reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

a ja własnie założyłam moje czarne dość obcisłe jeansy i okazało się, że mi nogi w udach, nad kolnami utyły:(Poczułam się w ogóle jkas gruba i brzydka i jest mi źle.....wiem,że to niewazne i głupie, ale jednak humor mi zepsuło:(b
rzuch ostatnio nie uróśł, a uda tak, no żesz........W sumei ytyla 2, 8 kgm a czyję sie ajkbym utyła 10:(obiecałam sobei,ze w tej ciazy się nie spasę i co i gucio. To sobie ponarzekalam:(

Buziaczku fajowo,że juz wstajesz, aby tak już do końca.......

Ty to sobie już nie trynknęłaś czegoś???:-D:-D

Nie becz!!!
Dzidziolek tam sobie siedzi, ma cieplutko milusio, jest mu fajnie, fika koziołki, ściska pępowinę zezuje oczkami a niedługo będzie ćwiczył śpiewy- to jest teraz najważniejsze a Ty bankowo wyglądasz pięknie, tylko te spodnie niepotrzebnie wyjęłaś:laugh2: Nie masz innych?
Jak Cie to pocieszy to mój tyłek, uda i cycki też juz dawno zapomniały jaki miały wygląd przed ciążą:baffled:

Aha.. I jak mnie bierze taki wisielczy humor z powodu mojej wagi to wołam sobie męża i pytam:

"Kochanie, jestem gruba? Mocno przytyłam???" - wtedy mój kochany mąż nie patrząc mi w oczy zapewnia, ze nic a nic po mnie nie widać:-D:-D:-D

Humor od razu do przodu a mąż podejrzanie chętnie bierze sie za porządki:baffled: :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ty to sobie już nie trynknęłaś czegoś???:-D:-D

Nie becz!!!
Dzidziolek tam sobie siedzi, ma cieplutko milusio, jest mu fajnie, fika koziołki, ściska pępowinę zezuje oczkami a niedługo będzie ćwiczył śpiewy- to jest teraz najważniejsze a Ty bankowo wyglądasz pięknie, tylko te spodnie niepotrzebnie wyjęłaś:laugh2: Nie masz innych?
Jak Cie to pocieszy to mój tyłek, uda i cycki też juz dawno zapomniały jaki miały wygląd przed ciążą:baffled:

Ha HA ależ się uśmiałam jakbym czytała o Mnie.....dziś już wiem że żadne spodnie nie wchodzą brzuch uciskają nawet niezapięte 100cm na wysokosci pępuszka:szok:
ale niemam zamiaru przeżywać dzisaj bigosik był pierś z kurczaka
a zaraz faworki pujdą w ruch bo sylwestra spędze z panem z telewizora....:-) Witam w klubie tv 2012

Ostatnia edycja:
Buziak tylko TY chuda jak patyk, a ja no cóż do 25 roku życia wazyłam 50-55 kilo, przy wzroście 173 i czułam się super. Potem tak 60-63. Po ciąży walczylam by wrocicic do swojej wagi tych 60 kilo. Czułam sie okropnie ztymi dodtkowymi kilogramami. Teraz obiecalam sobie,że już nie chce byc taka bryla po ciąży i nie przytyję 22 kilo tylko 12( skrycie marzyłam o 10:)ale jak tak dalej pójdzie to znowu będe wstydzić sie wychdizć w lato na spacery.Ja niestey chora jestem na tym punkcie:(
Co do spodni to wystapiłam w nich w Wigilię i pierwszy dzień świąt i nie spodziwałam sie,ze 4 dni pózniej będe w nich już duzo gorzej wyglądać:(

Wybaczcie mi proszę- mam spadek nastroju. Ale poprawię się obiecuję- najwazniejsze,żebym oje serducho dobrze pracowal i w ogole cąły organizm,a dziecie urdoziło się zdrowe. Z innymi rzeczami sie pogodzę, ale tak troszkę pomarudzę:)

Powiem szczerze że nic się nie dowiedziałam z tego artykułu.. wszystko to już wiem i wszystko juz przerabiałam lecz nie było żadnego skutku..
U nas problemem tez jest to że wiktor nie ma swojego łóżka bo żadne nie mieści się w pokoju a na niemowlęce jest za duży :/ musi spać ze mną .. może to jest problem ale jeśli tak to nie da się go rozwiązać.. no nie ma takiej możliwości ..
No dlatego jestem w tej kropce bo juz wiele czytalam i sie radzilam znajomch ze wszystkich rad korzystalam i nigdy nie bylo skutków.. moze rzeczywiscie poszukam psychologa dziecięcego który coś na to zaradzi .. wiktor śpi w nocy na golasa bo jak zaloze na niego cokolwiek to zdziera z siebie ubranie z jeszcze wiekszym wrzaskiem. heh..

avo - jesli założę ze wazyłam 50 jak zaszłam w ciążę i niech przytyje 20/25kg przy moim wzroscie 164 to jak na moje oko tez nie bede wyglądała zbyt atrakcyjnie. Podejrzewam, ze tyle nabiore bo sis tak miała. I do tego ten cyc:baffled: Mi tak nic nie wadzi, teraz juz boje sie spogladac w lustro a co bedzie jak mleka nabiore:szok:
Ale jeśli Ci pomoże pomarudzenie, to słucham...

kamila - a co zrobicie z maluchem??? ze spaniem...

no jak tam uwazacie przeciez...ja jestem zakochana w moim psiutaku..on we mnie, wszyscy sie smieje za bede dziecko na jednym reku a psa na drugim lulac.

mamina- ja też mam małego psiutka- maltanczyka i u mnie bedzie to samo, na jednym reku dzidzius, na drugim drugi "dzidzius" , bo ten pies jest jak moj cien :rofl2:. mam nadzieje, ze nie bedzie zazdrosny.

Kamila- psycholog postawi diagnoze nawet dziecku, ktore nie mowi, sa do tego rózne testy i inne sztuczki ;)
A Twój maż gdzie spi, macie drugie łozko?

A ja sylwka spedzam z brzuszkiem i pieskiem przed TV, wlasnie ogladam niesmiertelna seksmisje :laugh2:
Zjadlam 3 parowki z chrzanem ( nie jadlam od 5 lat, a teraz smakuja jak delicje hahaha), na to paczka nimm2 kwasne żujki i.....zaraz pekne.

Dziewczynki , dołączam sie do zyczeń i .....DO SIEGO ROKU:-), to bedzie piekny i cudowny czas dla nas i naszych dzieciatek !!

reklama
a ile juz przytyłaś? i ile przytyłś w ciazy z bliźniakami?

lepiej sie poczujesz jak Ci napiszę, ze prawie podwoiłam swoją wagę???:tak: zaczynałam wazac 50 a 90 miałam leciutko. Nie wiem dokładnie bo potem juz nie patrzyłam nawet na wage:baffled: I mało ważne było czy to kg czy woda - byłam dwa razy większa:szok:
a nie powiem, bo ja tez lubię ładnie wyglądać:sorry2: na tym zdjeciu gdzie głaszcze Dominika w inkubatorze widac jakie mam dłonie - dwa razy moje.
Teraz mam ok 4kg na plusie, ale tez juz je czuje wszędzieeeeee!

Ale mnie głowa rozbolała:baffled: normalnie moment i ból niesamowity nie wiadomo skąd:szok: to mi balanga nie ma co:-)
Juz założyłam sylwestrową kreację - żółtą koszulę nocną i do tego zrobiłam wyjsciowy makijaż - nałożyłam krem:happy:

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry