reklama
sama się teraz zastanawiam, na sycylii latem to chyba nie ma racji bytu bo to jest ocieplane takie grubsze, w polsce zależy jeszcze od lata, noce potrafią być chłodne, sama zwątpiłam. ja mam wszsytko po Maksie więc będę wyciągać w razie potrzeby..
avo
no właśnie ty jako czerwcówka wiesz najlepiej, ja byłam marcowa i było jeszcze bardzo bardzo zimno
avo
no właśnie ty jako czerwcówka wiesz najlepiej, ja byłam marcowa i było jeszcze bardzo bardzo zimno
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
mój wiktor w takim rozku jak leżał to go nie wiązałam tylko zawiązywałam do podnoszenia na ręce... Nigdy się nie przegrzał Chociaż on był ur. w 31 październiku i jak chodziliśmy na spacery to bywało -15 albo i mniej na dworze Teraz też kupię ten rożek na 100%
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Witam wszystkich mój poranek zaczął się od swedzących piersi...hhm
i przymierzania pełnej szafy efekt taki
-2 staniki tylko,
-2 pary spodni dzinsy...ufff z 6 par,
-1 para materiałowych z H&M ...które zakupiłam w używanych za 8 zł < takie z ociepleniem na brzuch swoją drogą nawet niewiem ile kosztują w sklepie normalnie bo musiałabym na Warszawę jechać aby sprawdzić:-)
To dobrze bo już się martwiłam możliwe że to stres tak zadziałał:-)
i przymierzania pełnej szafy efekt taki
-2 staniki tylko,
-2 pary spodni dzinsy...ufff z 6 par,
-1 para materiałowych z H&M ...które zakupiłam w używanych za 8 zł < takie z ociepleniem na brzuch swoją drogą nawet niewiem ile kosztują w sklepie normalnie bo musiałabym na Warszawę jechać aby sprawdzić:-)
zapomniałam powiedzieć, odpukuję w niemalowane, że mi dziś duuużo lepiej!
To dobrze bo już się martwiłam możliwe że to stres tak zadziałał:-)
mój wiktor w takim rozku jak leżał to go nie wiązałam tylko zawiązywałam do podnoszenia na ręce... Nigdy się nie przegrzał Chociaż on był ur. w 31 październiku i jak chodziliśmy na spacery to bywało -15 albo i mniej na dworze Teraz też kupię ten rożek na 100%
tylko Kamila listopad, (bo ze szpitala wyszliscie w listopadzie) to nie poczatek czerwca..... zobaczysz, że będzie to zbędny wydatek.....te mamy u mnie naprawdę płakałay jak dzieci ciepriały, zresztą mi też serce pekało jak widziałam te sinoczerowne odparzone ciałka- nigdy potem juz nie widziałm takiego koloru na skórze dziecka.
Nie musisz negować usilnie tego co ja piszę, naprawdę...w zimniejszych porach roku taki rożek z pewnoscią jest świetny
zapomniałam powiedzieć, odpukuję w niemalowane, że mi dziś duuużo lepiej!
no to super
tak jak Ci pisałam łapiemy doły po tych gorszych dniach, ale potem jest lepiej
A mnie się dziewcyzny tak nie chce pracować, ze szok mam lenia,a tu umowa za umową i musżę być super skoncentrowana, żeby niczego nie przegapić.....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
tylko Kamila listopad, (bo ze szpitala wyszliscie w listopadzie) to nie poczatek czerwca..... zobaczysz, że będzie to zbędny wydatek.....te mamy u mnie naprawdę płakałay jak dzieci ciepriały, zresztą mi też serce pekało jak widziałam te sinoczerowne odparzone ciałka- nigdy potem juz nie widziałm takiego koloru na skórze dziecka.
Nie musisz negować usilnie tego co ja piszę, naprawdę...w nie letnich porach roku taki rożek z pewnoscią jest świetny
ej ej ja nic nie negujeee tylko mówię że u mnie się sprawdziło ;p ale to zupelnie inna pora roku przeciez ;p
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
teraz muszę kupić też ten rożek ale też z innych względów . Tata moich dzieci jest niepełnosprawny ( nie ma prawej ręki ) więc tylko w takim rożku moze nosic dziecko w innym nie mialby mozliwosci podtrzymywania główki i reszty ciałka
takze Avo nie mysl sobie ja poprostu mam inne doswiadczenia dlatego tez inne zdanie na rozne tematy
takze Avo nie mysl sobie ja poprostu mam inne doswiadczenia dlatego tez inne zdanie na rozne tematy
reklama
W szpitalu w PL jeszcze zawijają dzieci w kocyki żeby były opatulone ale jak poszłam na bioderka to mi kategorycznie zabronili tak dziecko zawijać bo bioderka się ściągają dzieci mają mieć luźno nogi także te rożki nie do końca są chyba zdrowe dla maluszka ja rodziłam w maju i było zimno akurat ten maj był deszczowy i zimny także kocyk i spiworek się przydały