reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kobitki czemu wy jeszcze nie śpicie?

Nanulika świetnie nas określiłaś :-D

Wróciliśmy nie dawno od lekarza i całe szczęście to piątkowe krwawienie nie zaszkodziło maleństwu. Na usg zobaczyłam pięknego malucha z cudnie bijącym serduszkiem i powiem wam że ten mój maluch ma już 11.3mm, myślałam najpierw że to pęcherzyk ma taką wielkość ale nie, to nasza fasolka tak urosła :szok:
Jeszce tak może być że zamiast czerwcóweczką okaże się być majóweczka ;-)

Cieszymy się ogromnie z tego że wszystko jest dobrze i że fazol tak pięknie rośnie, mój mąż mówi że to nie fazol tylko byk ;-)

Dobrej nocki

reklama
Dokladnie jak mozna o tak wczesnej porze spac :p
Choc ja dzis bedac w pracy obiecalam sobie ze jak wroce do domu to klade sie spac bo w dzien zasypialam na stojaco nooo a teraz nie chce mi sie juz spac :)

Dobra dziewczyny ja uciekam od kompa wystarczy na dzis siedzenia przy nim. Trzeba troszke sie polozyc i odpoczac po calym dniu aby mojej fasolce bylo dobrze.
Zycze Wam spokojnej nocy :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oki to ja dołaczam do tialany i aljenki:)
jutro szalony dzień, rano pędem zrobić się na bóstwo, potem do przychodni w której we wtorek wystawili mi błędne L4, potem zgarnąć kumpelę i na obronę do Mojego S:) potem pewnie jakieś świętowanie będzie, a w międzyczasie MOJA BETA :D

3majcie kciuki za 18.10 - to chyba big day in our life:)

Oki to ja dołaczam do tialany i aljenki:)
jutro szalony dzień, rano pędem zrobić się na bóstwo, potem do przychodni w której we wtorek wystawili mi błędne L4, potem zgarnąć kumpelę i na obronę do Mojego S:) potem pewnie jakieś świętowanie będzie, a w międzyczasie MOJA BETA :D

3majcie kciuki za 18.10 - to chyba big day in our life:)

Daj znać po! Kciukasy za męża i betę!

Dzień dobry wszystkim :-)
Katrina115, Alijenka ja w ciągu dnia nie śpię a w nocy biegam kilka razy do kibelka i potem nie mogę zasną i o 21 to mnie już tak muli że 22 to dla mnie bardzo późna godzina

Nanulika trzymam mocno kciukasy za całą Waszą rodzinkę ;-)

Dzien doberek :)
Ja to zas w dzien latam do WC jak szalona a w nocy jak narazie wstaje tylko raz :)
Dziewczyny jak zrobic aby ten suwaczek pokazywal sie pod wpisem na forum ??

reklama
Dzień dobry dziewczynki :-) 10 stron miałam dziś do przeczytania:szok::-D
Witam wszystkie nowe czerwcówki :-D Przybywa nas. To dobrze :-)

Wiecie co? Taki jakiś niepokój wewnętrzny mnie trzyma. Żadne konkretne obawy tylko to uczucie. Niepokój.:sorry: W poprzedniej ciąży tak nie miałam..

A co do wieku, to dopisuję się do mamusiek po 30-stce :-) Jak urodzę będę miała 33:-D

Lenia mam strasznego, a tyle mam do roboty. Położyć fugi, skończyś robić szafki, nie mówiąc o sprzątaniu. A miałam postanowienie, ze zajdę w ciąże jak skończę remont :eek:

Miłego dnia!:-D

Do góry