reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Pusto tu:/ Wesołych Świąt dla wszystkich!;)

Mój zakup używki, ale ona nawet nie ma rysków na ramie:p Spacerówka nie używana, a budkę ma giga że dziecko widać tylko na 10cm od dołu (na zdjęciu złożona). Gondolka zresztą też cudna, duża i jaka wygodna w środku w porównaniu do mojej poprzedniej. No jakbym nowy kupiła;) I dostałam też fotelik pod kolor maxi cosi cabrio fix w super stanie. Pola wózek już przetestowała.
mc1.jpgmc2.jpg

Załączniki

• mc1.jpg
    mc1.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 44
  • mc2.jpg
    mc2.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 64
Wesołych świat:)

U nas śnieg z deszczem pada. Wiec Mlodak zazdroszczę białego puchu.

Kasiek - piekna limuzyna. Podobna do mojego casuala :) ja i tak czekam na reakcje póki jak się nikos urodzi. Musze wiedzieć czy zacząć podwójnego kompaktowego szukac... Ale żaden mi się nie podoba.

Wczoraj po maratonie odwiedzinowym (babcia, potem tato i spontan do siostry mojego t) mloda wyla przez ponad godzinę. Najpierw 40 min przy mnie. Po czym mnie wygonila. Potem 40 przy T. Nigdy więcej dnia bez drzemki...

Witam w przerwie między świątecznej :-)

u nas jest śnieg :tak: i rano było -14 :-(

święta minęły tak sobie , ja walczę z bólem gardła i nieprzespanymi nocami :-( a i śmierdzę czosnkiem :-)

sunshine - no niestety natura obdarowała mnie wersją ekonomiczną czyli będzie chłop :-D

kasiekz - super bryka :tak: coraz bardziej mi się podoba :-) a co do spania Wiktora w łóżku to tak kolorowo nie jest bo niestety znajduje się w naszej sypialni :tak: poddasze z pokojami dla dzieciów dopiero powstaje :-)

Aylin bardzo do twojego podobny;) Ja szukalam trojkolowego na jeszcze wiekszych oponach (jak moj hauck) i z wielką spacerową ale zaden nie mial przekladanego siedziska przod tyl (wymog mojego M bo Pola dlugo jezdzila skierowana do nas). Sąsiadka na ulicy ma ten maxi wiec wiedzialam ze fajny. A twojego nie bylo w okolicy lub w fajnym stanie i dobrej cenie.

Kifsi zdrowka!

Mlodak kocham snieg. U nas ciągle czarno:/

My jeszcze dzis imprezowalismy. Jutro licze na spokoj. M chory! Jakby nie mial kiedy!

Ostatnia edycja:
Hej oststnio pisałam jak szukałam pracy. Dostałam ja we wrześniu i mam umowe do końca marca. Kubulo zdrowy rośnie, strasznie pyskuje. U nas sie ułożyło od 16 jestem zaręczona, jeszcze tylko brakuje mieszkania razem. A to moje cudo

reklama
Katrina- dziękuje :)

A ja zamiast sie wysypiać kiedy mam wolne to wstaje codziennie o 4 rano. Pracowałam codziennie nawet raz 12 h mi sie trafiło i zaczęłam padać ze zmęczenia a jak wolne to ja kurde spać nie moge :banghead:

Do góry