reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Karamija trzymaj sie bidulko!!! szkoda mi Ciebie. ja na szcescie tylko mdlosci mialam i to krotko i nie znam takich urokow ciazy
An.ka zdrowka dla Ciebie. sprawdz tylko czy ta herbatka nie malisci mlin w skladzie bo to bedziemy pic na koniec ciazy zeby szybciej urodizc tylko ponoc trzeba bardzo duzo tego pic zeby cos ruszylo
Avo ja jadlam duzo ale od tygodnia jem juz mniej, bo sie boje ze wlasnie znowu tyle bedzie. ostatnio nie odmawialam sobie niczego wiec i frytki z majonezem na sniadanie nawet byly codzienne zapijane cola plus codzienne pieczenie ciasta. teraz troszke bardzoej uwazam.
chociaz musze cos zrobic ze sniadaniami bo zaczynam od drozdzowki zawsze do kawy a dopiero pozniej jem owsianke czy banana czy jakis jogurt. i to musze zmienic koniecznie.

Aaa jeszcze cos dla chorych bo ja ostatnio miesiac ponad sie meczylam z katarem, kaszlem tez ale w mniejszym stopniu. wiec na katar woda morska taka no nosa np nivea, albo sterimar marimer itp mozna do woli i pomaga. potem dzieciom to bedziemy kupowac :) ja mam po mlodym. na gardlo gin absolutnie zakazal tabletek na gadlo typu strepsils, cholinex, powiedzial ze na katar predzej moge nasivin wziac ten dla niemowlat ale z gardlem to musze sobie sama radzic miodem , mlekiem z miodem, itp.

Ostatnia edycja:
reklama
blond20- nie wiem czy jej mówiłam czy nie:baffled: ale nie podejrzewałabym jej o takie szpiegostwo:baffled::baffled::baffled: Poprostu szok, ale chyba nie...

Mówie do chłopców, ze dzidzia kopie czy chcą położyć łapki. Dominik nawet nie wstał - ogląda bajkę, Bartek połozył rączkę policzył do trzech i juz jej nie było.. faceci :happy: Wcześniej przyszli, ze chcą cos powiedziec dzidziusiowi, Bartek zaczął udawac angileski:szok: a Dominik tak ryknął ze szkoda dzieciaczyny:baffled: dziwne te moje dzieci..

Apropos dzieci. Do kogo są podobne Wasze dzieci fizycznie i z charakteru?

Ja pamiętam jak 1raz stanęłam nad inkubatorami i zobaczyłam te 3centymetrowe stópki - miniaturki Przemka nóg, kształt paluszków, paznokci, kości kolan:szok: Twarze Przemka, krew Przemka, nie mam dzieci:baffled: Ale jesli chodzi o charaktery to Bartek jest tak samo zapominalski jak tatus, nie przeszkadza mu jak załozy dwie rózne skarpety nie od pary czy wyjdzie z domu w 1rękawiczce(serio) Kupiłam im getry i nie ma szans, zeby B podciągnął je wyzej za kostke (po tatusiu).
W domu na swoim mieszkamy rok, w pierwszych miesiącach P zapoznawał sie z kuchnia co w której szafce stoi, I tym sposobem do rozładowywania zmywarki wziął sobie Dominika (dziecko miało 4lata) i pytał gdzie mamusia trzyma takie szklanki a gdzie te miseczki:szok: D jest typowo moim charakterem - lubi miec rzeczy na swoim miejscu a getry podciąga równiutko każdą pod kolanka :tak: Wieczorami dajemy mu syrop na uczulenie i o tym z reguły musze przypominac P. Myślałam, ze sie zsikam jak któregos wieczoru D krzyczał na tatusia "no dasz mi w koncu ten syrop czy nie???" :-)

dziewczyny, dostalam odpowiedz od Administratora:

Musiałabym to zrobić ja. Wy nie macie takiej możliwości. Potzrbuję żebyście wybrali moderatora + listę osób, które mają mieć dostęp. I parę dni na utworzenie.

To co? Robimy? :)
Napisze do Kasiulki, to moze wczesniej do nas zajrzy i zapytam czy chce moderowac, ok? :tak:

tylko jak liste zgromadzimy :baffled:

Ostatnia edycja:
Ja przytylam 2 kg:tak: wazylam sie dzisiaj rano (jak codziennie:))

Dziewczyny, zebysmy sie tylko nie poklocily przez ten zamkniety watek;-):-)
veritaserum, wiadomo fajnie by bylo zamknac ten watek (tak jak pisalas na glosowaniu) ale to znaczy, ze juz nikogo nie przyjmiemy czy od razu kogokolwiek jak bedzie chcial byc na czerwcu? Bo mi caly czas chodzilo o to, ze na pewno jeszcze bedzie chcial ktos do nas dolaczyc:tak:
pomysl blond jak dla mnie jest najlepszy:tak: normalnie zostaje ten watek i udziela sie w nim kto chce albo wszyscy a na zamknietym wazniejsze sprawy?!:-)
Zreszta jak bedzie to bedzie ale nie chcialabym, zeby wlasnie jakies niesmaki powstaly bo jedna chce tak druga tak:tak:;-)

sicilpol jak tam chcecie :) jak juz mamy zaufanie do wszystkich to mozna utworzyć:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Musiałabym to zrobić ja. Wy nie macie takiej możliwości. Potzrbuję żebyście wybrali moderatora + listę osób, które mają mieć dostęp. I parę dni na utworzenie.

Napisze do Kasiulki, to moze wczesniej do nas zajrzy i zapytam czy chce moderowac, ok? :tak:

Nie ma problemu :-)

jestem za!!!

zdrówka dziewczynki - karamija, an,ka, agaundpestka !!!!!!

a moze zamknąć ten wątek i stworzyć nowy dla chętnych:-) które się w przyszłości pojawią?? taki testowy :-p jak przejdzie test zaufania to dostanie dostęp do tego:tak:

reklama
Sicilpol no to super ze odpowiedziala tak szybko:)ja uwazam ze zamkniety i tak musi byc a te grupy sa troche do doopy chyba ze na same rozmowy w pare osob jak robia. Napisz do KAsiulki tylko nie wiem czy ona czasem na swieta juz nie zwiala .
Pola wlasne mi tz ciagle chodzi o now dziewczyny. zreszta ja sama znalazlam bb jak bylam na poczatku 6 miesiaca i tu zostalam i siedze juz 3.5 roku.i naprawde po mnie doszlo jeszcze duzo nowych ktore sa do tej pory.ja to jak zaszlam w ciaze to pojecia nawet nie mialam ze sa takie fora:)
Buziak ja mysle ze ten telefon to przypadek:) a co do podobienstwa to moj rafal sila rzeczy do ojca jest podobny fizycznie. ja mam jasny blond prostewlosy, niebieskie oczy, blada jak sciana a rafal czarne oczy, czaarne krecone wlosy i no i skora wiadomo. po mnie pewnie bedzie zachowanie mial bo siedzi glownie ze mna, wiec nie ma innego wyjscia. wszystko robi jak ja. i jest tak samo roztrzepany jak ja, ale do czasu jak go cos naprawde zainteresuje. po ojcu moze miec to ze nie zniesie przez minute nawetmiec brudnych rak, nie lubi piaskownicy bo sie wscieka ze jest duzo piasku:/sprzata, myje rece i taki ogolnie porzadny jest. tylko ze biega non stop i niemoze sie skupic na niczym

Do góry