reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

cześć i czołem, poczytałam i nie pamiętam co komu napisać...

Po pierwsze jak czytam, ze dopiero za 2 tyg., macie następne USG... to mnie aż... ja mam co prawda 4 stycznia, ale to moje pierwsze, wyczekane i już się nie mogę doczekać. Na pewno nie odpuszczę lekarzowi, który będzie to robił, tylko trochę pomęczę pytaniami.

Avo - akurat moja mama i babcia miały i mają cyklicznie robione badania tarczycy, bo: babcia ma niedoczynność, a z kolei mama...... właśnie niby wszystkie wyniki są bardzo dobre, ale miała operację, bo jeden płat w stosunku do drugiego był 10-cio krotnie większy i przepychał tchawicę, że miała problemy z oddychaniem. Ja też sobie profilaktycznie zrobiłam i wszystko jest OK.

buziak - ja mam foxterriera szorstkowłosego (tricolor z przewagą białego) i też wszystkie kałuże jej!!! Jak jedziemy z nią na plażę to jest w siódmym niebie, z tym, że jeśli nie chcemy, żeby sie wykąpała w oceanie (bo jest np. zimno) to nie można jej spuścić ze smyczy. Na szczęście skończyła juz z przekopywaniem trawnika..

Nocnik.. służył u nas jako zabawka, siadała, a sprawy załatwiała do pampka, ale jak raz przyszedł kolega z synem i zobaczyła, że młody się wysikał do toalety, to praktycznie z dnia na dzień skończyliśmy z pieluchami. Ale korzystamy z nakładki na wc (z królewnami) i mamy stołeczek - sprawdzają się super!!!

sicilpol - ja biorę tylko witaminy (1 tabl. dziennie), czasami tylko jeszcze odczulającą, ale to zależy od natężenia kurzu.

reklama
dzieki:-)
Głównym jej panem jest P, wiec to taki Przemkowy ogon usraniec, az smiesznie to wygląda - gdzie P tam fiki. Razem siedzą w piwnicy, razem za domem, razem przed. Taki komplet.
A dzieci lubi, zwłaszcza jak mają coś smacznego w łapkach to nie wiadomo kiedy sie tak zakręci ze porwie. Gryzie ich w kostki, czasem chce z nimi figlowac a ze jest duza i niezdarna to przewraca ich po kolei i blizniaki sie gniewają. Komedia.
Ale pies jest ogólnie towarzyski. Wystarczy ze ktos podjedzie i otworzy bagaznik a uda jej sie czmychnąć bramką to siedzi w samochodzie:-)

Ostatnio P wziął ja na wieś, zeby sobie pobiegała. Po 2godzinach mój ojciec spytał zdziwiony gdzie jest pies:baffled: ??? P zapomniał:szok::baffled:

/Dziewczyny u mnie dziś zaczął podciekać pokarm z piersi jak jest u was?:-):szok: Czy to nie za wcześnie? Jestem nowicjuszką ale nie przeszkadza mi to bo nie leje sie litrami...:cool: jakoś chyba nie ??widziałam na forum tego tematu;-)

Ale pies jest ogólnie towarzyski. Wystarczy ze ktos podjedzie i otworzy bagaznik a uda jej sie czmychnąć bramką to siedzi w samochodzie:biggrin2:
wink2.gif

Nasza tak samo! A myślałąm, że tylko my mamy psa z *******cem ;-)
sabunol.jpgsabozi.jpg

macku - ile ma Wasz pies? i czy to drugie stworzenie to szczur:szok::szok:

Ja co jakis czas spr czy nie mam, ale nie, Myslałam, ze za wczesnie:tak:

reklama
Do góry