reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
carla, gratulacje!

Zobaczcie nowy nastąpił etap, zaczynaja juz podawac wage, a niedawno w milimetrach okreslali bobaski :tak:

kamilka- ja nie wiem, daleko w tyle za Wami jestesmy ;-)

Kamila plec to juz teraz u ciebie bedzie widac. A polowkowe to okolo 20 tygodnia jest. :-)

Carla wielkie gratulacje! Wspanialy prezent na Swięta !:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak właśnie myślę, czy iść równo w 20 tygodniu czy może w 21 .. w sumie to już niedługo :) Dawno nie widziałam dzidziusia, kilka dni temu go poczułam lecz od tamtej pory nic nie czuję.. przy pierwszym dziecku to od pierwszego kopniaka czułam je codziennie ... teraz troszkę mnie to niepokoi.

dziewczyny, poniewaz sama nie wiem, jak sie zaklada taki watek i czy w ogole mozna, pozwolilam sobie napisac do admina :tak:
Miejmy nadzieje, ze nam w miare szybko odpowiedza
No to super. ja rozmawialam wlasnie z ta kolezanka a propos zakladania tego. trzeba napisac do admina z prosba o utworzenie albumu zamknietego( nie grupy tylko albumu bo to wlanie ta roznica ) podac powod( u nas wiadomo, kazdy miesiac ma cos takiego) n o i tytul tego albumu. mozna od razu doslac liste dziewczyn ktore maja miec dostep.bo o nie jest jak w grupie ze moderator daje dostep tylko tu za kazdym razem trzeba pisac do admina .
kto jest u nas wogole moderatorem? i kto byc chcial zostac moderatorem zamknietego? chyba ze sicilpol juz bedzie bo napisala hehehehe:p

carla super :)

sicilpol bradzo dobrze zrobiłaś :)

Jak myślicie kiedy powinnam isc na usg połówkowe? Który tydzien jest najlepszy na określenie płci ? :)

Kamila polowkowe robi sie w polowie :p ok 20 tyg. ja ide 22 tydzien bo na 3d nie chca mnie wczesniej puscic, z rafalem bylam w 18 tyg na polowkowym i plec pomylili i dopiero w 22 powiedzieli poprawnie

Kamila - mi gin mówił ze połówkowe koło 21-24 tyg. Wtedy można z większą pewnością płeć określić. U mnie przedwczoraj fasolinek tak sie wiercił/a, że ani serduszka, ani z profilu nie można było zmierzyć. Po 5 minutach udało się stwierdzić "wzrost"
A ja mam już upieczone:
piernik - przechodzi powidłami,
pierniczki - może dziś będę zdobić. Jak mi się zechce.

Dziś w planach:
spa z basenem :)
Bakaliowiec (rewelacyjny - same bakalie połączone 100 g ciasta)
Moze ubiore choinkę w końcu

Jutro:
makowiec (brat mak już zmielił)
sernik
farsz do pierogów

Wigilia:
Barszcz i pierogi (o ile sie nie rozejdą)

Pozdrawiam :)

musi być 21 tydzień już skończony ? bo 20t4d to już 21 tydzien w trakcie :) Tak właśnie rozmyślam, bo jak mam iść i dowiedzieć się wszystkieco co chcę wiedzieć to wolę się wstrzymać kilka dni :) No chyba że naprawdę nie będę czuła tych ruchów to chyba polecę nie patrząc który to tydzień. Poczekam do Sylwestra.. później zacznę się matrwić :)

reklama
Witam, mnie jednak mocne przeziębienie dopadło :(
Co do zamknietego czy otwartego forum dostosuje sie d reszty, ja kiedys dołączyłam się do takiego forum, potem przeszliśmy na zamknięte i do dziś czyli juz 4rok tak sie razem odchudzamy :D odwiedzamy się itp :) ale na początku trole się trafiały.

Mi się podobało, ze na moim usg jak lekarz nie mógł czegoś zmierzyć u dziecka przez dowcipne to robił przez brzuch, a potem drugi raz dowcipnie.

Gratki udanych wizyt :)

Do góry