reklama
buziak
Fanka BB :)
Zaraz sama...hihi
no jesli te w brzuchu sie liczy to nie ;-)
ale po frekwencji widać, ze wszystkie pracowite tylko mnie tyłek boli od nic nie robienia
Ktoś musi leniuchować by pracował ktoś...;D No w dwupakach raczej na samotność nie narzekamy...ja też leniu****ę...szukam w necie e-booka ciążowego...nie chcę kupować kolejnej książki, a kumpela poleciła mi Preeti Agrawal...ja zielona i bezdzietna muszę polegać na lekturze i Was
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Ktoś musi leniuchować by pracował ktoś...;D No w dwupakach raczej na samotność nie narzekamy...ja też leniu****ę...szukam w necie e-booka ciążowego...nie chcę kupować kolejnej książki, a kumpela poleciła mi Preeti Agrawal...ja zielona i bezdzietna muszę polegać na lekturze i Was
Ja Ci polecam fajną książkę (poniżej foto) - to jedyna lektura którą czytałam w czasie pierwszej ciąży
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
buziak- super, ze jestes i ze juz sie dobrze czujecie. dzielna fasolka
Ja byłam dzis na zakupach i nie sadzilam, ze 5 h łażenia tak mnie wymęczy. Wróciłam o 21 do domu i moja dzidzia szaleje. Chyba się cieszy, ze matka juz w domu hahaa.
dziewczynki, ja czuję Okruszka wciąż tylko po prawej stronie , zaraz obok pępka, ale po prawej. Myślałam, ze ruchy powinnam czuc na srodku, czy to jest normalne?
Ja byłam dzis na zakupach i nie sadzilam, ze 5 h łażenia tak mnie wymęczy. Wróciłam o 21 do domu i moja dzidzia szaleje. Chyba się cieszy, ze matka juz w domu hahaa.
dziewczynki, ja czuję Okruszka wciąż tylko po prawej stronie , zaraz obok pępka, ale po prawej. Myślałam, ze ruchy powinnam czuc na srodku, czy to jest normalne?
Ja rano czuję z lewej i się wypina a wieczorem wypina się z prawej chociaż z prawej ma mniej miejsca bo mam tkankę zbliznowaconą po wyrostku.... z Ala miała brzuch krzywy bo mała pchała się na lewą stronę bo tam miejsca wiecej
blond_20
Czarownica
karamijka- mogłabym Ci podac wiele przykładów błędnych diagnoz (wstepnych), od mojej sis jak jej powiedzieli ze płód sie nie rozwija po mojego Bartka w centrum zdrowia dziecka ze ma problemy z watroba i nie wiadomo czy nie do przeszczepu - po czym synek mojej sis urodził sie zdrowiutki a u nas pomylono wyniki - zbieznosc imienia i nazwiska, ot pomylili wyniki ile było łez wie tylko ten co płakał.. kiedys moja sis chciali klasc na oddział bo cos z wynikami było nie tak, okazało sie, ze przecinek zle postawiono
U Was tez tak bedzie, ze napedzono Ci stracha a wszystko bedzie dobrze!!! Zwłaszcza, ze w pierwszej ciazy było podobnie, prawda??? Zobaczysz, ze 27grudnia to bedzie najszczesliwszy dzien w Waszym zyciu!
Asiia - u Was tez, teraz jezeli juz wiecie, ze moze byc ten syndrom a bedziesz pod stałą opieką to poskromicie blizniaka1 i sie uspokoi
sicilpol - no to sie ciesze, ze wstałaś.. teraz czas na mnie drugi dzien ładnie, a licze do 7.
Witaj Buziak. ciesze sie ze u Was juz dobrze
z tymi przecinkami w badaniach to tez mialam taka historie jak mialam zapalenie trzustki i robili mi w szpitalu badania wyszla mi bilirubina 1,3 a oni napisali 13 i panika ze mam zoltaczke
Buziak w ktorym miesiacu blizniaki rodzilas?rzeczywiscie sporo przeszliscie ale daliscie radekasiulka1980 - u Was to tez cos jakby syndrom podkradania. U mnie było tak, ze krwi starczyło tylko dla dominika i bartek miał za mało. Miesiac po porodzie jak go miałam na rekach i na niego patrzyłam w ułamku sekundy zrobił sie czarny, Uszka, usteczka.. cały!!! Myślałam, ze on juz niezyje Reanimacja! I co sie okazało, miał za mało krwi a natura jest o tyle cwana, ze jego organizm to co miał transportował do najwazniejszych organów czyli mózgu i serduszka, a brzuszek miał niedokrwiony Wazył wtedy ok 1kg - przy tej wadze martwicze zapalenie jelit przezywa ok 50% dzieciaczkow...
Sorry, ze taką drastyczna historia, ale mam nadzieje ze Ci wytłumaczyłam o co cho..
Addiena ja wczoraj po niecalych 3 godzinach tez wymieklam. zsapalam sie, bylo mi slabo i wogole od razu glodna bylam;-)buziak- super, ze jestes i ze juz sie dobrze czujecie. dzielna fasolka
Ja prace znowu skonczylam pisac. nie wiem co sie dzieje . czuje sie oglupiona . caly dzien przed kompem. poszukam na allegro jedej bardzo fajnej ksiazki, pozyczylam kolezance i tytulu zapomnialam. nie o ciazy samej ale o ciazy i jakos poltora roku po. taka dowcipna, nie poradnikowa, tylko z normalna fabula. i mam tytul na koncu jezyka i jak nie znajde jej na allegro to nie zasne heheh
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Jak znajdziecie ebooka to dajcie namiary. Tez szukalam ale nie znalazlam no i kupilam pare ksiazek.
Co do bobo i jego polozenia to moj siedzi z lewej strony ponoc z lewego jajnika byl
Co do bobo i jego polozenia to moj siedzi z lewej strony ponoc z lewego jajnika byl
reklama
blond_20
Czarownica
ja znalazlam tytul mojej ksiazki )))
PADAM NA TWARZ (1995878481) - Aukcje internetowe Allegro
polecam. na ciaze akurat
PADAM NA TWARZ (1995878481) - Aukcje internetowe Allegro
polecam. na ciaze akurat