asiia_
Fanka BB :)
buziak masz slicznego pieska podobaja mi sie takie
A dzieci maszz udane
My niestety nie mamy ani pieska ani kotka:-( a oboje z mezem lubimy zwierzęta Po prostu przynajmniej dwa razy w roku lecimy do Polski i nie byloby co z nimi zrobić Moze jak juz zdecydujemy czy za kilka lat wracamy do PL to wtedy kupimy sobie na pewno psa
asiia moj Kuba tez nie chce na nocnik tylko na nakladke
do nocnika to On wklada autka i sie bawi ale z nakladki korzysta:-)
A Twoj juz calkowicie odpieluchowany?? Czy na spacery zakladasz jeszcze pampersa??
katrina no to juz niedlugo to USG, super:-);-)
U Nas Kubus odpieluchowany calkowicie.
nie nakladamy mu pampersa wogole ani na spacerki ani nigdzie indziej, nie ma nawet takiej opcji Kuba ich juz nie cierpi , wola jak chce kupke albo siku i tyle. wlasciwie od poczatku nie nakladalam mu ani na dwor ani po domku. zdarzylo mu sie z 2 razy zrobic siku jak bylismy na miescie, raz jak stalismy w wielkiej kolejce w tesco zrobil kupke, i nie chcial nawet kroka wtedy do przodu dac,poplakal sie tylko hihi potem niespodzienek juz nie bylo !
wiesz wydaje mi sie ze to byl poprostu czas i pora kiedy Kubus Sam byl juz na to gotowy
Polaa - no wreszcie, ileż można czekać...
Przypomniałam sobie, że któraś pytała jeszcze o badania u gina - tu w podwozie bez potrzeby nie zaglądają, więc ostatni przegląd mam z lutego tego roku (jak byłam w Polsce), ale piersi mi lekarka badała.
No u Nas tez nie zagladaja.. , i nie powiem ale troszke mnie to martwi bo wydaje mi sie ze przy blizniaczej ciazy powinni kontrolowac szyjke chociaz raz na jakis czas.. a jeszcze ani razu tego nie zrobili.. niewiem czy to dobrze czy zle..
jesli chodzi o piersi, to tez ani razu mi na nie nie spojrzala ,ale to nie ma dla mnie jakiegos znaczenie
Witajcie
Jeszcze raz Wszystkiego Naajlepszego w Nowym Roku;-)
My wrocilismy od znajomych po 1 było super, Kuba dzielnie wytrzymał, miał wiele zajeć wiec nie było mowy, zeby zasnał Miał 3 koleżanki do zabawy Po powrocie szybka kapiel Mlodego i do łóżka My po Nim od razu i spaliśmy wszyscy do 10.30
Ja pewnie pospalabym i dluzej ale Kuba "kazał" wstawać i nie ma zmiłuj się
AVO ja też mam fioła na punkcie swojej wagi teraz Tak samo nie chce przytyc tyle co z Kubą. Waze sie codziennie rano na golasa, zeby jak najmniej pokazało
Ale wczraj...jak sie ubrałam, zrobilam ze soba porzadek, popatrzyłam w lustro to...sie sobie podobałam bedac w ciazy z Kuba nie moglam tego powiedzieć Pewnie to chwilowe ale zawsze coś
Ja słyszałam, że powinno sie wazyc zawsze rano (nic nie bylo mowy o dokladnej godzinie) o tej samej godzinie i po wysikaniu sie
U Nas identycznie Kubus siedzial do 1 w nocy ,tyle ze byl juz tak zmeczony ze zaczal marudzic, a wstal o 10 i teraz znowu zaczyna marudzic i mowii Mama spaaaac ... a jeszcze z pol godzinki co najmniej musze go przetrzymac
nie mialam okazji wejsc wczoraj ,takze zycze Wam Dzisaj Szczesliwego Nowego Roku , Pociechy z Dzieciaczkow ,no i Oczywiscie Szczesliwych Rozwiazan , i dotrwania do konca terminu