reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

buziak- spoko, kapucha normalnie to pewnie i mozna, ale ja wpierw bigos potem surowka...
poza tym mam troche zoladek wydelikatniony, bo kapuste jem 2x w roku (teraz bede czesciej bo juz sie nauczylam sama kisic :tak:) wiec bys mnie musiala zobaczyc w zeszlym roku na swieta po bigosie :eek:

Ja tez nigdzie na Sylwestra nie planuje, nie chce mi sie, nie mam w co sie ubrac, a poza tym wieczorami mam swoje "ulubione" u zajecia w postaci trawienia, braku trawienia, zgagi czy innych ehmm jelitowych przypadlosci :zawstydzona/y:
Ale musze patrzec i na meza, ktory ostatnio nic nie ma z tego zycia, wiec moze wyjdziemy o polnocy zlozyc zyczenia znajomym :tak:

Aniu, z miłą chęcią bym Cie poznała zawsze i wszędzie naprawdę, ale nie koniecznie w takich kapuscianych okolicznościach :tak:

Mój Przemek nie bedzie miał wyboru i w sylwestrową noc posiedzi i potrawi sobie ze mną w domu:-) Oby tylko ze mną nie plamił:eek:

reklama
hejka pierwszy raz od dluższego czasu zalogowałam się z kompa. Mam fajnie bo w domu głowny kucharz to mój mąż i to on przygotowuje wigilię i świeta na całą rodzinkę, ja odpowiadam za dekoracje, prezenty, porządki itp. A i jeszcze psiaka mam na glowie przez te dni bo tak to mąż częsciej jak ja wychodzi.
Dzisiaj byłam w hm i kupiłam dwie pary ciążówek ( prezent gwiazdkowy od męża) i ogólnie to dzisiaj stwierdził że " chyba niezły ci sie ten mąż trafił".....hm nawet nie zaprzecze bo to złoto nie chłopak.....facet

i nadal nie widzę zamkniętego tematu
może ktoś mi przesłać link.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
delwer - w naszych wątkach - ankietach, zakupach, kawałach... nisko masz temat wątek zamknięty wejdz w to i w pierwszym poscie masz link.

dziewczyny - które jeszcze nie głosowały w ankiecie dajcie pozytywny głos!!!

buziak spokojnie, wydaje mi sie, ze przeciez i tak bedziemy mialy ten album zamkniety:tak: a tu sobie na luzie bedziemy pisać, nie ma co sie denerwować;-)

Kurde nic mi sie nie chce , nic a nic, biore sie za pakowanie tych prezentow bo Kuba spi wiec teraz mozna :tak::-D
Jak mąż wstanie i zanim pojedzie do pracy(dzisiaj ostatnia nocka) to jeszcze szybko sprzatam dom, kurze i odkurzanie, na blysk sprzatalam w tamtym tygodniu, albo mąż bedzie sprzatał:-D

cholera, jeszcze musze prasować, zapomnialam:zawstydzona/y: ale do wieczora sporo czasu:-)

Buziak hihi masz racje lepiej wieczorami trzymac sie ode mnie z daleka :)
wozek bym powiedziala szczegolny dosc, cena zas brzydka :eek:

A mnie wlasnie uprowadzaja z cieplego domku daleeeeeko w swiateczne nieznane.... do tesciowej ... Buuuuuu

sicilpol tez nad tym myślałam, ze trzeba albo kogos poprosic o głosy albo załozyc kilka kont na chwile:-)
Wiem, ze takie przykre święta bez bliskich, ale najważniejsze ze są Ci bliscy;-) Ze myślą o nas, ze kochają, że czekają... Za rok pod choinkę zawieziesz dziadkom wnuczątko;-)

Pare razy pytalismy juz bliźniaków co chcą dostac pod choinkę. Pistolety na kólki:eek: Odpada!!!! My mamy 10 okien i dwoje żywych dzieci z 2 parami oczu i tak ma zostac!!! To grę jakiegoś asasina.. oni nawet nie wiedzą co to jest a takową grę chcą ich dwa razy starsi kuzyni wiec wiadomo czyja to decyzja:eek: Odpada!!!! No to nie wiedzą :eek::eek::eek:
No żesz cholera, w dupach sie przewraca:zawstydzona/y: Postanowilismy wpuścić dzieci do hurtowni zabawek :cool::cool:
Bankowo problem sie rozwiąże:-)

A jakoś cicho u nas odnośnie sylwestra???? czy przegapiłam jak mnie nie było? Przyznać sie która idzie na bal???

edek

ja tez próbowałam kapusty..... bac sie czegos???:confused:

Twoje maluchy nie wierzą w św. Mikołaja i prezenty pod choinką od pierwszej gwiazdki ?:) Ja pamiętam jak sama w to wszystko wierzyłam i mój synek też już w to wierzy :)

Ale sie narobiłam a to jesczze nie koniec. Nigo wchodza mi w D.
mięcha upieczone, sałatka z tuńczykiem zrobiona , ciastka też.. warzywka na jarzynową stygną.. pieczarki siew duszą na jajka faszerowane.. hmm kapucha w lodówce.. jeszcze dziś muszę zrobić te jaja i sałatkę i z głowy ale już padnięta jestem.

Sylwestra prześpię:)
Nastawię sobie budzik na 12 w nocy hehe :) Ani ochoty ani siły zeby gdziekolwiek sie ruszyc.

Taki wózek ma Anna Mucha, czy on jest taki drogi???:eek:

Mucha dostała dziecięcy wózek. FOTO

kurcze wózek ponad 3 tys. Kurde umeblować całe mieszkanie mozna za to :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kamila - wierzą, pewnie ze wierzą:tak: No co Ty:confused:
Wejdą do sklepu wybiorą i wrócą. Potem sie dzwoni do mikołaja. Mikołaj jutro na 15min przed zamknięciem sklepu pojedzie i kupi:wściekła/y:

Do góry