reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
dziewczyny co Wy na to, zeby poprosić naszą panią moderator, żeby pokasowała bezużyteczne tematy? Jak dla mnie to juz tu tego za duzo i niestety równiez takie w kt w ogole sie nie wchodzi:zawstydzona/y: taki bezład w tych naszych tematach.. sporo o tym samym

np lista czerwcowych mamus mogłaby byc w jednym temacie z poznajmy sie

książka kucharska z tym - jesc czy nie???

nie wiem co z ankietą potrzebna jeszcze???

do usunięcia proponowałabym

głosowanie
nasze wesołe fotki
przydatne linki

Zrobić porządek i tyle! i zrobic miejsce na nowy temat;-)

wiem, ze mamy jeeeeeszcze sporo czasu ale, ze po mału zaczynają sie zakupy to zrobic propozycje wyprawki do szpitala i tego co przyda nam sie w domu. I nie chodzi mi tu o wyparzacze czy laktatory, ale nawet czy jeden ręcznik do szpitala czy sie przydają dwa. Ile czego itp
Tylko jakos tak z głową, zeby nie trzeba było po jakims czasie czegos szukac

nanulinka- trzymam i ja kciuki :tak:

no wlasnie, a jak zorganizujemy watek wyprawkowy?
chodzi mi o taka listę, bowiem nie ukrywam bardzo na nia licze :rolleyes:
Chodzi mi o to, ze będziemy rodzic w czerwcu i prócz wspomnianych rożków będą potrzebne inne rzeczy a znow inne nie, a ja nadal jestem w lesie :sorry:

dziewczyny co Wy na to, zeby poprosić naszą panią moderator, żeby pokasowała bezużyteczne tematy? Jak dla mnie to juz tu tego za duzo i niestety równiez takie w kt w ogole sie nie wchodzi:zawstydzona/y: taki bezład w tych naszych tematach.. sporo o tym samym

np lista czerwcowych mamus mogłaby byc w jednym temacie z poznajmy sie

książka kucharska z tym - jesc czy nie???

nie wiem co z ankietą potrzebna jeszcze???

do usunięcia proponowałabym

głosowanie
nasze wesołe fotki
przydatne linki

Zrobić porządek i tyle! i zrobic miejsce na nowy temat;-)

wiem, ze mamy jeeeeeszcze sporo czasu ale, ze po mału zaczynają sie zakupy to zrobic propozycje wyprawki do szpitala i tego co przyda nam sie w domu. I nie chodzi mi tu o wyparzacze czy laktatory, ale nawet czy jeden ręcznik do szpitala czy sie przydają dwa. Ile czego itp
Tylko jakos tak z głową, zeby nie trzeba było po jakims czasie czegos szukac
Masz racje - robi się bałagan...

Ale ja bym np zostawiła ten mój wątek z linkami - ja np z niego korzystam i tam można by wrzucać stronki dotyczące właśnie wyprawki. Bo w nawale postów ciężko czasem znaleźć odpowiednią stronę.
A były tu już wzmianki o problemach z karmieniem, wyborem wózka itp. Wtedy nie było mi to potrzebne, ale za jakiś czas chciałabym do tego wrócić, ale nie ma niestety szans, żeby to odnaleźć.

Poza tym wydaje mi się, że zwykle jest 2/3 moderatorów w danym temacie. U nas jest jeden, który moim zdaniem zagląda tu sporadycznie i chyba nie ma za bardzo czasu trzymać ręki na pulsie ;-)
Więc proponowałabym wybrać jakąś pomoc.
Ja np mogłabym się tym zająć, bo od dziś jestem na L4 i mnie delikatnie nosi ;-)

maćku - osobiscie otworzę Ci drzwi:tak:
Rób porządki, rób.. nie chodzi mi o to by kasowac co popadnie, ja rzuciłam moje propozycje a Wy dawajcie swoje.. Tylko tak żeby tu sie przejrzyscie zrobiło wreszcie.

Ja juz rodziłam ale na innych zasadach, ze tata biegał i kupował wyprawkę dzien po porodzie na łeb na szyje bo ja nic nie miałam:baffled:
A z domu co mi przywiezli, o czym nie zapomniałam przez tel - to miałam.
Teraz chciałabym posłuchac propozycji..
tylko ze jak kazda z nas zacznie po kolei dopisywac post pod postem to nie wierze ze w czerwcu bedziemy czytały temat od 1strony do 200 np:baffled:

Buziak ja tez jestem z tym zeby pokasowac niepotrzebne
Macku tez mysle ze powinno byc przynajmniej 2 moderatorow i jak jestes chetna to jestem za.
Sicilpol dobry pomysl na ten watek. chociaz tak naprawd to najlepiej jak kazda zadzwoni do szpitala w ktorym rodzic bedzie wczesniej i zapyta co ma brac a czego nie. u mnie nie wolnno bylo miec toreb :D:D:D:D wypakowalam sie do szafki i rodzina zabrala zeby sie pod lozkiem nie walalo . zreszta u nas to nie trzeba bylo miec ani pampersow ani ciuszkow czy rozka. wszytsko szpitalne. jedyne co to jedzenie dla siebie i kosmetyki :D

maćku - osobiscie otworzę Ci drzwi:tak:
Rób porządki, rób.. nie chodzi mi o to by kasowac co popadnie, ja rzuciłam moje propozycje a Wy dawajcie swoje.. Tylko tak żeby tu sie przejrzyscie zrobiło wreszcie.

Ja juz rodziłam ale na innych zasadach, ze tata biegał i kupował wyprawkę dzien po porodzie na łeb na szyje bo ja nic nie miałam:baffled:
A z domu co mi przywiezli, o czym nie zapomniałam przez tel - to miałam.
Teraz chciałabym posłuchac propozycji..
tylko ze jak kazda z nas zacznie po kolei dopisywac post pod postem to nie wierze ze w czerwcu bedziemy czytały temat od 1strony do 200 np:baffled:

To trzeba by zrobić to w ten sposób - ktoś, kto ma dużo wolnego czasu ;-) otwiera taki wątek i na pierwszej stronie tworzy listę. I później systematycznie dopisuje do niej kolejne propozycje, które padną :tak:

a chce zebysmy go założyły juz teraz, bo ja np zaczynam po mału zakupy i stopniowo bym sobie rozkładała wydatki.. zresztą ja wolę nie spieszac sie..

reklama
Do góry