reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Dzień doberek
U nas też zaśnieżyło i już zdąrzyłam oberwać śniegiem od mojego łobuza w drodze do przedszkola ;-)
Z tym Vatem ciuszkowym to szaleństwo, w dodatku rząd coś przebąkuje że mają w przyszłym roku znieść ulgę na dziecko przy rozliczeniu podatkowym i wprowadzić ograniczenia w becikowym (nie będzie się należało rodzinom osiągającym określony dochód). Polska lipa na całego
U nas też zaśnieżyło i już zdąrzyłam oberwać śniegiem od mojego łobuza w drodze do przedszkola ;-)
Z tym Vatem ciuszkowym to szaleństwo, w dodatku rząd coś przebąkuje że mają w przyszłym roku znieść ulgę na dziecko przy rozliczeniu podatkowym i wprowadzić ograniczenia w becikowym (nie będzie się należało rodzinom osiągającym określony dochód). Polska lipa na całego
agaundpestka
Fanka BB :)
Ja Ci polecam fajną książkę (poniżej foto) - to jedyna lektura którą czytałam w czasie pierwszej ciąży
[Zobacz załącznik 418331
Słyszałam, ze książka jedna z lepszych, dostała nawet duzo nagród na swiecie, wiec moze sobie tez sprawie./QUOTE]
Hmm naplusowalam tyle rzeczy i nic wiecej nie ma:/
Buziak witaj na nowo.
Ja sie obudziłam z palącym gardlem chyba siostrzeniec mi cos sprzedal, bo jego tez coś złapalo dziś.
w sprawie witamin - mi gin pogratulował wyników i powiedział żeby w tej chwili nic nie brać.
Żadnych suplementów, kwasów itd.
agaundpestka - szklanka ciepłej wody (max 40 stopni) rozpuść w niej łyżkę miodu i wypij.
Naturalny antybiotyk. Polecany w szczególności w przeziebieniach. Smakuje a kluskow w niczym nie zaszkodzi
I tak codziennie
Żadnych suplementów, kwasów itd.
agaundpestka - szklanka ciepłej wody (max 40 stopni) rozpuść w niej łyżkę miodu i wypij.
Naturalny antybiotyk. Polecany w szczególności w przeziebieniach. Smakuje a kluskow w niczym nie zaszkodzi
I tak codziennie
Ostatnia edycja:
A ja od rana znowu mdłości i bezsilność, ubieramy się i spacer, świeże powietrze jest potrzebne. A jak wasze wietrzenie fasolek? Jest codzienny spacerek na świeżym powietrzu??
Czy śpicie jeszcze na brzuchu? Ja staram się nie ale i tak ciągle ląduję w pozycji "4".
Czy śpicie jeszcze na brzuchu? Ja staram się nie ale i tak ciągle ląduję w pozycji "4".
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Mdłości i mi ostatnio dokuczaja.. chyba to na myśl o śledziach na święta.. kocham jeść śledzie ale odkąd jestem w ciaży to ich nienawidzęA ja od rana znowu mdłości i bezsilność, ubieramy się i spacer, świeże powietrze jest potrzebne. A jak wasze wietrzenie fasolek? Jest codzienny spacerek na świeżym powietrzu??
Codziennie chodzimy na spacerki bo codziennie chodzimy do sklepu i kupujemy po troszku składniki na jedzonko świąteczne... robie to codziennie aby nie dźwigać więc po troszku po troszku i jest wszystko No jeszcze dzisiaj ostatnia partia zakupowa i zostaje tylko gotowanie Sama przyjemność ;p
reklama
veritaserum71
Fanka BB :)
Mój osobisty też mnie ostatnio zagrzał...wiecie taka dzidzia wyczekana...dwie porażki...teraz póki co sukces...cud...chciałabym żeby wszystko kręciło się wokół mojego brzucha a On sobie zmianę pracy wymyślił...i że niby to dla nas...i dla Kluska...ale gada tylko o tym...nie pamiętał nawet, że dziś usg...do tego wszystkiego zje...nam się piecyk...i trzeba było kupić nowy...bagatela taki wydatek przed świętami...ktoś walną w mój samochód na parkingu...leci AC...A dziś rano wyszło manko na kasie firmowej...wrrrrrrr...co jeszcze?!?!?! Wrrrr.....
Oj, kochana, rok się kończy. W nowym będzie lepiej :-)
no to piekny maszja takiego nie mam nawet poza ciążą- maks 1,9
:-)
A mi za oknem pięknie prószy śnieg