reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

nanulinka - a ile czasu jeszcze do ewent @ ??? pisałaś coś o 10 dobrze pamiętam??? a jakiejs bety wczesniej sie nie da???? tak czy inaczej nie dźwigaj, nie przemęczaj sie i duuuuuuzo odpoczywaj!!

macku - wiem ze okrutna jestem, ale śmiać mi sie chce, że szczur moze miec takie problemy i brac psychotropy:-D:-D nie gniewaj sie juz:tak:

reklama
Witam wszystkie mamusie w Nowym Roku;) Życzę szczęści, zdrowego i pomyślnego rozwiązania oraz spokoju ducha;)Mam nadzieję, że oo mnie nie zapomniałyście;)

Ja dostałam chyba ciążowego zastoju, hehe nawet mi się wydaje że brzusio mniejszy. U lekarza byłam miesiąc temu może dlatego taka niespokojna jestem. Całe szczęście 10 stycznia mam wizytę, więc jescze tylko tydzień.

Pozdrawiam;)

buziak:7977758 pisze:
nanulinka - a ile czasu jeszcze do ewent @ ??? pisałaś coś o 10 dobrze pamiętam??? a jakiejs bety wczesniej sie nie da???? tak czy inaczej nie dźwigaj, nie przemęczaj sie i duuuuuuzo odpoczywaj!!

macku - wiem ze okrutna jestem, ale śmiać mi sie chce, że szczur moze miec takie problemy i brac psychotropy:-D:-D nie gniewaj sie juz:tak:

No szacuje ze ok 10go powinna byc.... dzis 24 dzien cyklu.... cos czuje ze nie wytrzymam i zakupie dzisiaj jakis pakiet testow..... pffff....

Ja narazie jeszcze nie kupowałam nic, ale wiecie jakiw w smyku są fajne przeceny??? trzypak bluzeczek dla dziewczynek za 40zł, albo tunika i legginsy tez 40zł albo body i kieculka za 30zł tylko:eek:
zreszta popatrzcie

Sklep internetowy Smyk.com

chociaz i w coccodrillo sa przeceny a to mnie rozbroiło

Modneubranka.pl

:-D

Nie podobają mi się te ubranka:no:
Ja narazie jeszcze nie kupowałam nic, ale wiecie jakiw w smyku są fajne przeceny??? trzypak bluzeczek dla dziewczynek za 40zł, albo tunika i legginsy tez 40zł albo body i kieculka za 30zł tylko:eek:
zreszta popatrzcie

Sklep internetowy Smyk.com

chociaz i w coccodrillo sa przeceny a to mnie rozbroiło

Modneubranka.pl

:-D

Tylko szkoda, że jeszcze płci nie znamy :sorry:

reklama
Do góry