Ja najbardziej zawsze lubiłam spać na lewym boku i teraz też tak śpię:-) najwygodniej mi, chociaż zdarzaja sie wieczory, że spać nie mogę, kręcę sie jak nie wiem co i jak juz sie uloze to najlepiej wtedy byłoby na brzuchu
reklama
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
addiena
może magnez? tylko to mi przychodzi do głowy
Tylko, ze ja suplementuje magnez, wprawdzie 1 tabletke dziennie. Moze za mało? Przy kolejnych badaniach oznacze jego poziom. Moze gin bedzie wiedzial co sie dzieje, bo normalnie przy zasypianiu to wrecz nogi podnosze do sufitu i kombinuje z nimi
blond_20
Czarownica
a ja sie dopiero witam bo dzisiaj caly dzien latalam. m in u gina bylam to na odpowiednim watku napisze co i jak. podpisalam liste w urzedzie pracy ze ofert brak i tyle... poczytam Was jak tu troche ogarne bo szczerze mowiac to nawet ne wim co sie dzialo. tyle tylko co rano kompa wlaczylam :/
blond_20
Czarownica
zagłosowałam;-)
co tu tak jak nie u nas???
??????? ale o co chodzi?
kasia.natka
Fanka BB :)
witajcie :-) trochę mnie nie było ale postaram się już tak nie zaniedbywać tego wątku
nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta :-(
pochwalę się bo wczoraj byłam u gina i na 90% będzie dziewczynka! waży 231 gram, ma 16 czy 17 cm (nie pamiętam), 18 tydz. 2 dz., wszystko wymierzone i brak nieprawidłowości!!! ale i tak nie mogę się doczekać usg gen. 3/4d
nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta :-(
pochwalę się bo wczoraj byłam u gina i na 90% będzie dziewczynka! waży 231 gram, ma 16 czy 17 cm (nie pamiętam), 18 tydz. 2 dz., wszystko wymierzone i brak nieprawidłowości!!! ale i tak nie mogę się doczekać usg gen. 3/4d
gkvip2505
Witam wszystkie czerwcoweczki.
Ja dzisiaj juz lepiej sie czuje a nawet duzo lepiej.
byla u mnie dzisiaj polozna i pokazala mi raport z badan genetycznych i przezierność karkowa wyszla 1.4mm wiec bardzo dobrze. Jedynie te wyniki testu pappa i FBhCG + moj wiek tak bardzo zanizyly moj wynik 1:24.
Ale juz sie tym tak nie martwie, bobo jest i musi byc zdrowy nie ma innej opcji:-)
Jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziekuje za wsparcie i mile slowo:-)
Jestescie super!!!
Ja dzisiaj juz lepiej sie czuje a nawet duzo lepiej.
byla u mnie dzisiaj polozna i pokazala mi raport z badan genetycznych i przezierność karkowa wyszla 1.4mm wiec bardzo dobrze. Jedynie te wyniki testu pappa i FBhCG + moj wiek tak bardzo zanizyly moj wynik 1:24.
Ale juz sie tym tak nie martwie, bobo jest i musi byc zdrowy nie ma innej opcji:-)
Jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziekuje za wsparcie i mile slowo:-)
Jestescie super!!!
buziak
Witam, jestem mamą listopadową 2010. Mój synek Krzyś bierze udział w konkursie, gdzie nagrodą jest 2000 zł. Bardzo prozę o wsparcie i zagłosowanie na Krzysia i jego kuzynkę Olgę. Każdy głos się liczy. Wystarczy tylko kliknąć! Wszystkim głosującym bardzo dziękujęGłosowanie trwa do marca 2012 r.
Proszę głosujcie na Krzysia i Olgę WIELKI FINAŁ - link do głosowania
blond 20 - zagłosowałam
a u nas dziewczyny ciagle pisza a tu puuuuuuusto, głuuuuucho....
kasia.natka - witaj, gratuluje
Boziuuuuuuuuuuuu oczu otworzyc nie moge spac!!
reklama