reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej u mnie kolejna nocka zarwana.. wcale oka nie mialam czasu zmrużyć..
Dziś planuje lenistwo chociaż pewnie nic z tego nie wyjdzie jak zawsze .. mój kochany synuś. :D heh ..
Miłego dnia :)

reklama
dzien dobry :)

a mnie znów boli głowa ...... piersi też bolą, ale bardziej czuję mrowienie w brodawkach
kurde nie wiem czy mogę znów wziać apap?

dziewczyny, czy z któraś z was nie chce znac płci dziecka? bo my postanowiliśmy że póki co chcemy mieć niespodziankę :)

Witam
Dziewczyny co do waszych wyników nie przejmujcie się tak wczoraj jak byłam na wizycie rozmawiałam z jedną ciężarówką której w pierwszej ciąży na USG wyszlo ze dziecko bedzie mialo zrosniety odbyt i jakies tam inne wady kobita cala ciaze sie stresowala jakie to chore dziecko urodzi a tu na swiat przyszlo zdrowiutkie dziecko bez zadnych problemow takze nie stresujcie sie tak bo moze byc wszystko ok

Co do dolegliwosci to mi tez bol piersi wrocil i zaczyna mnie meczyc jak spie tak dziwny bol jakby mnie mialo rozerwac od kosci ogonowej w doł

ja bym nie wytrzymała bez poznania płci :)
Poza tym dla mnie to bardzo ważne żeby znać płeć przed narodzinami dziecka ze względu na to że wcześniej robi się wprawkę a nie lubię Unisexu :D Wolę odróżniać w ubiorze dziewczynkę od chłopca bo jak wiadomo po maluszkach nigdy nie widać jaka płeć a jak już jest ubrane jak chłopiec/dziewczynka to nikt się nie pomyli :)

sluchajcie, do doswiadczonych mam i doswiadczonych przyszlych mam, pytanie od kompletnie nieuswiadomionej.
Robie liste uswiadamiajaca dla meza i teraz utknelam.
Bedziemy rodzic w czerwcu, jak sie uda, to moze bedziecie miec sliczne lato, nei za goraco, ja niestety musze sie liczyc z tym, ze na 100% bedzie skwar, ze jajecznice bedzie mozna robic na ulicy :(

No wiec

ROZEK
SPIWOREK
KOCYK
BECIK
????

:errr::errr::errr::errr::errr::errr::errr:

jakie roznice? co polecacie?

agaundpestka cc nie jest takie złe jak sie tego nie widzi:-D ja przed porodem tez ogladalam ale jakos specjalnie sie nie przejełam, w sumie nie wiedzialam jeszcze wtedy, ze bedę miala cc:no:
ale bylo ok, moja mama byla w szoku jak przyleciala do nas po dwoch dniach od cesarki jak smigam heh:tak:
Właśnie ja bylam za cesarką, ale dziś zobaczyłam, ze normalny poród nie jest taki straszny, a fajne przeżycie :)

No i witam i czytam dalej:)

Dzień dobry dziewczyny!

Współczuję Wam tych bóli... Mam w pracy kilka koleżanek z problemami z kręgosłupem i widzę jak cierpią... :-( Masakra.

Ja nigdy żadnych bóli kręgosłupa nie miałam a teraz wyraźnie mnie coś gdzieś uciska, bo czuję delikatny pośladka. Widać takie uroki ciąży :sorry2:

Jak na razie w ogóle nie boję się porodu, pod warunkiem, że będzie naturalny ;-) Traktuję to coś co trzeba przejść. Jak leczenie zęba. Mam nadzieje, że z czasem mi to nastawienie nie przejdzie...:sorry2:

reklama
sluchajcie, do doswiadczonych mam i doswiadczonych przyszlych mam, pytanie od kompletnie nieuswiadomionej.
Robie liste uswiadamiajaca dla meza i teraz utknelam.
Bedziemy rodzic w czerwcu, jak sie uda, to moze bedziecie miec sliczne lato, nei za goraco, ja niestety musze sie liczyc z tym, ze na 100% bedzie skwar, ze jajecznice bedzie mozna robic na ulicy :(

No wiec

ROZEK
SPIWOREK
KOCYK
BECIK
????

:errr::errr::errr::errr::errr::errr::errr:

jakie roznice? co polecacie?

rozek przyda sie dla tatusia sa tacy ktorym lepiej trzyma sie dziecko w rozku chociaz dla mnie to nieporeczne, kocyk obowiazkowo bo zwsze moze sie przya na chlodniejsze dni czy nawet przykryc dziecko w domku albo podlozyc becika nie mialam śpiorek fajny do spania zamiast kordełki jak dziecko zaczyna się juz krecic wtedy nie skopuje z siebie narycia

Do góry