reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam i ja. Zaraz lece karpie moje ukochane w galarecie robic oraz barszczyk czerwony. Zostal mi jeszcze kompot z suszu i kasza. Ale kasza to jutro. Ja czekam do Wigilii z kupowaniem choinki. Wtedy beda najtansze. A ja chce duuza choinke i nie mam zamiaru przeplacac. :-) Zycze Wam kochane owocnego pichcenia w Swiatecznej atmosferze.:-)

ho ho ho :happy2:

byłyście grzeczne w tym roku?;-)

sicilpol - alez masz zajebistą czapkę:-D:-D

a ja dalej leżę:sorry2: Bartek zaczął chrychać, wiec go P do mnie zagonił i oglądamy we trzech (małe nie ogląda;-)) Toma i Jerrego. Zejeb..sta impreza!!! Przemka pogoniłam po pączki, az mi sie sniły:szok: i do tego herbatka z cytrynką:tak:
Ponadto pizdus zostawił sobie wszystko na ostatnią chwilę, nawet prezentów jeszcze nie mamy. Ale w tym roku pierdziu, tylko dzieciom kupi. Nie mam głowy teraz z łózka wymyslać...

Ostatnia edycja:
goldenlucy - może u ciebie tak, u mnie wcale nie są wtedy tańsze, jak sie nie sprzedaja to wywożą na ukraine. Tam święta za 2 tygodnie.

Ja też chce na zamknięty - jak tam sie dostac????

Aaaaa - dzis dzień pełen roboty a ja się w pracy marnuje....

I wczoraj po basenie zauwazyłam że mam kreskę już na brzuchu. Od pepka w dół.

Czy was tez tak ciagnie,kluje i rozpiera na dole? Jeszcze cos kregoslup mnie boli dzisiaj. Macie tak? Czy mam sie martwic?

Od tygodnia. Lekarz przepisał mi duphaston. Trochę pomaga ale nadal czuję ciągnięcie i kłucie....widocznie trzeba przywyknąć :dry:

kasiulka
teraz jestem na garnuszku męża :)

No, niestety to tak jak ja, i też od 2009:eek: Gdyby nie ciąza waliłabym głową w mur :-p

........ szukam plusów: nie mam problemów co na siebie włozyć, nie musze sprzatac, nie musze pichcic, nie przegapie nic w tv, nie brudze butów, leze przy choince...

To się nazywa pozytywne myślenie :-D

Wydaje mi się, ze jem normalnie, ale mam bardzo mało ruchu. Praktycznie pól dnia leże i to mnie gubi :zawstydzona/y:
Chciałabym wygladać szczuplej, a jakos tak cala tyję, nie tylko brzuszek.

Kurcze zazdroszczę wam tej energii...ja nadal jej nie mam.

Ja też :tak: Nie jesteś sama, wiec głowa do góry :-)

Jak pytaliśmy o cenę w poniedziałek to zyczył sobie pan 200zł. Postawilam oczy w pięć złotych i odeszłam. Ale dzisiaj gotowa byłam ja kupić nawet i za tyle. A dzisiaj kosztowała 60zł :) No może troszkę niższa jest od tej co oglądaliśmy wcześniej....

Ja po moją pojechałam do szkółki. Wybrałam ją miesiac wcześniej, zawisło na niej moje nazwisko i jak przyjechałam ją odebrać, Pan nam ją ściął i zapakował :-) Choinka miała jakieś 3m i zapłaciliśmy za nią 100zł takze wyszło taniej niż te choinki stojące pod tesco czy LM gdzie za ponad 2 m płaci się ponad 200zał:eek:

goldenlucy - może u ciebie tak, u mnie wcale nie są wtedy tańsze, jak sie nie sprzedaja to wywożą na ukraine. Tam święta za 2 tygodnie.

I wczoraj po basenie zauwazyłam że mam kreskę już na brzuchu. Od pepka w dół.

U nas też jakoś na Wigilię nie jest taniej :-) a co do kreski to ja narazie nie chcę mojej oglądać. Strasznie nie lubiłam jej w poprzedniej ciąży i mam nadzieję, ze pojawi się dopiero w 9m :-p

ja kreski nie mam, ale widze ze sutki mi ciemnieja coraz bardziej (wiecie po co ?;-) zeby kret lepiej widział:-):-) )

W łazience leżą chusteczki huggiesa i co włażę siku to ten bobasek (golasek w niebieskiej czapeczce) mnie rozczula, sliczny jest taki do wycałowania :happy2:

veritaserum - staram sie jak mogę;-) Kewina też nie przegapię:-):-)

Witam
Dziewczyny u gory jest ogloszenie admina ze w wersji dla telefonow nie funkcjonuja grupy zamkniete niestety. dlatego wejsc nie mozecie.

Mlodak ale fajna choinke bedziesz miec. 11 okien masz?? :D nie zazdroszcze mycia:D ja mam az 3:p

Aylin Mlodak piszcie do Kasiulki w sprawie zamknietego :)

Moj wrocil:) niewyspalam sie jak cholera ale milo bylo:p zakupy zrobione, nawet nasza pierwsza choinka tez kupione :)))ciesze sie jak dziecko bo wczesniej nie ubieralismy w domu tylko byla tam gdzie sie swieta spedzalo. u mnie kapucha i grzyby sie gotuja na farsz do krokietow. pachnie swietami i jest faaaaaajnie:)

buziak no ho ho ho :)
Nie przejmuj sie, moj jest tez taki "last minute"- ile mnie to nerwow czasem kosztuje :wściekła/y:
Mam wrazenie, ze robienie czegos na ostatnia chwile to rajcuje....

reklama
co do kreski na brzuchu to ja jeszcze jej nie mam ale pamiętam jak w pierwszej ciazy moja kreska wyglądala bardziej jak zygzak a nie jak kreska hehehe :)

u mnie w domu unosi sie zapach peiczonego mięsa w piekarniku i zapach świerzej choinki.. az mnie to wzrusza strasznie..

właśnie zjadlam sniadanie ahh :) ostatnio wcale nie mam apetytu. Zaraz lecę do sklepu zrobic zapas peiczywa na święta i musze sobie farbe do włosów kupić postanowiłam zmianę koloru :) mam czarne ale zrobie się na śliwkę;p podobno mi ladnie w takim.

Do góry