reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Oj, kochana, rok się kończy. W nowym będzie lepiej :-)

:-)

A mi za oknem pięknie prószy śnieg :laugh2::-D

Rok temu o tej porze ubolewałam na puste miejsce przy stole...te Święta będą inne! Będą lepsze! Mimo humorów, mimo manka, mimo wydatku na piecyk i auto! Poszperam jakieś body na Allegro...to zawsze poprawia mi humor...oby do 16.30...i oby Kluch był urośnięty i zdrowy! :*

reklama
A ja od rana znowu mdłości i bezsilność, ubieramy się i spacer, świeże powietrze jest potrzebne. A jak wasze wietrzenie fasolek? Jest codzienny spacerek na świeżym powietrzu??
Czy śpicie jeszcze na brzuchu? Ja staram się nie ale i tak ciągle ląduję w pozycji "4".

Niestety przyznaję, że u mnie z tym kiepsko i nie jest mi z tym fajnie :confused2: Ale kiedy mam chodzić na te spacery? Jestem w pracy do 16.30, więc o 17 już ciemno i zimno. No i trochę mi się nie chce, po pracy marzę o kanapie i dobrym jedzonku :sorry: Nadrabiamy jedynie w weekendy, wtedy dotleniamy się całą rodzinką w lesie.

czesc dziewczynki

ja oczywiście w pracy...ale z zapasem ogórków kiszonych - matko ile ja jem tej kwasiory i śledzi to porażka. Wczoraj kupiłam 3 kg śledzi matjasików i juz w samochodzie 2 pochłonęłam takie słone, pyszne...coś mi sie wydaje że chłopak będzie bo przy Tusi takich zachcianek na kwas nie miałam

wczoraj Tusiaczek występowała na Jasełkach, zajebiscie wyszło i oczywiście się wzruszyłam jak ta moja gwiazda śpiewała i występowała na środku bez tremy...

uciekam popracować...mam nadzieje ze później uda mi sie wejść do was

dzień dobry
ale mam dziś dzień czuje się jak bym okres miała dostać ale tak psychicznie nosi mnie mam ochotę wydzierać się(ale nie mam na kogo M w pracy młody w szkole a na zwierzaki nie mam co bo mnie po prostu olewają ha:wściekła/y:
wczoraj chciałam coś sobie kupić z ciuchów i co mój tłusty brzuch zrobił się jak balon opona nie z tej ziemi ,BOBO niech rośnie ale czemu ten cholerny tłuszcz tak widać łe fuj ble NORMALNIE MAM DOŁA I TO WIELKIEGO RATUNKU

kasia - ja na pierwszym przedstawieniu chłopców łykałam łzy próbując ukryc wzruszenie, ze moi synowie tak pieknie recytuja na srodku, przy wszystkich.. potem na dniu mamy jak wszystkie dzieci opowiadały o serduszkach które im dałysmy, które biły w rytm naszych itp teraz pisząc sie wzruszam :eek:

siula - te wszystkie boczki i oponki to po to by dzidziole donosic, nie dołuj sie - szybko wrócimy do formy i nie bedzie po tym śladu:happy: najwazniejsze ze dzieciaczkom dobrze;-)

Dziewczyny, jesli ktoras z Was chce jakies ebooki czy poradniki, to na zamknietym wstawiam mojego linka, gdzie sobie mozecie sciagnac, ale wazny jest tylko do 28grudnia :tak:
prosze wyslij mi na PW linka bo nie mam do zamknietego dostepu

moje dziecko pierwszy raz ma kontakt ze śniegiem ( tzn 3 kontakt ale pierwszy raz coś z tego czai ) teraz ma taką radochę cały czas chce chodzić po śniegu. Ciekawe czy się ta pogoda utrzyma do świąt ?!?!? Zobacz załącznik 418405Zobacz załącznik 418406
W sumie dobrze by było bo obiecałam mu sanki ;p
super zdjecia. my dzisiaj tez w szoku rano bylismy. rafal jakby zapomnial co to i mowi ze deszcz. i sie klocil ze to nie jest snieg:D biedne dziecko nie wie co to zima :D:D:D
Dziewczyny czy któraś ma przepisane witaminki Pregna DHA? Jak często bierzecie? Mój lekarz powiedział, że mam powoli wprowadzać biorąc jeszcze folik. Co znaczy powoli? Co drugi dzień? Trzeci? :sorry:
Iwon ja biore Prenatal Classic plus Prenatal DHA i kwas foliowy.Mialam brac Femibion NAtal 2 ale nie bylo u nas i musialam poskladac z innych. ja biore po jednej tabletce z kazdego( to moje dha w 1 kapsulce ma 600 mg DHA) tam jest napisane zeby brac nawet 2 ale biore jedna .

