reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

mięcha upieczone, sałatka z tuńczykiem zrobiona , ciastka też.. warzywka na jarzynową stygną.. pieczarki siew duszą na jajka faszerowane.. hmm kapucha w lodówce.. jeszcze dziś muszę zrobić te jaja i sałatkę i z głowy ale już padnięta jestem.
No nieźle!
Ja jeszcze dzisiaj muszę zrobić "po grecku" do ryby i sałatkę śledziową :tak:
Ale najpierw ostatnie zakupy...

reklama
Kamila - wierzą, pewnie ze wierzą:tak: No co Ty:confused:
Wejdą do sklepu wybiorą i wrócą. Potem sie dzwoni do mikołaja. Mikołaj jutro na 15min przed zamknięciem sklepu pojedzie i kupi:wściekła/y:
a to tak działa ten mikołaj :) a juz myślałam , że idziecie do sklepu i kupujecie przy chłopakach :)

Na zarobki Muchy to licha ta cena....
"Zwykli" ludzie placa podobne ceny za wózki dla dzieci

no w sumie jak na jej zarobki to tani wózek :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a to tak działa ten mikołaj :) a juz myślałam , że idziecie do sklepu i kupujecie przy chłopakach :)

Pisałam juz dzisiaj, ze mój mąż to baaaardzo zajęty człowiek, nie miał czasu załatwic chociaż mikołaja wczesniej:sorry:

Mój młodszy syn z kolei świątecznie obciął sobie dzis grzywke:eek: Taką niespodziankę nam zrobił na pół czoła :cool::cool:
Jak ja odchowam tą trójkę to bez siwych włosów nie ma szans :no:

Tak tylko Bartek ma krótszą grzywkę :eek::eek: i nie ma lewej jedynki (temperament po rodzicach) :cool: :cool:

to zdjecie jest robione ponad rok temu..

Ostatnia edycja:
Ja jestem zwolenniczką krótkich włosów u chłopców :) Mojego syna w zimie obcinam raz w miesiącu a w lecie co tydzień maszynką na 3 mm. :cool2:
I nienawidzę jak mój m. ma zapuszczone włosy yh lubie jak jest łyzy wydaje mi się to bardziej męskie choć wiadomo że nie każdemu to pasuje :)
Takie zboczenie zawodowe.. :)

buziak na tym zdjęciu to takie słodziaczki tylko wycałować :)

Kamila - chłopcy mają troche dłuzsze włoski, ale tak chłopięco cięte. Ja w życiu nie goliłam ich maszynką,nigdy nie bede i mam nadzieję, ze jak będą starsi to tez nie bedą chcieli sie golic. Mi sie to niezbyt kojarzy, ale o gustach podobnież sie nie dyskutuje;-). Moja sis swoich chłopców goliła a jak zobaczyła, ze mozna inaczej na moich łobuziakach tak przestała.. Mój szwagier sie goli, mój brat.. - patrzec na to nie mogę, tak mam:sorry:
Tak więc każdy ma swoje upodobania, napewno Wiktorek ma lepiej w lato :happy2:

Ostatnia edycja:
W końcu i ja się dzisiaj witam, poza wizytą u fryzjera i pakowaniem prezentów nic nie robiłam. Domowe sposoby mleka z miodem, malinowo- zurwinowy sok za bardzo nie pomogły :( ale mam nadzieje, ze szybko wstanę na nogi znowu. Kurcze tak sie cieszyłam na przyjazd do wrocławia i nie zamierzałam go spędzić w łóżku.

Ja też lubię jak chlopcy mają dłuższe chopięce fryzurki:)

reklama
agaundpestka ja po 3 dniach picia tego syropu "*spam*" stanęłam równo na nogi i nawet z noska mi już nie cieknie;-) zapłaciłam 16zl fakt paskudny smak ale pomaga:-D

A jak chłopiec ma jeszcze loki to wyglada przecudnie, synek koleżanki ma i nie mogę czasami przestać się na niego gapić:-D

Do góry