reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

kamila - ja na połówkowe mam zaproszenie 4stycznia i to bedzie moj 18tydz, a dla gina 17. Wierze, ze płec juz mi poda, bo z chłopakami tez juz widział. A pomyłki to kwestia wielu czynników:tak:

Co do wątków zamkniętych, my na tym phorum miałysmy np ksiazke kucharską (przeniosłysmy sie tam całkowicie) i do tego były takie podtematy, czy zakładki: zupy, IIdania, słodkie, czyli tam jest np ok i wierze w to ze sa takie miejsca. jakos tu na bb jest tak ubogo:confused:

reklama
Buziak tutaj tez tak jest tylko musi byc album a nie grupa:) i bedzie tak wygladac wszystko jak na otwartym.i mozesz miec milion zakladek watkow itd :D juz wczesniej pisalam jak to zrobic tutaj

Czekawe dlaczego Listopadówki nie zostały przeneisione do archiwum czy tam gdzies skoro juz grudzien. JAk zaczą się listopad to pazdziernik wyleciał :p

Hej,

sicilpol ja tez jestem zdania, ze normalny watek i zdjecia na zamknieym i wazne tematy:tak:
tak jak pisze blond musi byc album a nie grupa, my mamy tak na listopadzie:tak:
Pomyslmy moze o tych dziewczynach, ktore kiedys beda chcialy do nas dolaczyc?! i co wtedy?? Zanim je poznamy to im sie moze odechciec czekania az dostana zaproszenia na zamkniety?! jak bedzie onb calkowicie zakmniety...
Kamila niekiedy pozniej przenosza:tak:

Buziak tutaj tez tak jest tylko musi byc album a nie grupa:) i bedzie tak wygladac wszystko jak na otwartym.i mozesz miec milion zakladek watkow itd :D juz wczesniej pisalam jak to zrobic tutaj

to zrób taki zamknięty i wtedy sie okreslimy jak juz kazda zobaczy jak to wygląda:tak:

kurcze 2 raz wyszły mi bakterie w moczu i musze powtarzac posiew:crazy:

Kamila - co do kopniakow to nie mozna porownywac do wczesniejszych ciąż, bo kazda ciaza i dzidzia jest inna a matki porównujac schizuja, ze tamte to kopało codziennie, przez cały czas a to nie to znaczy, ze jest cos nie tak...

Mam siostre i brata, brat do tej pory gwiazdkował sie z sam, wiec my z sis co roku ustalałysmy jak i gdzie najpierw kolacja. Szwagier jest jedynakiem wiec dogadywalismy sie bez problemu. Ja z P musielismy godziną dopasowac sie tez z Przemka sis, ale jakos tez bez problemu godzilismy sie w tyle osób co roku. Było dobrze. W tym roku mój brat zdecydował sie świętować z narzeczoną i cholera zaczyna sie.. Zero jakiegokolwiek ustalania czy zapytania tylko bratowej rodzice ustawili sobie 17 i my mamy sie wszyscy teraz dostosowac, bo oni nie pomysla ku...wa ze sporo osob jest do dogadania :crazy::crazy::crazy::crazy: Chce, zeby po kolacji rodzice czy babcia nas jednak odwiedzili, wiec nie jest mi to obojętne..

Jeszcze dzisiaj siedzę w pracy, ale nastrój juz zupelnie swiateczny, więc sie nie przemęczam. Zaraz po świetach chce sie w końcu przyznac do ciąży w pracy. Wczoraj w biurze była śmieszna sytuacja. Nagle poszła plota, że jedna z pracujacych u nas dziewczyn jest w ciazy bo jej sie troche przytyło. Ja stałam z boku, śmiejąc sie w duszy, że tak na prawde nie mają pojęcia kto tu chodzi z 4 miesięcznym brzuchem :) Myślę, że wszyscy będą w niezłym szoku.....

u nas moderatorem jest Kasiulka_1980, wczoraj widzialam, ze jej nie bylo, ale pewnie jest tylko sie pojawi to zacznei dzialac :tak:
Wiesz co jak rozmawialam z ta kolezanka dzisiaj to mowila ze to nie musi moderator pisac i zakladac. bo to bedzie inny watek jakby. wiec jak juz napisalas to moze pisz juz Ty do niej zeby zamieszania nie bylo. ze prosisz o utworzenie albumu czerwiec 2012 i lista osob ktora ma miec tam dostep. bo moderatorem w albumie nie musi byc ta sama osoba co na otwartym wiec mozesz napisac ze chcesz Ty sie tym zajmowac, albo ktos tam kto jest chetny.

to zrób taki zamknięty i wtedy sie okreslimy jak juz kazda zobaczy jak to wygląda:tak:

kurcze 2 raz wyszły mi bakterie w moczu i musze powtarzac posiew:crazy:

Kamila - co do kopniakow to nie mozna porownywac do wczesniejszych ciąż, bo kazda ciaza i dzidzia jest inna a matki porównujac schizuja, ze tamte to kopało codziennie, przez cały czas a to nie to znaczy, ze jest cos nie tak...

