reklama
kasiekz
Fanka BB :)
mooni moja tylko raz w życiu kaszlała to w dzień dostawała flegaminę w kropelkach a na noc sinecod w kropelkach. Wsio bez recepty. Już mu troszkę lepiej?
aylin spakowana, dziś dołożyłam kapcie. Jeszcze tylko kosmetyki ale to już w dniu wyjazdu, bo mam być na izbie przed 11.00
papitkaa czyli masz pewnie w pracy na czym oko zawiesić? Ja chodziłam do Liceum Ekonomicznego w Zespole Szkół Budowlanych...80% chłopaków - było cudnie
Żal mi młodej. Tyle śniegu a ja jej na sankach nie pociągam. Jeszcze w pn ciągałam, ale wieczorem byłam u gina i mam zakaz nawet małych zakupów czy podnoszenia czegokolwiek ciężkiego, bo młody już w kanał rodny zaczął się wbijać i wg gina gotowy do wyjścia w każdej chwili. Szpital mam 12.01...więc jeszcze pełne 4 dni muszę wytrzymć.
aylin spakowana, dziś dołożyłam kapcie. Jeszcze tylko kosmetyki ale to już w dniu wyjazdu, bo mam być na izbie przed 11.00
papitkaa czyli masz pewnie w pracy na czym oko zawiesić? Ja chodziłam do Liceum Ekonomicznego w Zespole Szkół Budowlanych...80% chłopaków - było cudnie
Żal mi młodej. Tyle śniegu a ja jej na sankach nie pociągam. Jeszcze w pn ciągałam, ale wieczorem byłam u gina i mam zakaz nawet małych zakupów czy podnoszenia czegokolwiek ciężkiego, bo młody już w kanał rodny zaczął się wbijać i wg gina gotowy do wyjścia w każdej chwili. Szpital mam 12.01...więc jeszcze pełne 4 dni muszę wytrzymć.
Kasiek - ale 12 rano mozesz ja pociagnąc podobno po porodzie rozpoczetym naturalnie a zakonczonym cc macica szybciej sie obkurcza i pokarm szybciej sie dostaje. A i stres dla dziecka mniejszy bo wie co nastapi a nie zostaje wyrwane z ciepełka. Tyle teorii
kasiekz
aylin tak miałam za pierwszym razem Po odejściu wód i 17godz. skurczów zakończonyh cc, pokarm był od razu a macica obkurczyła się jak to mój gin ujął: 'zadziwiająco błyskawicznie' Teraz też mam skurcze, a że młody już w kanale to wolę nie ryzykować, jadnak faktycznie 12.01 mogę poszaleć
Może i coś w tej teorii jest. Ja niby cc planowane ale całą noc ktg wykazywalo skurcze jak do porodu a ja nic nie czułam. Macica szybko się obkurczyla a pokarm miałam jak tylko z pooperacyjnej mnie przywieźli czyli jakieś 4 godziny po porodzie.
Hej dziewczyny!
Już mu troszkę lepiej, dzisiaj cała noc przespana z dwoma małymi przerwami na picie.W ogóle to że całą noc przespana to wielki cud. Też dostaje flegaminę w dzień a na noc sinecod :-) Był dwa razy na dworze bo stał w oknie i tylko patrzył, ale myślałam, że zakaszle się na śmierć, za to jak wrócił do domku to ani razu nie zakaszlał.
Kasiek 12.01 już nie długo :-) ale przeleciało.
Już mu troszkę lepiej, dzisiaj cała noc przespana z dwoma małymi przerwami na picie.W ogóle to że całą noc przespana to wielki cud. Też dostaje flegaminę w dzień a na noc sinecod :-) Był dwa razy na dworze bo stał w oknie i tylko patrzył, ale myślałam, że zakaszle się na śmierć, za to jak wrócił do domku to ani razu nie zakaszlał.
Kasiek 12.01 już nie długo :-) ale przeleciało.
Witam,
kasiek tak jak pisze Magda - 12.01 Ją możesz pociągnąć
ja naturalnie próbowałam ponad 40 godzin i zakonczony poród cc - tylko jakos tego pokarmu szybko nie dostałam. Aaa przepraszam ja w ogóle go prawie nie miałam. To była masakra.
Mooni dobrze, że lepiej. Kaszel meczy strasznie.
kasiek tak jak pisze Magda - 12.01 Ją możesz pociągnąć
ja naturalnie próbowałam ponad 40 godzin i zakonczony poród cc - tylko jakos tego pokarmu szybko nie dostałam. Aaa przepraszam ja w ogóle go prawie nie miałam. To była masakra.
Mooni dobrze, że lepiej. Kaszel meczy strasznie.
reklama
kasiekz
Polaa mi po cc tj.od razu po zszyciu dali dziecko do nakarmienia. Popatrzyłam na położną że ja przecież mleka nie mam. Kazała przystawić młodą, a ta od razu przyssała się jak pijawka i mleko poleciało Miałam bardzo dużo. Teraz też problemu nie będzie, bo już mam
Kifsi pustki mega:/ A u ciebie już 26tc...aaaa zaraz 30, a potem nie wiadomo kiedy zleci i poród!
Mooni oby szybko wydobrzał!
Dziś rodzi przez cc naza forumowa koleżanka Pamka_ - będzie synek Karolek &&&&&
Kifsi pustki mega:/ A u ciebie już 26tc...aaaa zaraz 30, a potem nie wiadomo kiedy zleci i poród!
Mooni oby szybko wydobrzał!
Dziś rodzi przez cc naza forumowa koleżanka Pamka_ - będzie synek Karolek &&&&&