reklama
siula
Fanka BB :)
cześć dziewczyny
ja mam jakiś dziwny dzień głowa pęka i jeszcze jakoś nic mi nie wychodzi łe
na dodatek węgiel przywieźli a mężusia jak zwykle nie ma będzie za dwa dni szlak mnie trafi troche wrzuce ale rękami bo takie wielkie bryły że szok
trzymajcie się miłego dzionka
ja mam jakiś dziwny dzień głowa pęka i jeszcze jakoś nic mi nie wychodzi łe
na dodatek węgiel przywieźli a mężusia jak zwykle nie ma będzie za dwa dni szlak mnie trafi troche wrzuce ale rękami bo takie wielkie bryły że szok
trzymajcie się miłego dzionka
katrina115
Potrójna Mama
witajcie
karamija - myślę, że może sięgać pępka, jak byłam w środę na wizycie to położna pokazała mi, że moja kończy się tak prawie w połowie między pępkiem a żebrami (a ja dziś kończę 17 tydz.)
karamija - myślę, że może sięgać pępka, jak byłam w środę na wizycie to położna pokazała mi, że moja kończy się tak prawie w połowie między pępkiem a żebrami (a ja dziś kończę 17 tydz.)
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Karamija- ostatnio gdzies czytałam, ze w moim wieku ciazowym jest to wys 1 cm ponizej pepka. wiec spokojnie możesz juz tak czuc.
Tu mozesz też poczytac
Ladies And Babies - Ciąża tydzień po tygodniu - kalendarz ciąży
Tu mozesz też poczytac
Ladies And Babies - Ciąża tydzień po tygodniu - kalendarz ciąży
Witajcie,
asiia gratuluję dwoch chłopców:-)
Bedzie wszystko dobrze
agaundpestka ssuper prezent dla męża
Moj bardzo lubi wino, delektować się nim hehe
ja nie nawidze wiec niepocieszony bo czasami pije do obiadu ale sam.
Kupilam mu taki futeral skorzany na winko (musze jeszcze jakiess wino dokupic) plus akcesoria, np. korek, otwieracz i jakies tam jeszcze, nie bylo tanie ale coż, mam nadzieje, ze bedzie zadowolony
karamija biedulko nie mysl za duzo, ja jak sie czyms przejmuje to tez poizniej snia mi się te rzeczy. Wiem, ze latwo się pisze ale najwazniejsze pozytywne myślenie:-)
Kurcze, dzisiaj mi sie w ogole nie chce jesć no ale jak wczoraj oproznilo sie cala lodowke to nic dziwnego
Wlasnie polozylam synka spać, mąż też spi po nocce wiec mam ciszę w domu:-) mozna odpocząć ale korci mnie, zeby cos porobić;-)
asiia gratuluję dwoch chłopców:-)
Bedzie wszystko dobrze
agaundpestka ssuper prezent dla męża
Moj bardzo lubi wino, delektować się nim hehe
ja nie nawidze wiec niepocieszony bo czasami pije do obiadu ale sam.
Kupilam mu taki futeral skorzany na winko (musze jeszcze jakiess wino dokupic) plus akcesoria, np. korek, otwieracz i jakies tam jeszcze, nie bylo tanie ale coż, mam nadzieje, ze bedzie zadowolony
karamija biedulko nie mysl za duzo, ja jak sie czyms przejmuje to tez poizniej snia mi się te rzeczy. Wiem, ze latwo się pisze ale najwazniejsze pozytywne myślenie:-)
Kurcze, dzisiaj mi sie w ogole nie chce jesć no ale jak wczoraj oproznilo sie cala lodowke to nic dziwnego
Wlasnie polozylam synka spać, mąż też spi po nocce wiec mam ciszę w domu:-) mozna odpocząć ale korci mnie, zeby cos porobić;-)
buziak
Jesteeeeeeeeeśmy :-):-) :-)
Wreszcie nareszcie jestesmy w domku i co najwazniejsze we dwoje!!!
Tak sie bałam a na szczescie ziaba fikała sobie szczesliwie koziolki i nic nie wyglądało źle. Przyczyny krwawienia nie znam, ale najwazniejsze ze to fałszywy alarm. Skarb jakby wyczuł, ze sie o niego boje bo zaczął mi od soboty fikac jak szalony;-) Regularnie mam wypiętą dupkę (jak tylko leze na wznak i mam wyprostowane nogi) i dodatkowo mojego dzidziola pobudzają cukierki miętowe
Dzieki kochane za kciuki, które nie zawiodły!!!
Tak sie cieszę;-)
Tak sie bałam a na szczescie ziaba fikała sobie szczesliwie koziolki i nic nie wyglądało źle. Przyczyny krwawienia nie znam, ale najwazniejsze ze to fałszywy alarm. Skarb jakby wyczuł, ze sie o niego boje bo zaczął mi od soboty fikac jak szalony;-) Regularnie mam wypiętą dupkę (jak tylko leze na wznak i mam wyprostowane nogi) i dodatkowo mojego dzidziola pobudzają cukierki miętowe
Tak sie cieszę;-)
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Jesteeeeeeeeeśmy :-):-) :-)
Tak sie cieszę;-)
Superrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!! Święta najważniejsze wszyscy w domu cali i zdrowi...Pozdrawiam
reklama
buziak
buziak witaj:-) super, ze wszystko w porządku
Nie mogło być inaczej )))
jeszcze raz dzieki kochane za kciuki!!!
mój siuber ma 8,2cm;-) ta krew to był tylko jednorazowy incydent to co w domu, pozniej plamiłam ale oby nie zapeszyc poki co 2dzien czysto. No ale postanowilismy, ze w tym roku nigdzie nie pojdziemy na swięta, kto bedzie chciał nas odwiedzic po kolacji to zapraszamy, Ja leze:-( Dzis zaczynam 16tydz i nie macie pojecia jak baaaaardzo sie ciesze, ze nadal jestem czerwcówką:-):-)