Mam siostre i brata, brat do tej pory gwiazdkował sie z sam, wiec my z sis co roku ustalałysmy jak i gdzie najpierw kolacja. Szwagier jest jedynakiem wiec dogadywalismy sie bez problemu. Ja z P musielismy godziną dopasowac sie tez z Przemka sis, ale jakos tez bez problemu godzilismy sie w tyle osób co roku. Było dobrze. W tym roku mój brat zdecydował sie świętować z narzeczoną i cholera zaczyna sie.. Zero jakiegokolwiek ustalania czy zapytania tylko bratowej rodzice ustawili sobie 17 i my mamy sie wszyscy teraz dostosowac, bo oni nie pomysla ku...wa ze sporo osob jest do dogadania :crazy::crazy::crazy::crazy: Chce, zeby po kolacji rodzice czy babcia nas jednak odwiedzili, wiec nie jest mi to obojętne..

czyli to nie tylko my mamy przeboje ze swietami.u mnie w koncu wyglada to tak ze na 15!! jade do mamy a potem do mojego rodzicow ...dobrze ze sie dogadalismy jakos ale jade do mamy raczej sama niestety z malym tylko:(

Esperanza to sie dopiero zdziwia za jakis miesiacjak juz naprawd brzuch bedzie mocno widac:)ciekawe czy o Tobie tak nie gadaja :p

blond20 - nie chce zanudzac w tym temacie, ale nie lubie czegos takiego jak ktos nie liczy sie z innymi tylko pod siebie wszystko. Tyle lat zgrywalismy sie wszyscy, bo kazdy zdawał sobie sprawe, ze młodzi maja po 2kolacje i tak zeby wszystkim pasowało. A tam oby u nich było:baffled: Jak to tak bedzie miało byc co roku, to trzeba to bedzie przedyskutowac a nie dogrywac plany innych!
A ile macie do przejechania z punktu A do punktu B??? I czemu jedziesz sama?

sicilpol - czyzbys sie wrobiła w moderatora??? :-)

scilpol - jedno pytanko;-) Ze tak powiem na jakich zasadach pozwolono Ci wstac z łóżka??? Definitywnie przestałaś plamic? Jesli tak to ile dni musiało byc czysto, zebys wstała? To leżałaś tydzien tak?

Ja juz drugi leżę:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
blond20 - nie chce zanudzac w tym temacie, ale nie lubie czegos takiego jak ktos nie liczy sie z innymi tylko pod siebie wszystko. Tyle lat zgrywalismy sie wszyscy, bo kazdy zdawał sobie sprawe, ze młodzi maja po 2kolacje i tak zeby wszystkim pasowało. A tam oby u nich było:baffled: Jak to tak bedzie miało byc co roku, to trzeba to bedzie przedyskutowac a nie dogrywac plany innych!
A ile macie do przejechania z punktu A do punktu B??? I czemu jedziesz sama?

sicilpol - czyzbys sie wrobiła w moderatora??? :-)

Buziak nie zanudzasz. ja to ostatnio dopieo nudzilam z tymi swietami hehe. ja sie nie dziwie ze jestes zla bo jak co roku bylo ok a ktos sie wpieprza z nowymi zasadami i to tylko pod siebie patrzy to naprawde noz sie w kieszeni otwiera. musicie sie postawic i dogadac. nie moze tak byc. co oni nadludzmi sa ze wszystko tak ma bycjak chca oni? a naprawde nie mozesz sie dogadac teraz?jeszcze 2 dni sa, powiedz o co chodzi im.
my mamy blisko bo 25 km od jednych do drugich wiec pojedziemy na 2 auta . o 15 u mojej mamy a o 18 u jego i sie dogadalismy jakos :)moj sie na moja mame obrazil i doopa blada, a jej to zwisa czy bedzie bo go nie lubi:dry:i ja to sobie moge miec plany zeby ladnie powiedziec o ciazy z nim bo ona nic nie wie, nie rozumie dlaczego nie pale nie pije a nie domysla sie nawet. chcialam powiedziec z nim bo jak bede sama to bedzie jeczec .a tak to sie nie odwazy. zreszta sama w ciaze nie zaszlam i tym razem chcialabym sie podzielic z moja rodzina ta wiadomoscia z ojcem dziecka...ale widac oni maja w dupie to . wazniejsze jest sie poklocic bo sie nie lubia i im to pasuje chyba, chociaz kazdy osobno twierdzi ze nie. mam nadzieje ze moj jeszcze zdanie zmieni ...

Do góry