reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej dziewczyny!

U nas ok,młodemu przeszło całkowicie. Jak w piątek zaczął z tempką 37,5 to w sobotę tak zakończył. Czasem do 39 dochodziło ale poradziliśmy sobie! Wirus panuje, młody szwagra w szpitalu był i non stop jakieś dzieciaki dowozili. Ale już ok, i śmiga jak nówka :-)

Widzę temat wózków na tapecie, mogłabym oglądać godzinami :-)

Heh od niedzieli siostra u mnie przebywa i mam luz dziewczyny, mojego m. nie ma bo w Niemczech do 22.12 to przynajmniej mam do kogo pogadać. Śmiała się siostra ze mnie, że gadam już do rzeczy martwych :p

Dzisiaj moje dziecie kończy 2,5 roku kurde kiedy to minęło... i zaczyna w końcu gadać może nie tak całkiem ale ja tę jego chińszczyznę rozumię. Lepiej późno niż wcale. :-D

Buziaki dziewczyny!

reklama
hej :-)

po wczorajszej wizycie u gina wsio oki :tak: no poza tym ,że być może rozchodzi mi sie kość spojenia i dlatego odczuwam ból przy chodzeniu :-( chyba udam się jeszcze do innego gina :tak: a i rośnie mi drugi wielkolud , znowu długie nogi :)

mooni - super ,że Sz przeszło :tak: z tą dziecięcą chińszczyzną mam tak samo , jestem tłumaczem mojego dziecka :-)

kifsi super, że wsio OK:) Mój tez niby długonogi:p

mooni super, że szybko przeszło! I extra że masz towarzystwo siostry - nie ma jak ploteczki!:)

Spadam do dentysty, bo mi plomba w szóstce wyleciała. Pierwszy raz w życiu, bo to jedyna plomba zrobiona w podstawówce:D

Ostatnia edycja:
jeju jakie tu pustki :tak: wszystkie pichcą i sprzątają ?

ja się pochwale ,że Wik w końcu ma swoje łóżko i odpukać puki co w nim śpi bez nocnych wędrówek do nas :-)

buziaki

Niespodzianka jak bedzie trzeba to przyjade :-p:-)

Mooni ja tez jestem tlumaczem dla mojej bo ona nie dosc ze po swojemu to w dwoch jezykach I to czasem jej smiesznie wychodzi np. moiw henka - reka (hand) , apus- jabluszko (appel), pingin - pingwin tylko inna wymowa w angielskim, nanus- banan, itp Moj Pe czesto sie mnie pyta co ona powiedziala co ona chce :-D A no jak sie spedza tyle czasu z dzieckiem to tak jest!

Kasiek- biedulko Ty z tym zebem!

Kifsi- Wik juz duzy i dzielny chlopak, ze spi juz we wslanym lozeczku :tak: I czy ja dobrze pamietam, ze bedzie dziewczyka?

Hejka,
nie mam czasu na nic. Ewidentnie swiadczy to o tym ze powinnam iśc na l4. Bo inaczej Jagód sie urodzi a ja sie kapne ze połowy rzeczy dla niej nie mam. Jakis przegląd szaf trzeba zrobic jak nic :)
Zamówiłam sobie na wyprzedazy na tchibo 3 kurtki - kazda inna w 3 róznych rozmiarach - bo sie w mojej jeszcze zapinam ale moze pewnego pieknego dnia sie okazac ze kurtka powie dość.

Kasiek - biednas z tym zębem. Ja sie od wczesnia zbieram aby iść do dentysty. I ide i ide i dojsc nie moge...

Kifsi - moja spi juz od ponad miesiaca i tez bez wedrówek. Czasem jak jej sie cos przysni to woła któres z nas. A tak to przychodzi rano

A i musze ogłosić wszem i wobec ze smoczek to przeszłość :)

Już czwarty raz próbuję tu napisać i zawsze coś...:D

kifsi zazdroszczę, moja też sama śpi w łożeczku, ale za żadne skarby nie pójdzie do swojego pokoju bo twierdzi tak: 'Jestem przecież jeszcze malutka i bałabym się':D

sunshine wymyśliłaś cos na okno w salonie?

aylin smoczka gratuluję! o do urlopu juz nie długo, chyba pisałaś o połowie stycznia?

Ja dziś zaliczyłam kolejny raz dentystę i liczę że jutro nie obudzę się z bolem bo oszaleję. Ona zdjęcia nie może zrobić co tam się dzieje, antybiotyku nie może dać mi w ciemno i tylko zatruła.

Hejka :)

Tak Kasiek - i włąsnie mi uświadomiłaś ze tak naprawdę to jedynie 10 dni roboczych (dzis juz nie liczee, jutro do 10, poniedziałek biore opieke nad dzieciem, sroda sylwester to impreza u nas w pracy a od 8 do 11 mamy spartakiade czyli ogólnopolskie zawody sportowe - potem 3 dni pełne roboty bo podsumowanie roku i wsjio) Wieje optymizmem

MOni - temat wózków jak temat wózków. My już obcykane w temacie i mamy faworytów swoich :) Ja czekam na opinie Kasiek i zastanowie sie czy kupowac nowy. Bo moja nadal wózkowa. A mikrodziecia w czyms wozić będzie trzeba

Trzymac kciuki bo dzis diabetolog....

A Moja juz nie chce spac z nami. Bo ma swoje fajne łóżeczko z owieczkami. I napisem Martynka nad nim. I rodzice poszli w odstawkę :) Całe szczescie bo jak sie Jagoda urodzi to by pewnie Tyske budziła. A tak nie bedzie problemu.

Aylin P ma też cudny pokoik...no sama spałabym w nim i co:/ Liczę, że jak młody zacznie ją budzić to sama się przeniesie - ucieknie:p Co do wózka już mogę coś ci powiedzieć. Jest zadyma! Pola wie, że w przedpokoju stoi wózio dla braciszka i myśli że jej jest w aucie. Przedwczoraj szłam na pocztę to ona musi w swoim wóziu, a teraz go nie ma, bo sprzedałam właśnie:/ Ona w życiu nie stanie na tej dostawce do wózka. Już chce swój wózio. Będzie ostro, aż się boję pierwszego spaceru. Chyba M miał rację z tym podwójnym wózkiem na chociaż pół roku a potem sprzedać.

reklama
Do góry