reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

sicilpol - zmusze P, zeby poszukał kabla i jesli mam w tel to moze jutro dam fotke. A jak nie mam w tel to pierwsze co zrobie jak wstane to Ci ja pstryknę;-)

sicilpol - mój P mnie mocno zaskoczył, po pierwsze ze znalazł moj kabel (w piwnicy w jego gratach:szok: nic wiec dziwnego, ze nie mogłam znalezc:wściekła/y:) a po drugei,ze da mi wkleic foto Fiki bez wczesniejszego przygotowania psa - czyli godzinnego czesania:szok:
W tel mam tylko 1zdjęcie, w lato - nasz pies w kałuży znajduje ukojenie:cool::cool:
Wiec jest bruuudna i mokra:tak:

Uploaded with ImageShack.us

a no i malutki niedzwiedz:happy2:

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mamy owczarka niemieckiego 1,5mcy. Generalnie jest to mądry pies, ale czasem sobie z nią rady nie dajemy..
Co jakis czas traci apetyt - potrafi nic nie jesc kilka dni:no: nic zupełnie:no: i w tym czasie zaczyna sie głupawka - ten pies zamienia sie w koparke:baffled: Kopie dołki i tak z naszych obserwacji wynika, ze w pobliżu jakichs roslin czy drzewek..
Też mam (chyba) owczarka i też ciągle kopie!
ALe zaników apetytu nie zauważyłam :no:
Mój mąż Roofiego straszy oddaniem do schroniska:-)
My jej tłumaczymy, że jak będzie niegrzeczna to ją do lasu wywieziemy i do drzewa przywiążemy, ale jakoś nie robi to na niej wrażenia :sorry2:

W tel mam tylko 1zdjęcie, w lato - nasz pies w kałuży znajduje ukojenie:cool::cool:
Wiec jest bruuudna i mokra:tak: http://imageshack.us
Słodziak!!!

O tak! KAłuża to jest to!!!:tak: Nasza robi dokłądnie to samo!

u nas sąsiedzi sie smieją bo mają dołek na srodku podwórka gdzie sie zbiera woda po deszczu, ze wystarczy Fiki zawołać i kałuży nie ma.. a pies wygląda jak nieszczęście ale jej to nie przeszkadza :baffled:

edek

mówiłysmy o czerwonych kokardach zaczepianych dzieciom, zwróćcie uwage jaką obrożę Fiki kupił mój mąż

Ostatnia edycja:
sercowe problemy to znaczy?

Mialam na poczatku kolatania serca, takie motyle, ktore podchodzili mi do gardla, stwierdzono arytmie i na tym etapie sie zatrzymala.
Jesli sie zapuszcze, grodzi mi migotanie, ale do tego droga daleka.
Fakt jest taki, ze niestety tego nie mialam i teraz jak np przez pare dni nie wezme talbetek (zdarzalo sie przed ciaza niestety z roztrzepania, a i w 10tygodniu jak mialam dawke za niska a potrzeby juz wieksze) to znow mi to kolatanie wraca :baffled:

Buziak- o kurczak, pieeeekny piesek, boooski, kochana sunia, a Wy jej nie pozwalacie przekopac pare grzadek a ti ti ti nieladnie hihih- ja uwielbiam psiaki, zwlaszcza wieeeeelkie, moim niedosciglym marzeniem jest nowofundland :tak:
A jak blizniaki na nia reaguja? no i ona na nich :tak: Bowiem domyslam sie, ze to oni kroluja nad psiskiem :tak:

Mlodak[/B], a wiesz, Roofi, nie w formie tak pisanej, ale czytanej, czyli rufi (od rufiano) po wlosku znaczy lizusek :tak: fajne imie dla psiaka swoja droga :tak:- no i piekny piesek- widzialam fotke- robie wrazenie

Dziękuję w imieniu pieska :-)

A co do imienia to niewiedziałam, że oznacza lizuska, ale jak widac trafiłam w dziesiątkę. Ten potwór nawet za popcorn by każdego człowieka bo gędie wylizał. Wręcz mam wrażenie, że złodzieja zamiast gryźć lub chociaż przestraszyć to przywitałby soczystym liźnięciem:szok:

w lato - nasz pies w kałuży znajduje ukojenie:cool::cool:
Wiec jest bruuudna i mokra:tak:

No bo szczęśliwy pies to brudny pies :-) O!!!

A swoją drogą - przepiękna bestyja :-)

reklama
Piekne pieski, obydwa :tak:

Dziewczyny, do jutra!
Zmykam zmagac sie z zoladkiem :no:
Maz wie co robi, wybierajac spanie w swoim dzieciecym pokoiku :dry:

Do góry