reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

przecież jesteś użytkowniczką zamkniętego :tak:

Czerwcówki 2012 - Forum BabyBoom

jesli moge to prosze tez o ostep bo nawet kilka dno temu wyslalam tam prosbe ale dalej nie moge wejsc

jaaaaaaa teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez :(((((

juz mnie to wyro parzy:wściekła/y:
ale szukam plusów: nie mam problemów co na siebie włozyć, nie musze sprzatac, nie musze pichcic, nie przegapie nic w tv, nie brudze butów, leze przy choince...

:-D:-D:-Dszczwscie w nieszczesciu..ja nie musze lezec coprawda ale i tak wiekszosc dnia tak wyglada.
male przemeblowanie zrobilam tylko przed chwila w razie jakbysmy choinke jednak kupili:)
dzis moj wraca wiec sie ciesze:)

reklama
Adienna, Blond, Buziak,a dużo jecie?

Wydaje mi się, ze jem normalnie, ale mam bardzo mało ruchu. Praktycznie pól dnia leże i to mnie gubi :zawstydzona/y:
Chciałabym wygladać szczuplej, a jakos tak cala tyję, nie tylko brzuszek.

Kurcze zazdroszczę wam tej energii...ja nadal jej nie mam.

Buziak ojjjj tak:)nareszcie :D:D:D

to życzę Wam weeeeeeeeeeeeesołych świąt:tak::tak::tak:

ja teraz jem mniej, bo w Itrymestrze cały czas cos mieliłam i sie najesc nie mogłam. Wszystko co przytyłam to wtedy. Teraz mam gorszy apetyt, sama nie wiem co mam jesc i czesto z braku pomysłow zapycham sie wafelkami ryżowymi (ktore lubie jesc nie tylko w ciazy), chrupkami kukurydzianymi itp
A wczesniej w kółko frytki. Teraz czasem zjadłam kedaba, ale to ostatnio tak jakos.

Ja w ogóle nie mam smaku, zupy normalnie uwieeeeeeeeeeelbiam wszystkie, teraz nie maja dla mnie smaku. Na 2dania tez nie bardzo bo mieso i smazone mi nie przechodzi.. Czasami jakies ugotowane..
Np wczoraj poprosiłam moją ukochaną babcie o bitki wołowe i buraczki do tego - pyyycha, palce lizac!!!
Avo - nie wiem czy o to Ci chodziło, ale masz cały wywód ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Skończmy już z tymi zamkniętymi wątkami. Będzie jak będzie.
Święta idą! :-D
Paczki popakowane, brzuch duży, będzie gdzie jedzenie pakować:-p w miarę posprzątane, w domu kolorowo, lampki świecą. Jest fajnie :-)
Po świetach wrócimy do tego gdzie będziemy pisać. Teraz po prostu piszcie o mało osobistych rzeczach na razie i cieszcie się życiem :tak:
Idę po małego do żłoba.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia :-D:-D

To że duży to wcale nie znaczy że jest gdzie pakować, ja mam wrażenie że mi coraz mniej do niego wchodzi ;-)

Hej Dziewczynki, wieki mnie nie było... U mnie może być... chociaż dopadło mnie choróbsko:( Dziś cały dzień się wygrzewam w łóżeczku, ale jutro już tak dobrze nie będzie... dużo pracy przed świętami...;/ Nie miało mnie kiedy rozłożyć...:( No ale co nas nie zabije to nas wzmocni:) Jak tam Wasze brzucholki, powiększyły się?:) Bo mój już całkiem ładnie zaokrąglony jest:) Buziaki:**
U nas coroczną tradycją świąteczną jest to że jestem chora, więc póki co nawet na głos nie wypowiadam, że jeszcze mnei nic nie zbiera, w zeszłym roku się cieszyłam i jak mnie rozłożyło w II dzień świąt to leżałam do sylwestra

Czy was tez tak ciagnie,kluje i rozpiera na dole? Jeszcze cos kregoslup mnie boli dzisiaj. Macie tak? Czy mam sie martwic?
Nie martw się, mamy tak i to spora część z nas narzeka na takie dolegliwości, takie uroki :tak:

buziak
dzięki za troskę, wiecie, że teraz od godzinki czuję się jak młody bóg??? Latam, biegam, śpiewam, szybko korzystam z przypływu sił i jak z motorkiem w dupie nadrabiam zaległości całego dnia :)
Ja też tak mam , a później jak opadnę z sił to zasypiam na siedząco :crazy:

Nanulika gratuluję dobrych wyników :-) i niech się ziemia u was trzęsie ;-)

Carla super wieści, zobaczysz teraz już tylko takie będą :tak:

Ja byłam dziś na wigilii z pracy, miło było wszystkich zobaczyć no i to ogólne zaskoczenie, że jak mnie widzieli 2tyg temu to jeszcze brzuszka nie było widać a tu już taka piłeczka, jaka dumna już byłam z mojego maleństwa że się tak ładnie prezentuje ;-)
a ile komplementów że mi ciąża służy i że pięknie wyglądam ale to szybko zdementowałam i powiedziałam że się wymalowałam i stąd ta moja uroda
Jako danie główne był podany szaszłyk a na szaszłyku halibut, ser żółty, papryka i ogórek zielony i to wszystko w cieście naleśnikowym i tak usmażone, wszyscy chwalili a dla mnei to było za tłuste, nie dałam rady zjeść i naprawdę nie rozumiem czym się tak zachwycali, aż tak zmienił mi się smak?

A i jeszcze o wadzę miałam napisać, ja na początku schudłam 3kg, ale dwa już odrobiłam więc według wagi początkowej mam -1 ale według karty ciąży mam +1, wyniki badań mam dobre, maluszek rośnie jak na drożdżach więc wychodzi an to że jest dobrze :-)

Miłego wieczorku

Ostatnia edycja:
Obowiązek forumowiczki spełniony ;-) Głos oddany.
Tialana u mnie na wigilii w pracy też podziwiali brzuszek i to jak wyglądam ;-)
A dziś miałam problem z brzuszkiem - dostałam takich boleści że chyba pożegnam się z pierożkami z kapustą i bigosem w święta. Wczoraj na kolację zjadłam bigosu i to wcale się nim nie obżarłam a dziś myślałam że wykituję. Przeszło mi dopiero około południa po zaaplikowaniu espumisanu.
A i mnie też od dwóch dni zaczął kręgosłup pobolewać ale to chyba dlatego, że zaczęłam więcej się ruszać.
Dziewczyny bardzo bym chciała więcej napisać ale czas ucieka.
Dobrej nocki życzę.

reklama
Hej ;)

Kamila mnie tez boli już kręgosłup:tak: i znam bardzo dobrze uczucie tych zakwasow, niestety, zwlaszcza jak biorę Kubę na ręce:-:)tak:

Buziak przynajmniej wypoczywasz;-) ja kurcze chodze i sprzatam caly czas, oczywiscie za bardzo się przejmuje, a jak bym pewnie lezala to tez bym nie wytrzymala:zawstydzona/y: taka mam kurde naturę:-(

Nanulika ja oczywiscie też gratuluję dobrych wynikow i powodzenia Wam zyczę:tak:

robilam dzisiaj sledzie w oleju:tak: i w smietanie, cos czuje, ze nie wytrzymaja do soboty:-D

Do góry