buziak
Fanka BB :)
Właśnie oglądnęłam program "porodówka" i chyba wolę jednak rodzić naturalnie a do tej pory rozpatrywałam cesarke
w 1 ciazy ogladałam takie filmy i tak mnie brzuch rozbolał, ze myslałam ze skoncze na sali porodowej
Ja przy Kubie nie mialam ani monitorka oddechu ani detektora:-)
edit. napisalam na zamknietym ale napisze tez tutaj, moze zalozymy watek na temat imion?
edit2. zalozylam ten temat, jesli sie nie podoba to sorry, niech moderatorka skasuje
po1) moi chłopcy mieli bezdechy jeszcze na oiomie, wiec nie mielismy wyboru. Dla mnie to jest rzecz, która ratowała zycie moim dzieciom a nie bajer, ale nikt z mojego otoczenia nie miał.
po2) nie przepraszaj juz za kazdy swój pomysł
Witajcie
Znow tylko ja spac nie moge
Od 4:30 nie mam co ze soba poczac
na miejscu chłopa bym Cie pogoniła
z sypialni napewno
dzien dobry
dziewczyny, czy z któraś z was nie chce znac płci dziecka? bo my postanowiliśmy że póki co chcemy mieć niespodziankę
ja musze znac chociazby ze wzgledu na imię.. w szpitalu juz chca zeby im podac a nie wyobrazam sobie tak w 3dni obmyslac
ROZEK
SPIWOREK
KOCYK
BECIK
????
jakie roznice? co polecacie?
rozek - napewno chce miec bo dla mnie jest to super sprawa
avo - nie wierze w to, ze całe lato bedzie upalne, zwłaszcza po ostatnim a jak kupie 2 rozki to sie nie wykosztuje
zresztą na dworze np wieczorami tez bywa chłodniej, mieszkamy w domu gdzie w srodku mocno sie nie pocimy w lato, jest fajnie chłodno.
kocyki - mam po chłopcach i grube i cienki i to jest suuuuuuuuuuuuuuuuuper sprawa. Do tej pory jak którys mi przytnie w dzien komara to siegam - zresztą kocyków chyba nie musze reklamowac - przydaja sie zawsze wszedzie, do samochodu jak noca jedziemy na wakacje... w lato mozna załozyc krótkie bodziaki i cieniutkim kocykiem przykryc..
spiworkow - nie miałam - ale chyba fajne jak sie małe rozkopuje, ale to chyba nie musi byc na pierwsze dni, mozna kupic pozniej jak bedziesz w polsce np, moze taniej kupisz
becik - nie miałam, nie zabieram głosu (aczkolwiek przezyłam bez )
Właśnie ja bylam za cesarką, ale dziś zobaczyłam, ze normalny poród nie jest taki straszny, a fajne przeżycie
No i witam i czytam dalej
podrzuc mi ten film gdzie reklamuja porody:-):-)