reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

wiecie może gdzie mieszka Eminema babcia???
bo moj Bartek nie moze tego przeżyc, ze nie wie:baffled:
Albo chociaz powiedzcie na jakiej Eminem ulicy mieszka???????????????

karamija - my mamy tak małą tą deseczkę, ze nie trzeba było trzymac, one sa rózne. I nie powiem dokładnie ile moi chłopcy mieli jak zaczynali - ale ok 3lat.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hello
a ja dopiero teraz wpadam.
ktos tu pisal ze mala frekwencja a ja nie moge przepic sie z postami przez dzisiejszy dzien. tzn czytaniem.
dzisiaj odwiedzilamnie kolezanka ktorej 1.5 roku nie widzialam. pogadalysmy o slubach, ciazach :D ale faaajnie bylo :D
jutro rano pewnie na sylwestra juz bedziemy jechac. umowilam sie dzisiaj do dermatologa na nast tydzien.
aha i wogole to 4.01 mozliwe ze bede sie bronic :D o ilebabka mi prace zatwierdzi bo na urlopie jest...:/

wiecie może gdzie mieszka Eminema babcia???
bo moj Bartek nie moze tego przeżyc, ze nie wie:baffled:
Albo chociaz powiedzcie na jakiej Eminem ulicy mieszka???????????????

hahahaha a po co mu to wiedzieć? :) haha ale pomysł:) Chce ich poznać osobiście może :D Jutro będziesz słyszała od rana "mamo pojedzmy do babci eminema" hehe.

Mój syn jest mega szczęśliwy, ze w Nowym Yorku to tam gdzie był ich ulubiony Kevin :-):-)

To jakbys nam Kasia jeszcze załatwiła nr tel to juz w ogóle było by super!!!

Rok temu zadzwoniłam do szwagra i on udawał Eminema, zeby z nimi pogadał. Dopiero w tym roku zorientowali sie, ze Eminem spiewa i mowi po angielsku, i spytali czy umie po polsku. Odpowiadam, ze nie. Konsternacja:baffled: I pyt - to z kim my kiedys rozmawialismy:baffled:

:-D:-D:-D

EMINEM
Shady Records
270 Lafayette Suite 805
New York,NY 805
USA

to jego adres jest tak publicznie dostępny? Ja będąc taką gwiazdą bała bym się podawać swój adres do wglądu publicznego :D

Mój syn jest mega szczęśliwy, ze w Nowym Yorku to tam gdzie był ich ulubiony Kevin :-):-)

To jakbys nam Kasia jeszcze załatwiła nr tel to juz w ogóle było by super!!!

Rok temu zadzwoniłam do szwagra i on udawał Eminema, zeby z nimi pogadał. Dopiero w tym roku zorientowali sie, ze Eminem spiewa i mowi po angielsku, i spytali czy umie po polsku. Odpowiadam, ze nie. Konsternacja:baffled: I pyt - to z kim my kiedys rozmawialismy:baffled:

o kurcze ale masz mądrych synów:D przerąbane hehe. PRzeciec nawet jak bys zadzwonila to ne bedzie gadal ze szkrabaaami ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a ja jestem niewzruszona, moje dziecko przez pierwszy rok sadziło takie smrodliwe bąki i to za każdym razem, że wśród ludzi trochę kaszana była, raz jak w sklepie tak zepsuł atmosferę to uciekliśmy z mężem i udawaliśmy, że to nie nasz wózek (mając go oczywiście na oku i pod pełną kontrolą):-D

Kupy też były niczego sobie, małża cofało ale dzielny był hehe. Teraz jakoś gorzej znoszę, jak luźniejsza kupa i trzeba z nocnika ścierać ;-)

mój wiktor robi kupe na dywan !! :/ śmierdzi w całym domu przez to :p Za chiny ludowe nie mogę go nammówić żeby usiadł na nocnik :/ kupilam dzis dwie pary majtek.. uczymy się majtkowania zeby juz z gołą pupą nei latal ale tylko zalozylam to w jednych majtkach znalazlo sie siusiu a jak tylko zmienilismy to pojawila sie kupa. haha

Do góry