reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
też często mam takie wrażenie . jak nie zrobię to nie bedzie zrobione :happy2:

ale całe towarzystwo Ci sie rozbestwiło:wściekła/y: ;-)
zasługujesz na fajnego faceta, który Cie (i to co robisz) doceni - i jak juz mi sie to napisało to tego Ci juz dzisiaj zycze ;-)

edek

sicilpol - pisałaś cos, ze ta ankieta musi byc na tak?

Tak z ciekawosci weszłam na mój profil, odwiedzano go 77razy:eek: , z tego część której nie znam... to chyba o czyms swiadczy...

Ostatnia edycja:
Cześć ciężaróweczki :-):-D

Naprawdę tak lecicie z tymi postami że nie jestem w stanie nadrobić a n ie było mnie chyba tylko wczoraj masakra !!!!!

Niooo ja dziś w wielkim wigorze przygotowań sałatek !!!! Choć mam lenia nioooo ale trzeba go przezwyciężyć!!!!
Choinkę ubrałam wczoraj i z tym już mam święty spokój :-)

kamilka- u tesciowej :-( juz mam dola, bo pierwszy raz na swieta nie dosc ze nie bede w Polsce, to jeszcze bez rodzicow :( prezent kupila w naszym imieniu siostra :tak: a do mnie leci paczka z prezentami od nich :tak: taka wymiana, chociaz nie o to w tym wszystkim chodzi
Powiem szczerze, ze wole skarpetki czy pidzame od mamy, niz pienidze tesciowej. Niby praktyczniejsze, ale gdzie tu serce?
Dziewczyny maja racje, po stopach Cie powinien calowac :tak:
Ale jak to mowia, nie docenisz, poki nie stracisz...

U mnie tez okien dostatek :( 12, ale rozne wielkosci
Mylam pare miesiecy temu, wiec teraz olewam a zreszta to niektorych nawet jestem za niska by cale umyc :( Bedzie musial maz ihhhhihi

Buziak
- Ankieta jest, Kasiulek ja wstawil trwa jeszcze 6dni i mozna glosowac, jesli bedzie na "nie" to nie wiem co zrobimy.
A tak sobie mysle, w tej ankiecie moga wziac udzial chyba wszyscy, ktorzy sa zalogowani na babyboom? tak to wyglada, a moze kasiulek ma moderowany wglad w oddane glosy? bo jesli moze kazdy, nawet nie z naszego watku?

Alijenka- ja tez juz skonczylam, od rana probuje bigosik, podjadlam tez pozostala kapustke kiszona i teraz zastanawiam sie, czy to byl dobry pomysl, bo w zoladku zaczyna mi jezdzic, a mam dzis do pokonania 180km :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
sicilpol tez nad tym myślałam, ze trzeba albo kogos poprosic o głosy albo załozyc kilka kont na chwile:-)
Wiem, ze takie przykre święta bez bliskich, ale najważniejsze ze są Ci bliscy;-) Ze myślą o nas, ze kochają, że czekają... Za rok pod choinkę zawieziesz dziadkom wnuczątko;-)

Pare razy pytalismy juz bliźniaków co chcą dostac pod choinkę. Pistolety na kólki:eek: Odpada!!!! My mamy 10 okien i dwoje żywych dzieci z 2 parami oczu i tak ma zostac!!! To grę jakiegoś asasina.. oni nawet nie wiedzą co to jest a takową grę chcą ich dwa razy starsi kuzyni wiec wiadomo czyja to decyzja:eek: Odpada!!!! No to nie wiedzą :eek::eek::eek:
No żesz cholera, w dupach sie przewraca:zawstydzona/y: Postanowilismy wpuścić dzieci do hurtowni zabawek :cool::cool:
Bankowo problem sie rozwiąże:-)

A jakoś cicho u nas odnośnie sylwestra???? czy przegapiłam jak mnie nie było? Przyznać sie która idzie na bal???

edek

ja tez próbowałam kapusty..... bac sie czegos???:confused:

Ostatnia edycja:
Do góry