reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Mój syn jest mega szczęśliwy, ze w Nowym Yorku to tam gdzie był ich ulubiony Kevin :-):-)

To jakbys nam Kasia jeszcze załatwiła nr tel to juz w ogóle było by super!!!

Rok temu zadzwoniłam do szwagra i on udawał Eminema, zeby z nimi pogadał. Dopiero w tym roku zorientowali sie, ze Eminem spiewa i mowi po angielsku, i spytali czy umie po polsku. Odpowiadam, ze nie. Konsternacja:baffled: I pyt - to z kim my kiedys rozmawialismy:baffled:

Udani są nie ma co :tak::tak:

reklama
dziewczyny na wątku -
u lekarza ... - rozwinął sie temat gin. Czy badano Wam cycki i czy siadacie na fotel co wizyta? Bo zastanawiam sie czy zmieniły sie trendy czy jestesmy coraz bardziej olewane:confused:
troche pozno ale dopiero znalazlam :D mi moj terazniejszy nie bada piersi, tylko w 6 tyg jak poszlam na potwierdzenie ciazy prywatnie to mi babka robila usg sutka i zbadala i powiedziala ze co wizyte najlepeij by bylo robic bo w ciazy tak szybko sie wsyztsko zmienia ze trzeba sie badac. ale moj tego nie robi,. nie ma usg u siebie, recznie tez nie, na fotelu na kazdym razem bada mnie " recznie", patrzy jak szyjka i czy rosnie wszystko, czy rozpulchnione i infekcje bo u mnie to co chwila cos:wściekła/y: wiec musi.

Ja dopiero teraz dotarłam.

Ja przybrałam dokładnie 1,5kg, więc chyba tragedii nie ma. Ale jak sobie znowu przeliczę kolejne 23 tygodnie razy 0,5kg to wychodzi dodatkowych 11,5kg!!!! No tego to już sobie nie bardzo mogę wyobrazić :szok:

ja przytylam od poczatku 2.5 kg z czego te 2 kg to w ciagu ostatniego miesiaca :baffled: musze przystopowac . chociaz jeszcze 5 miesiecy nam zostalo. to jakbym 10 przytyla jeszcze to tragedii by niebylo ale wiem ze na koniec to tak szyyybko waga leci w gore ze teraz lepiej uwazac. ja w 8-9 miesiacu przytylam 9 kg:/

[FONT=comic sans ms,sand]Imię i Nazwisko : Marshall Bruce Mathers III[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]Pseudonimy : Eminem, Slim Shady [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]Urodzenia : St. Joshep [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]Miejsca zamieszkania : Detroit, Los Angeles [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]Stan Cywilny : wolny , po rozwodze [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]Rodzice : matka Debbie, ojciec Marshall [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]Rodzeństwo : brat przyrodni Nathan[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]Dzieci : córka - Hailie Jade [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]Kolor włosów : blond (farbowane) Kolor oczu : niebieskie [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]Wzrost : około 1.8m . [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand][/FONT]

Kaśka!!! Ktoś tu oszukuje:confused:

Gratuluje
Cześć dziewczyny

Ja tak szybko, bo pisze z pracy. Bylam dzis na usg i moge potwierdzić juz na 100% bedziemy mieli chlopaka:) strasznie sie ciesze:)

Teraz tylko trzeba na zwolnienie isc i mozna szalec na wyprzedazach i wreszcie bedzie czas zeby wiecej sie udzielac na forum :)

Miłego dnia:)

Na to wygląda że będziemy mieć troszkę chłopaków na euro 2012 kto wie czy niecałą jedenastkę ganiającą za piłką:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
w przeciągu 2 msc myślę że już każda z nas będzie znała płeć. Wtedy to dopiero się zobaczy tą różnicę:)

A ja dziś zobaczyłam w lusterku brązową krechę od pępka w dół :) Cieszę się - dobry znak :) A już się martwiłam że coś jest nie tak bo tych ruchów nie czuję ale skoro jest krecha to wszystko jest super :)

kamila
no to współczuję z tą kupą na dywanie!
Ja jak kupowałam pierwsze majtki to od razu większą ilość bo tak to się można zajechać, prania ręcznego nie uznaję :)

Ruchy czułam już przecież tyle dni temu i właściwie od tamtej pory znowu nic, albo słabo się wsłu****ę a przecież we wtorek miałam usg i widziałam rosnącego bąka więc jest ok. Tak to chyba jest z tymi ruchami na początku, krechy nie mam, nawet brzucha nie mam

O tym przetrawionym mleku to cos wiem, ZONK :tak:

Mlodak
, a wiesz, Roofi, nie w formie tak pisanej, ale czytanej, czyli rufi (od rufiano) po wlosku znaczy lizusek :tak: fajne imie dla psiaka swoja droga :tak:- no i piekny piesek- widzialam fotke- robie wrazenie

Buziak- pokazesz swojego psiaka? pokaz pokaz poookaz :tak:

Co do delikatnosci, to mnie niewiele rusza :tak:
Za to moj malzonek szanowny, nie sprzatnie moich smarkatek z lozka :dry: Ciekawa jestem jak sobie poradzi z pieluchami i innymi sprawami, ktore dzieci potrafia robic :tak:

Aha, i jeszcze o tarczycy, ja mam niedoczynnosc, tzn nie aktualnie, ale mi idzie w niedo... i przed wykryciem mialam ksiazkowe objawy :(
Po operacji dlugo walczylam ze strunami glosowymi i zostaly mi problemy sercowe, bowiem majac poziomy hormonow w normie, dlugo nie zglebiano tematu, dopiero USG wiecej powiedzialo.
Po tabletkach euthyrox nie zauwazylam pogorszenia wzroku :tak:

karamija i dziewczyny dzieciaczkow ok 3latek - a moze juz czas??? :tak:

Stołek - schodek - Porównaj wszystkie ceny Stołek - schodek z Twenga

Nakładka sedesowa dla dzieci - Porównaj wszystkie ceny Nakładka sedesowa dla dzieci z Twenga

i było by z górki z myciem nocnikow ;-)

a schodek sie przydaje i do mycie rączek, ząbków - niezastąpiony gadzet (tylko wazne zeby był antyposlizgowy)

jak juz pisalam kilka razy,My mamy i stolek i nakladke (dokladnie ta z linku -z Carsow ) jest antyposlizgowa,i Kubus z niej sam korzysta.Sam chodzi do lazienki umyc raczki, Sam ja sobie kladzie pod kibelek jak idzie siusiuu . takze po raz kolejny polecam u Nas sie sprawdzilo bardzo szybciutko i od poczatku nie mamy problemow z myciem nocnikow. Kuba na nocnik nie chce ,i nigdy nie chcial bo ciagle mowil ze to dla dzidzi :p a My przeciez ciagle mu powtarzamy ze On Jest juz duzym Madrym chlopczykiem i takie tam :tak:

reklama
Aha, i jeszcze o tarczycy, ja mam niedoczynnosc, tzn nie aktualnie, ale mi idzie w niedo... i przed wykryciem mialam ksiazkowe objawy :(
Po operacji dlugo walczylam ze strunami glosowymi i zostaly mi problemy sercowe, bowiem majac poziomy hormonow w normie, dlugo nie zglebiano tematu, dopiero USG wiecej powiedzialo.
Po tabletkach euthyrox nie zauwazylam pogorszenia wzroku :tak:

sercowe problemy to znaczy?

Do góry