reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

blond my na lisopadzie tez mamy taki zamkniety, oczywiście udzielamy sie na otwartym ale w zamknietym mamy 4 watki: zdjecia (takie, ktorych nie chcemy pokazywać wszystkim, filmiki (tak samo), o sobie(wszystko:-D) i komantarze do tego co pisalysmy o sobie, ale moze poczekajmy niech wszystkie dziewczyny zaglosuja, co nie??
Skoro jest glosowanie to niech ono zadecyduje, nie dlatego, ze wiekszosc za otwartym jak na razie jak ja ale...wszystko moze sie zmienic:-)

blond a ile przytylas w 1 ciazy?? ja nawet nie pisze bo mega duzo:zawstydzona/y:

alijenka dobranoc :) chcialabym juz isc spac o tej porze, ja najwczesniej zasypiam kolo 1 :wściekła/y: wczesniej nie dam rady:no: a rano pospalo by sie dlugo hehe

reklama
Pola wg karty ciazy przytylam 25 ale w sumie 30 bylo bo wpierniczalam juz wczesniej jak nie wiedizalam ze jestem w ciazy. startowalam z 55 a skonczylam z 85!! ze wzrostem 162:/ to sobie wyobraz jak to wygladalo. teraz startowalam z 64
Alijenka w takim razie bede pytac
Ide spac. dobranoc :*

W sprawie wagi - mam taka co mierzy te wszystki cuda. Z tego co wiem to ciężaróweczki nie moga z tego korzystac gdyż waga wysyła jakis i mpuls który zawartoci wody, tłuszczu itd sprawdza. Ja korzystam z pomiaru wagi tylko. Reszta na razie mnie nie interesuje. Poza tym zamiast przybierać to chudnę - na razie 1,5 kg. I aby nie było - nie wymiotuje, nie mam mdłości. Jem weglowodany, owoce, mięsa prawie nie jem. Gin nie kazał się martwić bo i tak mam więcej niż przysługuje. :)
W sprawie wątku - osobiście jest mi wszystko jedno. Jak postanowicie zamknąć, to się dostosuje.

Wróciłam z zakupów - kupiłam lampki choinkowe i miścia szarego wielkiego :) na przecenie 50% - to tak do pokoiku dziecięcego :)
Ide kroic bakalie
Paaaaa

Ok, zapytam jeszcze swojej ginki na wizycie, ale też raczej mi się wydaje, że jak tylko się ważę i nie włączam dodatkowych funkcji to dzidziusiowi nie zaszkodzę no bo niby jak?

Ja dzisiaj śledziki w majeranku zrobiłam i myślałam, że holpa dostanę, tak mi pachniały, a przecież dopiero jutro najwcześniej będą gotowe.

czesc dziewczynki

ja już na nogach...jakoś spać nie moge i powera większego dostałam...i oczywiście wchodzę na bb a tu widze dyskusja na temat wątku. Widzę że będzie przegłosowany na korzyść otwartego ale fakt że zamknięty też się przydaje. My na marcówkach sporo gadałyśmy na zamknietych i to najczęściej os prawach prywatnych, ale ten co teraz jest to jakiś taki mało czytelny, chociaż może to kwestia przyzwyczajenia...myślę jednak że zamknięty jest potrzebny

a ja wczoraj zrobiłam śledzie w 4 sosach: majonezowy, musztardowy,śmietankowy i z kawiorem i anchois...dzisiaj pracuje tylko do 14 (bo wczoraj całe 10 godz pracowałam) i zaczynam piec ciasta i jeszcze śledzie pod pierzynką...kurcze uparłam się żeby upiec 5 ciast ale nie wiem czy nie przesadziłam...zobaczymy co z tego wyjdzie

dziewczyny, ja to się czuję jak bańka wstańka. Wczoraj to mi tak brzuchol wylazł jakbym w 6 m-cu była ale może miałam za dużo pepsi w sobie bo opindzlowałam całą dużą butle:-D na zmianę z kiszonymi ogórami

lece kawke sobie ciachnąć i szykować się do pracy

buziaki i miłego dnia

Witajcie!

Tu takie wazne sprawy, a mnie nie bylo... :)
Za to wczoraj bigos uskutecznialam :tak:
Dzis etap drugi- koncowy :tak: a potem tylko odgrzewanie, no, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Ja nie pieke, nie mam piekarnika, ale zaden piekarnik by tu nie pomogl :baffled: No po prostu mi nie idzie...

Co do dyskusji watek zamkniety/otwarty, to nie mam poki co zdania, jednak na poczatek optuje ze zalozeniem (jesli to mozliwe) takowego watku zamknietego z prawdziwego zdarzenia, bowiem rzeczywiscie, grupy sa dosc ograniczone graficznie i pod wzgledem opcji.
Wtedy zobaczymy jak i czy to u nas dziala :tak:

Ja udzielam sie na innym forum, ktore co prawda ma watek zamkniety i ich sztywne reguly moze nie za bardzo mi sie podobaja, ale to dziala. Dziewczyna nowo przybyta po prostu musi wykazac sie stazem i iloscia/jakoscia postow, wtedy jest przyjmowana na watek zamkniety :tak: na tym watku sa dwa tematy: zdjecia i prywatne sprawy. A tak na codzien papla sie na otwartym :tak:
Moze takie wyjscie? :tak:

Milego dnia!

Ostatnia edycja:
(uskrzydlona wczorajszym usg) dostosuję się z zamkniętym lub otwartym do większości :) Miłego dzionka :) Kciuki za reakcję szefostwa bo mam zamiar dziś właśnie im powiedzieć :)

Hejka :p

Wczoraj narobiłam mnóstwo ciastek ale takie średnie mi wyszły nie wiem czy ktokolwiek je zje ;p

Dzisiaj planuję upiec boczek i karczek :) - uwielbiam .

Życzę miłego dnia.

sicilpol zgadzam się z Tobą :p

carla opowiadaj jak tam na usg!! Trzymam kciuki za reakcję :)

dziewczyny, poniewaz sama nie wiem, jak sie zaklada taki watek i czy w ogole mozna, pozwolilam sobie napisac do admina :tak:
Miejmy nadzieje, ze nam w miare szybko odpowiedza

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem ile mierzy Klusek, bo na moje pytanie ile on już ma doktor odpowiedział 121gram +/-18...kość udowa 17mm...niedawno cały Klusek miał tyle :) Rośnie i ma się dobrze...nie jest ani starszy ani młodszy...jego rozwój odpowiada 15w 3d czyli tak jak OM.

Do góry