reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Mi sie bardzo podobaja dluższe fryzurki u chłopców i jesli tylko mam siusiaczka ( marze o tym ), to jest "skazany" na dlugie włoski :-)
Fajni sa chłopcy z serialu rodzinka. pl. Ogladacie? Kazdy w innym wieku i wszyscy rozkosznie wygladaja w dlugich wlosach.

----------------------------------------------
Moje ciężaróweczki

Świąt Bożego Narodzenia

wypełnionych radością i miłością,

Niosących spokój i odpoczynek.

Codziennej miłości , trwałej radości
Wielkich przyjaźni, marzeń, magii, wyobraźni…

Nowego 2012 Roku spełniającego wszelkie marzenia,

Pełnego optymizmu, szczęścia i powodzenia

reklama
agaundpestka ja po 3 dniach picia tego syropu "*spam*" stanęłam równo na nogi i nawet z noska mi już nie cieknie;-) zapłaciłam 16zl fakt paskudny smak ale pomaga:-D
Ja najpierw homeopatyczne leki brałam, ale dziś mamuska kupiła mi ten syrop mam nadzieje, ze pomoże, do tego gorący bulionik- chyba mam szczescie, ze tu zachorowałam bo kto by się mną tak dobrze opiekował :)

No wlasnie kazdy ma jakieś tam swoje upodobania :) Mój syn ma na dodatek bardzo cienkie lekko takie pierzaste włoski i rzadkie więc jakbym mu zapuscila to pewnie kiepsko by wyglądał chociaz juz i tak ma długie na górze bo ze 3 cm! nigdy w zyciu takich dlugoch nie mial:) Ale oczywiście po bokach cieniowane o 3mm do 6mm :)

No nic ja lece spac mialam bardzo ciezki dzien w kuchni , nic dzisiaj nie jadłam oprocz buleczki z piekarnika rano;p jakos jak gotuje to zawsze czuje sie najedzona.

Pewnie jutro tu zajrzę nie raz :*

WESOŁYCH :)

zdrówka wszystkim zasmarkanym!!!!

Moi chłopcy mają blond włoski i niebieskie oczka, miny stroją iście anielskie wiec jak jestesmy przed fryzjerem to czasem ktos ich bierze za dziewczynki.. Chociaz wydaje mi sie, ze ludzie troche przesadzają bo po ubiorze wyraźnie widac płeć..
O odzywkach nie wspomnę ile ja sie wstydu przez tych piorunów najadłam:no: Opowiem Wam jeden numerek moich dzieci. Siedzimy w poczekalni do lekarza, przd nami tylko jakas starsza pani. Dzieci biegaja w kółko, poprosiłam więc zeby grzecznie usiedli to pogramy w zgadywanki (uwielbiaja). Jedna zgadywanka,druga, piata nagle moje dziecko mówi:
-Co to jest: siedzi tutaj i jest stareee :eek::eek:

Witam po krotkiej przerwie no ale juz nadrobilam.
W srode mielismy badanie genetyczne i teraz czekamy na wyniki. najwazniejsze ze widzielismy bobo:-) i bijace serducho:-).

Z okazji swiat zycze Wam dziewczynki
Wesolych Swiat
Aby to o czym marzycie sie spelnilo
a to co kochacie waszym bylo.
Zycze Wam aby ten Nowy Roczek byl jeszcze lepszy
i jeszcze szczesliwszy.
Zycze Wam wszystkim Czerwcoweczki
szczesliwego donoszenia ciaz i lekkich porodow
:tak:

reklama
Do góry