reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Mamy owczarka niemieckiego 1,5mcy. Generalnie jest to mądry pies, ale czasem sobie z nią rady nie dajemy..
Co jakis czas traci apetyt - potrafi nic nie jesc kilka dni:no: nic zupełnie:no: i w tym czasie zaczyna sie głupawka - ten pies zamienia sie w koparke:baffled: Kopie dołki i tak z naszych obserwacji wynika, ze w pobliżu jakichs roslin czy drzewek.. Na początku myślelismy, ze moze czuje jakies krety czy nornice ale ten brak apetytu ???
Oczywiscie jak ktos jest w pobliżu to problemu znika, ale jak tylko wejdziemy do domu czy gdzies pojedziemy to mamy niespodziankę na powrocie jak nic. No i ona jakby wiedziała, ze zle robi bo jak była grzecznie to czeka na nas pod bramą a jak kopie to na sam widok podjeżdżającego samochodu pies siedzi w budzie i tylko patrzy czy P juz zauwazył czy nie:baffled:
Nie wiemy co z nią robic, bo nam niszczy trawnik, wykopuje drzewka:baffled:

reklama
Mój Roofi, dorosły Alaskan malamut też tak ma. Jak mu coś odije to nie zje niczego i może tak kika dni. Jedynie wodę pije, więc wetka powiedziała, że możemy być o niego spokojni. Ten typ tak ma. A kopie dołki bezwzględu na apetyt.

wiem że czasem psom czegoś brakuje w diecie i wtedy szukają tego na własną "rękę-łapę" potrafią np. jeść tynk ze ścian jak im brakuje wapnia więc może to coś w tym kierunku i nie tylko kopie ale może je ziemię...nie wiem

tylko trochę większy:happy2:
ilez ona nam nerwów z tym kopaniem popsuła, ile razy P obiecywał, ze ja komus odda... i jak P czytał wczoraj w necie to duuuzo o owczarkach mozna poczytac w tym temacie:baffled:

reklama
buziak mam taką nakładkę na sedes ale przy niej trzeba dziecko raczej przytrzymać, a mój syn nie lubi jak ktoś mu towarzyszy przy załatwianiu się ale to drugie warte zastanowienia się :)
a nie, to drugie to stołek, myślałam o takim tronie ze schodkami którym najeżdża się na kibelek, może wtedy a tak to mi pozostaje nocnik..

Do góry