reklama
goldenlucy
Fanka BB :)
Witam i ja. Zaraz lece karpie moje ukochane w galarecie robic oraz barszczyk czerwony. Zostal mi jeszcze kompot z suszu i kasza. Ale kasza to jutro. Ja czekam do Wigilii z kupowaniem choinki. Wtedy beda najtansze. A ja chce duuza choinke i nie mam zamiaru przeplacac. :-) Zycze Wam kochane owocnego pichcenia w Swiatecznej atmosferze.:-)
buziak
ho ho ho
byłyście grzeczne w tym roku?;-)
sicilpol - alez masz zajebistą czapkę
a ja dalej leżę Bartek zaczął chrychać, wiec go P do mnie zagonił i oglądamy we trzech (małe nie ogląda;-)) Toma i Jerrego. Zejeb..sta impreza!!! Przemka pogoniłam po pączki, az mi sie sniły i do tego herbatka z cytrynką
Ponadto pizdus zostawił sobie wszystko na ostatnią chwilę, nawet prezentów jeszcze nie mamy. Ale w tym roku pierdziu, tylko dzieciom kupi. Nie mam głowy teraz z łózka wymyslać...
byłyście grzeczne w tym roku?;-)
sicilpol - alez masz zajebistą czapkę
a ja dalej leżę Bartek zaczął chrychać, wiec go P do mnie zagonił i oglądamy we trzech (małe nie ogląda;-)) Toma i Jerrego. Zejeb..sta impreza!!! Przemka pogoniłam po pączki, az mi sie sniły i do tego herbatka z cytrynką
Ponadto pizdus zostawił sobie wszystko na ostatnią chwilę, nawet prezentów jeszcze nie mamy. Ale w tym roku pierdziu, tylko dzieciom kupi. Nie mam głowy teraz z łózka wymyslać...
Ostatnia edycja:
goldenlucy - może u ciebie tak, u mnie wcale nie są wtedy tańsze, jak sie nie sprzedaja to wywożą na ukraine. Tam święta za 2 tygodnie.
Ja też chce na zamknięty - jak tam sie dostac????
Aaaaa - dzis dzień pełen roboty a ja się w pracy marnuje....
I wczoraj po basenie zauwazyłam że mam kreskę już na brzuchu. Od pepka w dół.
Ja też chce na zamknięty - jak tam sie dostac????
Aaaaa - dzis dzień pełen roboty a ja się w pracy marnuje....
veritaserum71
Czy was tez tak ciagnie,kluje i rozpiera na dole? Jeszcze cos kregoslup mnie boli dzisiaj. Macie tak? Czy mam sie martwic?
Od tygodnia. Lekarz przepisał mi duphaston. Trochę pomaga ale nadal czuję ciągnięcie i kłucie....widocznie trzeba przywyknąć
kasiulka
teraz jestem na garnuszku męża
No, niestety to tak jak ja, i też od 2009 Gdyby nie ciąza waliłabym głową w mur
........ szukam plusów: nie mam problemów co na siebie włozyć, nie musze sprzatac, nie musze pichcic, nie przegapie nic w tv, nie brudze butów, leze przy choince...
To się nazywa pozytywne myślenie
Wydaje mi się, ze jem normalnie, ale mam bardzo mało ruchu. Praktycznie pól dnia leże i to mnie gubi
Chciałabym wygladać szczuplej, a jakos tak cala tyję, nie tylko brzuszek.
Kurcze zazdroszczę wam tej energii...ja nadal jej nie mam.
Ja też Nie jesteś sama, wiec głowa do góry :-)
Jak pytaliśmy o cenę w poniedziałek to zyczył sobie pan 200zł. Postawilam oczy w pięć złotych i odeszłam. Ale dzisiaj gotowa byłam ja kupić nawet i za tyle. A dzisiaj kosztowała 60zł No może troszkę niższa jest od tej co oglądaliśmy wcześniej....
