a chce zebysmy go założyły juz teraz, bo ja np zaczynam po mału zakupy i stopniowo bym sobie rozkładała wydatki.. zresztą ja wolę nie spieszac sie..
Ja też
Zwłaszcza, że jako "pierworódka" pojęcia nie mam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a chce zebysmy go założyły juz teraz, bo ja np zaczynam po mału zakupy i stopniowo bym sobie rozkładała wydatki.. zresztą ja wolę nie spieszac sie..
Nie. Wszyscy będą pisać, wymieniać doświadczenia, tylko osoba, która założy taki wątek będzie robić podsumowanie i wrzucać to na pierwszą stronkę.Witajcie,
buziak w tym watku wyprawka tylko Ty bedziesz pisala co potrzebne?? Bo nie wiem czy dobrze zrozumialam
mamy na glownym pisac i bedziesz dopisywać??
Ostatnio patrzyłam w pepco za jakimś unisexem, ale nie było niczego fajnego...a co do zakupow dzieciecych to ja lubie po prostu Pepco moze dlatego ze tam pracowalam kiedys i znam te ciuchy i wiem jak te fajne rozroznic tam jest tanizna, mozna pomacac, poszperac. ale ak bylam w pierwszej ciazy to tylko allegro i wszystkie ubranka polskie z Pinokio albo Ewa Klucze. tyle ze duzo drozsze . a w pepco body po 6 zl, pajace po 8 wiec mozna sie bawic