gosiaczek30
Fanka BB :)
ja rowniez trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz racje - robi się bałagan...dziewczyny co Wy na to, zeby poprosić naszą panią moderator, żeby pokasowała bezużyteczne tematy? Jak dla mnie to juz tu tego za duzo i niestety równiez takie w kt w ogole sie nie wchodzi taki bezład w tych naszych tematach.. sporo o tym samym
np lista czerwcowych mamus mogłaby byc w jednym temacie z poznajmy sie
książka kucharska z tym - jesc czy nie???
nie wiem co z ankietą potrzebna jeszcze???
do usunięcia proponowałabym
głosowanie
nasze wesołe fotki
przydatne linki
Zrobić porządek i tyle! i zrobic miejsce na nowy temat;-)
wiem, ze mamy jeeeeeszcze sporo czasu ale, ze po mału zaczynają sie zakupy to zrobic propozycje wyprawki do szpitala i tego co przyda nam sie w domu. I nie chodzi mi tu o wyparzacze czy laktatory, ale nawet czy jeden ręcznik do szpitala czy sie przydają dwa. Ile czego itp
Tylko jakos tak z głową, zeby nie trzeba było po jakims czasie czegos szukac
maćku - osobiscie otworzę Ci drzwi
Rób porządki, rób.. nie chodzi mi o to by kasowac co popadnie, ja rzuciłam moje propozycje a Wy dawajcie swoje.. Tylko tak żeby tu sie przejrzyscie zrobiło wreszcie.
Ja juz rodziłam ale na innych zasadach, ze tata biegał i kupował wyprawkę dzien po porodzie na łeb na szyje bo ja nic nie miałam
A z domu co mi przywiezli, o czym nie zapomniałam przez tel - to miałam.
Teraz chciałabym posłuchac propozycji..
tylko ze jak kazda z nas zacznie po kolei dopisywac post pod postem to nie wierze ze w czerwcu bedziemy czytały temat od 1strony do 200 np