Ja po moją pojechałam do szkółki. Wybrałam ją miesiac wcześniej, zawisło na niej moje nazwisko i jak przyjechałam ją odebrać, Pan nam ją ściął i zapakował :-) Choinka miała jakieś 3m i zapłaciliśmy za nią 100zł takze wyszło taniej niż te choinki stojące pod tesco czy LM gdzie za ponad 2 m płaci się ponad 200zał
goldenlucy - może u ciebie tak, u mnie wcale nie są wtedy tańsze, jak sie nie sprzedaja to wywożą na ukraine. Tam święta za 2 tygodnie.
U nas też jakoś na Wigilię nie jest taniej :-) a co do kreski to ja narazie nie chcę mojej oglądać. Strasznie nie lubiłam jej w poprzedniej ciąży i mam nadzieję, ze pojawi się dopiero w 9m
buziak
ja kreski nie mam, ale widze ze sutki mi ciemnieja coraz bardziej (wiecie po co ?;-) zeby kret lepiej widział:-):-) )
W łazience leżą chusteczki huggiesa i co włażę siku to ten bobasek (golasek w niebieskiej czapeczce) mnie rozczula, sliczny jest taki do wycałowania
veritaserum - staram sie jak mogę;-) Kewina też nie przegapię:-):-)
W łazience leżą chusteczki huggiesa i co włażę siku to ten bobasek (golasek w niebieskiej czapeczce) mnie rozczula, sliczny jest taki do wycałowania
veritaserum - staram sie jak mogę;-) Kewina też nie przegapię:-):-)
blond_20
Czarownica
Witam
Dziewczyny u gory jest ogloszenie admina ze w wersji dla telefonow nie funkcjonuja grupy zamkniete niestety. dlatego wejsc nie mozecie.
Mlodak ale fajna choinke bedziesz miec. 11 okien masz?? nie zazdroszcze mycia ja mam az 3
Aylin Mlodak piszcie do Kasiulki w sprawie zamknietego
Moj wrocil niewyspalam sie jak cholera ale milo bylo zakupy zrobione, nawet nasza pierwsza choinka tez kupione ))ciesze sie jak dziecko bo wczesniej nie ubieralismy w domu tylko byla tam gdzie sie swieta spedzalo. u mnie kapucha i grzyby sie gotuja na farsz do krokietow. pachnie swietami i jest faaaaaajnie
Dziewczyny u gory jest ogloszenie admina ze w wersji dla telefonow nie funkcjonuja grupy zamkniete niestety. dlatego wejsc nie mozecie.
Mlodak ale fajna choinke bedziesz miec. 11 okien masz?? nie zazdroszcze mycia ja mam az 3
Aylin Mlodak piszcie do Kasiulki w sprawie zamknietego
Moj wrocil niewyspalam sie jak cholera ale milo bylo zakupy zrobione, nawet nasza pierwsza choinka tez kupione ))ciesze sie jak dziecko bo wczesniej nie ubieralismy w domu tylko byla tam gdzie sie swieta spedzalo. u mnie kapucha i grzyby sie gotuja na farsz do krokietow. pachnie swietami i jest faaaaaajnie
veritaserum71
Dziewczyny też chodzicie juz jak kaczki? Bo mi brzuch wywaliło i kręgosłup się wygiął i chodzę jakbym była w 9m
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
co do kreski na brzuchu to ja jeszcze jej nie mam ale pamiętam jak w pierwszej ciazy moja kreska wyglądala bardziej jak zygzak a nie jak kreska hehehe
u mnie w domu unosi sie zapach peiczonego mięsa w piekarniku i zapach świerzej choinki.. az mnie to wzrusza strasznie..
właśnie zjadlam sniadanie ahh ostatnio wcale nie mam apetytu. Zaraz lecę do sklepu zrobic zapas peiczywa na święta i musze sobie farbe do włosów kupić postanowiłam zmianę koloru mam czarne ale zrobie się na śliwkę;p podobno mi ladnie w takim.
u mnie w domu unosi sie zapach peiczonego mięsa w piekarniku i zapach świerzej choinki.. az mnie to wzrusza strasznie..
właśnie zjadlam sniadanie ahh ostatnio wcale nie mam apetytu. Zaraz lecę do sklepu zrobic zapas peiczywa na święta i musze sobie farbe do włosów kupić postanowiłam zmianę koloru mam czarne ale zrobie się na śliwkę;p podobno mi ladnie w takim.