alijenka
Mamcia Nataszki :))
Mnie takze trzyma taki niepokoj ale to zwiazane jest z moim wiekiem, jak urodze bede miala prawie 36 lat. Ide na badania prenatalne ale to jeszcze pare tygodni musze poczekac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz lepiej dmuchac na zimne.... a dlaczego ejszcze sie nie pochwalilas rodzince? i tak sie dowiedzą..Dziewczyny mam pytanie (miałam zapytać lekarza ale z emocji zapomniałam)
Zostałam zaproszona do kuzynki na urodziny, ale niedawno coś napomniała, że miała iść z młodszym synem na szczepienia ale nie chcieli jej zrobić bo u starszego w przedszkolu panuje różyczka.
Teraz zastanawiam sie czy powinnam iść? Czy różyczka nie jest niebezpieczna w ciąży? Będąc dzieckiem miałam już różyczkę, wiec nie powinnam się zarazić.
Co robic? Miała któraś z Was podobny problem??
(w rodzinie, poza rodzicami, nikt nie wie ze jestem w ciazy i wolalabym aby tak zostało, a jak nie pojdę to zaczną sie pytania)