agaundpestka
Fanka BB :)
Kurcze to sikanie mnie wybudziło całkiem :/ i już zjadłam na śniadanie 3 mandarynki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialam na poczatku kolatania serca, takie motyle, ktore podchodzili mi do gardla, stwierdzono arytmie i na tym etapie sie zatrzymala.
Jesli sie zapuszcze, grodzi mi migotanie, ale do tego droga daleka.
Fakt jest taki, ze niestety tego nie mialam i teraz jak np przez pare dni nie wezme talbetek (zdarzalo sie przed ciaza niestety z roztrzepania, a i w 10tygodniu jak mialam dawke za niska a potrzeby juz wieksze) to znow mi to kolatanie wraca
ja mam ciulalke Mochito, wielki princes bo jak wieje to on nie wyjdzie na spacer, jesli wyjdzie to bron boze zeby mu sie lapka nie zmoczyla, max pol godziny spacerkiem pochodzi i juz na rece chce. Bardzo delikatny, wiecznie pachnie perfumami od przytulania sie do nas.Zobacz załącznik 420970
i to nie jest tak ze go rozpuscilismy, ta rasa tak ma dlatego zdecydowalismy sie na takiego mieszczucha. Mamy jeszcze dwie swinie morskie dlugowlose tez charakterne, jedna histeryczka a druga cwana jak niewiem;-)
No faktycznie - takie pieski to tylko nosić i przytulać.ja mam ciulalke Mochito, wielki princes bo jak wieje to on nie wyjdzie na spacer, jesli wyjdzie to bron boze zeby mu sie lapka nie zmoczyla, max pol godziny spacerkiem pochodzi i juz na rece chce. Bardzo delikatny, wiecznie pachnie perfumami od przytulania sie do nas.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)i ja dzis wstałam przed 10
Właśnie robie kompot truskawkowy do picia - nie ma to jak zachcianka...
Tak tak... ja robię Nic nie pisałam, zeby nie zapeszyć ale od pon było ładnie i pomalutku zacznę poruszać sie chociaz po domku. Tak więc proszę o kciuuuuuuki
Wstawac reszta!!!