reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

buziak 3mam kciuki ;)

Ide spać ... musze odespać zarwaną nockę .. sylwestra spędzę przed TV :) juz kupilam sobie hooop colę i lay's -y cebulowe :) impreza full wypas:D sam na sam z telewizorem mmmmmmmmmmm :* zaglądnę tu jeszcze nie raz dziś ciekawa jestem czy tylko ja tu bede rowniez w sylwka siedziec:D

reklama
Mamina. 4 kg to przeciez wcale nie duzo.Zaczynasz 5 miesiac to chyba waga w normie tak mysle. :)
Kamila do nas znajomi przyjda. Kazdy cos upichcil wiec poniewaz pic nie mozna to bede sie skupiac na jedzeniu :) mniam tyle pysznosci.
Czasami w ciagu dnia czuje jakby takie lekkie pukniecia w brzuszku. ciekawe czy to bobo? A wy juz czujecie ruchy?
A w ogole wszystkim mamusiom i dzidziusiom WSZYSTKIEGO NAJ W NOWYM ROKU !!!!!!!!!!!!

buziak 3mam kciuki ;)

Ide spać ... musze odespać zarwaną nockę .. sylwestra spędzę przed TV :) juz kupilam sobie hooop colę i lay's -y cebulowe :) impreza full wypas:D sam na sam z telewizorem mmmmmmmmmmm :* zaglądnę tu jeszcze nie raz dziś ciekawa jestem czy tylko ja tu bede rowniez w sylwka siedziec:D

dzięki Kamila:happy:
A miałam sie ciebie pytać czemu jakoś rzadko z nami siedzisz ostatnio???
Jeszcze ja bede siedziec na czterech coraz grubszych:tak:
Nie mam coli bo mi nie idzieeeee i bez chipsów bo nie pomyślałam... Za to dzis miałam zajawkę na zupkę amino pomidorową i na kolacje jeszcze jedna mam:rofl2:

Pochwalę sie jeszcze, ze byłam 5min przed domem:happy::happy::happy:
Jak miło tak wstac z wyyyyra, mam nadzieję ze moze bez jakiegos szału, ale bede mogła juz pochodzic troche:-)
Pies jak mnie zobaczył to zgłupiał a mąż przestraszył sie jakby miał coś na sumieniu:szok: Ale obeszłam dom dookoła i nie było nigdzie zadnej długonogiej blondyny:no:

Witam Wszystkie;
Byłam tu ostatnio przed świętami w czwartek, więc chyba nawet nie będę próbowała nadrobić zaległości. Jeśli zdarzyło się coś mega ważnego to proszę mnie uświadomić. widziałam nowy wątek dot. imion naszych maluszków. Ja niestety w święta gdzieś się przeziębiłam i chodzę pociągająca:-D.
Muszę powiedzieć, że przy tygodniowym odcięciu od netu bardzo mi Was brakowało. Cieszę się, że buziak wstała :-D
Pozdrawiam i życzę szampańskiej imprezy przy Picollo

Kochane Dziewczyny!!!

Niech Nowy Rok przyniesie Wam i Waszym Rodzinom zdrowie, radość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń, a gdy już się one spełnią, niech dorzuci garść nowych, bo tylko one nadają życiu sens
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Szczęśliwego Nowego ROKU
;-)

Odezwę się jutro
:tak:

dzięki Kamila:happy:
A miałam sie ciebie pytać czemu jakoś rzadko z nami siedzisz ostatnio???
Jeszcze ja bede siedziec na czterech coraz grubszych:tak:
Nie mam coli bo mi nie idzieeeee i bez chipsów bo nie pomyślałam... Za to dzis miałam zajawkę na zupkę amino pomidorową i na kolacje jeszcze jedna mam:rofl2:

Pochwalę sie jeszcze, ze byłam 5min przed domem:happy::happy::happy:
Jak miło tak wstac z wyyyyra, mam nadzieję ze moze bez jakiegos szału, ale bede mogła juz pochodzic troche:-)
Pies jak mnie zobaczył to zgłupiał a mąż przestraszył sie jakby miał coś na sumieniu:szok: Ale obeszłam dom dookoła i nie było nigdzie zadnej długonogiej blondyny:no:

Od 3 dni zadziej zaglądam bo tak naprawdę siędze tu jak mój jest w pracy :p A ostatnio miał wolne a dzisiaj pracuje wiec dzisiaj zaglądam. Jak on jest to siadam na chwile przywitam sie poczytam ile zdążę i mnie z gania z kompa bo jest uzależniony od jakiejś glupiej gierki gra w nią non stop caly czas jak jest w domu i włącznie z nocami:szok: także wtedy nie mam możliwości usiąść:) Przespałam się godzinkę i czuję się jak nowo narodzona .. już kilka dni oka nawet nie zmrużyłam eh neiwiem co ja mam z tym dzieckiem już robić chyba na porade psychologa jest za wczesnie bo nawet z nim nie pogada tylko ja sie dogaduje z synem:D cale noce budzi sie krzyczy placze wierci sie od kilku nocy jestt tak ze nawet na sekunde nie uśnie wczesniej budzil sie tak po 20 razy na 10-15 minut a reszte czasu spal a teraz nic a nic w dzien odsypia z 1,5 godzinki do 2 max i mu starcza a ja chodze jak zombi :D
buziak rozbawiłaś mnie z tą blondynką :) No tak ale ryzyko było heh żona w łóżku nie wychodząca to blondyna mogła być gdzies tam schowana :)

kamila
chyba można iść z takim malcem do psychologa a warto by było też pójść po poradę do neurologa, spróbuj na co najmniej godzinę przed pójściem WIktora spać wyłączyć tv. współczuję ci bardzo, bo też mam dziecko które budzi się w nocy i wiem jak to jest, ale u mnie zdarza się coraz więcej spokojnych nocy i mam wrażenie, że się wszystko normalizuje

buziak
fajnie że wstałaś, obyś się nie musiała już kłaść! (tak na dłużej)

Jeśli chodzi o życzenia, to wszystyko już chyba zostało tu dziś powiedziane, ja się dołączam

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!

reklama
Przespałam się godzinkę i czuję się jak nowo narodzona .. już kilka dni oka nawet nie zmrużyłam eh neiwiem co ja mam z tym dzieckiem już robić chyba na porade psychologa jest za wczesnie bo nawet z nim nie pogada tylko ja sie dogaduje z synem:D cale noce budzi sie krzyczy placze wierci sie od kilku nocy jestt tak ze nawet na sekunde nie uśnie wczesniej budzil sie tak po 20 razy na 10-15 minut a reszte czasu spal a teraz nic a nic w dzien odsypia z 1,5 godzinki do 2 max i mu starcza a ja chodze jak zombi :D
buziak rozbawiłaś mnie z tą blondynką :) No tak ale ryzyko było heh żona w łóżku nie wychodząca to blondyna mogła być gdzies tam schowana :)

a i żona nie może:baffled::baffled::baffled: ;-)

To raczej nie jest normalne, ze on tak mało spi:baffled: Moze naprawde weź to spr, bo sie wykonczysz...

Do góry