agaundpestka
Fanka BB :)
Kurcze to sikanie mnie wybudziło całkiem :/ i już zjadłam na śniadanie 3 mandarynki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialam na poczatku kolatania serca, takie motyle, ktore podchodzili mi do gardla, stwierdzono arytmie i na tym etapie sie zatrzymala.
Jesli sie zapuszcze, grodzi mi migotanie, ale do tego droga daleka.
Fakt jest taki, ze niestety tego nie mialam i teraz jak np przez pare dni nie wezme talbetek (zdarzalo sie przed ciaza niestety z roztrzepania, a i w 10tygodniu jak mialam dawke za niska a potrzeby juz wieksze) to znow mi to kolatanie wraca![]()
ja mam ciulalke Mochito, wielki princes bo jak wieje to on nie wyjdzie na spacer, jesli wyjdzie to bron boze zeby mu sie lapka nie zmoczyla, max pol godziny spacerkiem pochodzi i juz na rece chce. Bardzo delikatny, wiecznie pachnie perfumami od przytulania sie do nas.Zobacz załącznik 420970
i to nie jest tak ze go rozpuscilismy, ta rasa tak ma dlatego zdecydowalismy sie na takiego mieszczucha. Mamy jeszcze dwie swinie morskie dlugowlose tez charakterne, jedna histeryczka a druga cwana jak niewiem;-)
No faktycznie - takie pieski to tylko nosić i przytulać.ja mam ciulalke Mochito, wielki princes bo jak wieje to on nie wyjdzie na spacer, jesli wyjdzie to bron boze zeby mu sie lapka nie zmoczyla, max pol godziny spacerkiem pochodzi i juz na rece chce. Bardzo delikatny, wiecznie pachnie perfumami od przytulania sie do nas.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)i ja dzis wstałam przed 10
Właśnie robie kompot truskawkowy do picia - nie ma to jak zachcianka...
Tak tak... ja robięNic nie pisałam, zeby nie zapeszyć ale od pon było ładnie i pomalutku zacznę poruszać sie chociaz po domku. Tak więc proszę o kciuuuuuuki
![]()
Wstawac reszta!!!