reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
ja mam ciulalke Mochito, wielki princes bo jak wieje to on nie wyjdzie na spacer, jesli wyjdzie to bron boze zeby mu sie lapka nie zmoczyla, max pol godziny spacerkiem pochodzi i juz na rece chce. Bardzo delikatny, wiecznie pachnie perfumami od przytulania sie do nas. Photo-0779.jpg

i to nie jest tak ze go rozpuscilismy, ta rasa tak ma dlatego zdecydowalismy sie na takiego mieszczucha. Mamy jeszcze dwie swinie morskie dlugowlose tez charakterne, jedna histeryczka a druga cwana jak niewiem;-)

buziak masz slicznego pieska:tak: podobaja mi sie takie :)
A dzieci maszz udane:-D
My niestety nie mamy ani pieska ani kotka:-( a oboje z mezem lubimy zwierzęta:tak: Po prostu przynajmniej dwa razy w roku lecimy do Polski i nie byloby co z nimi zrobić:no: Moze jak juz zdecydujemy czy za kilka lat wracamy do PL to wtedy kupimy sobie na pewno psa:tak:

asiia moj Kuba tez nie chce na nocnik:no: tylko na nakladke:tak:
do nocnika to On wklada autka i sie bawi:zawstydzona/y: ale z nakladki korzysta:-)
A Twoj juz calkowicie odpieluchowany?? Czy na spacery zakladasz jeszcze pampersa??

katrina no to juz niedlugo to USG, super:-);-)

Polaa - no wreszcie, ileż można czekać...

Przypomniałam sobie, że któraś pytała jeszcze o badania u gina - tu w podwozie bez potrzeby nie zaglądają, więc ostatni przegląd mam z lutego tego roku (jak byłam w Polsce), ale piersi mi lekarka badała.

Ostatnia edycja:
Polaa - no wreszcie, ileż można czekać...

Przypomniałam sobie, że któraś pytała jeszcze o badania u gina - tu w podwozie bez potrzeby nie zaglądają, więc ostatni przegląd mam z lutego tego roku (jak byłam w Polsce), ale piersi mi lekarka badała.

u nas tez nie zaglądają jak nie ma potrzeby:-) i tez w lutym w Polsce mialam ostatni przegląd:-D

mamina naprawde nie mialabym komu zostawic, sasiadow nie bede obarczać ( nie mamy az takich kontaktow z Nimi, tyle co czesc i co slychac:) najbizsi to Bulgarzy i Anglicy i maja swoje zwierzaki, a znajomi jak to znajomi pracuja itp.
Ale i na psa przyjdzie czas :)

Ostatnia edycja:
Wybaczcie ale ja tak na szybko bo dopiero teraz mam chwilke czasu
Więc bylam u innego gina niestety zdjęcia nie dostałam ale dzidzia jest cala i zdrowa i ma się dobrze ;) plus dostałam całą liste badań do zrobienia $ale to po nowym roku także teraz (bo jutro nie będę miała kiedy zajrzeć ) Później doczytam co u Was ;D

Życzę Wam wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia wszystkich marzeń. aaa no i oczywiście przede wszystkim, aby wszystkie maleństwa,które nosimy pod serduszkiem były całe, zdrowe. Buziaczki kochane :*:*

reklama
Do góry