witam i ja:-)
buziak- super, ze jestes i ze juz sie dobrze czujecie. dzielna fasolka
dziewczynki, ja czuję Okruszka wciąż tylko po prawej stronie , zaraz obok pępka, ale po prawej. Myślałam, ze ruchy powinnam czuc na srodku, czy to jest normalne?
na początku czułam gościa tylko po lewej, a teraz juz zaczyna grasować gdzie dosięga
I ruchy stają sie z dnia na dzien wyrazniejsze i mocniejsze, raz to miałam takiego fikołka, ze chyba wziął wątrobę na barana
Witaj Buziak. ciesze sie ze u Was juz dobrze
Buziak w ktorym miesiacu blizniaki rodzilas?rzeczywiscie sporo przeszliscie ale daliscie rade
że kazdy inaczej liczy miesiące w ciąży to powiem tak - termin miałam na 18lutego a urodziłam 9grudnia
30tydz
carla81 - faceci inaczej czuja radosc z ciąży, tak jak i inaczej kochaja niz matka. Oni tak troche jakby z poźniejszym zapłonem - muszą zobaczyc
Ponadto dla kobiety facet, ciąża i takie sprawy bardziej duchowe sa ponad wszystkim, najwazniejsze chocby nie wiem co. Dla faceta to jedna sprawa z wielu, oni wiedzą ze praca jest równie wazna bo muszą zarabiac na rodzinę, jakies pasje sa po to zeby byli męscy
Moj P niby ganiał bliżniaki ze stetoskopem, zeby posłuchac a po porodzie powiedział "kurcze jak byłas w ciazy to ja to niby wiedziałem a tak jakby dopiero teraz to do mnie dotarło, ze tam w brzuchu to byli oni, teraz to bym tam z nimi gadał, opowiadał bajki, reki z brzucha bym nie sciagał".
I co? I dupa, teraz jest tak samo ale wiem, ze po porodzie oszaleje bez reszty (jakby tylko mogl to bl by cyckiem za mnie karmił) a teraz cieszy sie i przezywa ze mna kazdy lęk, oczywiscie tak ze mam tego nie widziec, tak po męsku
Takze uszy do góry oni są z innej gliny:-)