A ja od rana znowu mdłości i bezsilność, ubieramy się i spacer, świeże powietrze jest potrzebne. A jak wasze wietrzenie fasolek? Jest codzienny spacerek na świeżym powietrzu??
Czy śpicie jeszcze na brzuchu? Ja staram się nie ale i tak ciągle ląduję w pozycji "4".
A probowalas na te mdlosci zjesc banana w lozku albo biszkopta?jeszcze na lezaco zanim wstaniesz. mnie to uratowalo z mdlosci. chociaz pewnie to znasz bo to dosc popularny sposob.

dzień dobry
ale mam dziś dzień czuje się jak bym okres miała dostać ale tak psychicznie nosi mnie mam ochotę wydzierać się(ale nie mam na kogo M w pracy młody w szkole a na zwierzaki nie mam co bo mnie po prostu olewają ha:wściekła/y:
wczoraj chciałam coś sobie kupić z ciuchów i co mój tłusty brzuch zrobił się jak balon opona nie z tej ziemi ,BOBO niech rośnie ale czemu ten cholerny tłuszcz tak widać łe fuj ble NORMALNIE MAM DOŁA I TO WIELKIEGO RATUNKU

Siula nie doluj sie tylko ciesz. na poczatku jak brzuch roznie to wyglada jakbysmy przytyly za duzo ale zaraz Ci wywali go do przodu i bedziesz z niego dumna :)moj w koncu zaczal wygladac jak bardziej ciazowy bo juz ludzie zauwazaja, a wczesniej to wygladalam jakbym sie obzarla z dziwna pilka z przodu:/

Ja dzisiaj bylam na badaniach. ale tylko mocz, morfologia i rozyczka tym razem. za tydzien wizyta:)

dzien doberek

ja juz nie spie od 4.30 bo przeciez po co bym miala spac ;/
dzis wstawiam bigos ow yeaa takze sezon pychoty uwazam za otwarty...............

w irlandii cieplo +11stopni oj niedobrze bo moglo by choc troszke byc zimowo no ale coz.
Prezenty ukrylam przed mezem w zawleczke od poduszki wsrod poscieli, on od tygodnia probuje mnie przekonac zebysmy juz dali sobie prezenty ;P jest straszny, nawet szantarze stosuje ze on musi wiedziec juz teraz bo jak sobie to samo kupi hahaha a ja go podkrecam tylko niech sie meczy chlopak. Cyrk na kolkach hahah jest gorszy niz dziecko.

czekam az mi brzych troszke urosnie i az cos w koncu poczuje jakis stukot. Raz tylko czulam wibrowanie jakby w macicy(jakby mi flak sie odwrocil do gory nogami) i na tym sie skonczylo

kochaniutkie powoli dociera do mnie ze bede miala dzidzie i ciesze sie coraz bardziej czyzby instynkt ;-)

siula wiem o czym piszesz. Każda by chciała żeby tylko dzidzia zdrowo rosła, ale nie ona sama ;-):laugh2: Jak widze szczupłe dziewczyny z piłeczką z przodu to mnie zżera :-p
Mi to idzie w boczki i uda :crazy: także dupę mam jak szafę, we wszystkim wyglądam jak krowa :baffled: Już się martwię w co się na święta ubrać :confused2: ale co tam jeszcze tylko 5 miesięcy, i jak słońca nie przesłonię to będzie sukces :-D

reklama
siula wiem o czym piszesz. Każda by chciała żeby tylko dzidzia zdrowo rosła, ale nie ona sama ;-):laugh2: Jak widze szczupłe dziewczyny z piłeczką z przodu to mnie zżera :-p
Mi to idzie w boczki i uda :crazy: także dupę mam jak szafę, we wszystkim wyglądam jak krowa :baffled: Już się martwię w co się na święta ubrać :confused2: ale co tam jeszcze tylko 5 miesięcy, i jak słońca nie przesłonię to będzie sukces :-D
ja mam tak samo...ale noszę sobie leginsy i tuniki i jest w
miarę

Buziak - będziemy sie wzruszać pewnie cały czas...bo wkońcu mamy przeżywają nawet bardziej od dzieciaków

Siula - nie martw się...jeszcze trochę...na wakacje może nie wszystkie kostiumów nie założymy ale spoko...kto jak kto ale my damy radę

Do góry