bedzie dobrze;-) najwzyej po porodzie bedziemy razem chudnać:-)

buziak w tym watku wyprawka tylko Ty bedziesz pisala co potrzebne?? Bo nie wiem czy dobrze zrozumialam :)
mamy na glownym pisac i bedziesz dopisywać??

Ostatnia edycja:
a co do zakupow dzieciecych to ja lubie po prostu Pepco:) moze dlatego ze tam pracowalam kiedys i znam te ciuchy i wiem jak te fajne rozroznic :)tam jest tanizna, mozna pomacac, poszperac. ale ak bylam w pierwszej ciazy to tylko allegro:) i wszystkie ubranka polskie z Pinokio albo Ewa Klucze. tyle ze duzo drozsze . a w pepco body po 6 zl, pajace po 8 wiec mozna sie bawic:)

pola z tym tyciem to moze jest tak ze kobiety w pierwszej ciazy moze na wiecej sobie pozwalaja bo w koncu to ciaza, a w drugiej juz maja przykre wspomnienia co do zrzucania cialka no i koncowki ciazy bo nie dosc ze brzuch wielki to jeszcze jak tylek urosl to wogole ciezko jest i bardziej moze sie uwaza. ale sa tez takie co sa swiadomo i uwazaja na to co jedza juz w 1 ciazy. moja mama przytyla w pierwszej ciazy 5 a w drugiej 8, po porodzie pierwszym byla 2 na minusie od razu w szpitalu jeszcze a po drugim tyle samo wazyla. nigdy nie ma reguly:)

Ostatnia edycja:
buziak ale watku poznajmy sie nie da sie chyba polaczyc z Lista mamus bo na liscie dopisywala tylko Lena i bez komentarzy a przedstawic moze sie kazdy :) i jeszcze pewnie nie jedna bedzie sie przedstawiała:tak:
a reszte to co wspomnialas mozna jak najbardziej usunać, kto to moze zrobić? Moderator tylko pewnie, co nie??

agaundpestka zgadzam się, Next najlepszy jak dla mnie:tak:
uwielbiam z niego ciuchy i nie tylko dla dzieci ale dla siebie tez:-D

Witajcie,

buziak w tym watku wyprawka tylko Ty bedziesz pisala co potrzebne?? Bo nie wiem czy dobrze zrozumialam :)
mamy na glownym pisac i bedziesz dopisywać??
Nie. Wszyscy będą pisać, wymieniać doświadczenia, tylko osoba, która założy taki wątek będzie robić podsumowanie i wrzucać to na pierwszą stronkę.

a co do zakupow dzieciecych to ja lubie po prostu Pepco:) moze dlatego ze tam pracowalam kiedys i znam te ciuchy i wiem jak te fajne rozroznic :)tam jest tanizna, mozna pomacac, poszperac. ale ak bylam w pierwszej ciazy to tylko allegro:) i wszystkie ubranka polskie z Pinokio albo Ewa Klucze. tyle ze duzo drozsze . a w pepco body po 6 zl, pajace po 8 wiec mozna sie bawic:)
Ostatnio patrzyłam w pepco za jakimś unisexem, ale nie było niczego fajnego...

reklama
FORUM SIE ZAWIESIŁO:szok:

zrobiłam pod pod postem w pierwszym beda rzeczy do szpitala dla dziecka i mam, a w drugim propozycje tych wszystkich gadzetow od wkładek na cycki po wyparzacze albo rzeczy na poźniej

i w tym 2 edytuje poprawiam na litery drukowane i zonk cały czas sa małe:baffled: poprawie pozniej.
a co do pisania to obojetnie moze byc i tam a ja bede dopisywała do listy ktora zawsze bedzie na 1stronie

Do góry