reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Hej dziewczyny!

U nas ok,młodemu przeszło całkowicie. Jak w piątek zaczął z tempką 37,5 to w sobotę tak zakończył. Czasem do 39 dochodziło ale poradziliśmy sobie! Wirus panuje, młody szwagra w szpitalu był i non stop jakieś dzieciaki dowozili. Ale już ok, i śmiga jak nówka :-)

Widzę temat wózków na tapecie, mogłabym oglądać godzinami :-)

Heh od niedzieli siostra u mnie przebywa i mam luz dziewczyny, mojego m. nie ma bo w Niemczech do 22.12 to przynajmniej mam do kogo pogadać. Śmiała się siostra ze mnie, że gadam już do rzeczy martwych :p

Dzisiaj moje dziecie kończy 2,5 roku kurde kiedy to minęło... i zaczyna w końcu gadać może nie tak całkiem ale ja tę jego chińszczyznę rozumię. Lepiej późno niż wcale. :-D

Buziaki dziewczyny!

reklama
hej :-)

po wczorajszej wizycie u gina wsio oki :tak: no poza tym ,że być może rozchodzi mi sie kość spojenia i dlatego odczuwam ból przy chodzeniu :-( chyba udam się jeszcze do innego gina :tak: a i rośnie mi drugi wielkolud , znowu długie nogi :)

mooni - super ,że Sz przeszło :tak: z tą dziecięcą chińszczyzną mam tak samo , jestem tłumaczem mojego dziecka :-)

kifsi super, że wsio OK:) Mój tez niby długonogi:p

mooni super, że szybko przeszło! I extra że masz towarzystwo siostry - nie ma jak ploteczki!:)

Spadam do dentysty, bo mi plomba w szóstce wyleciała. Pierwszy raz w życiu, bo to jedyna plomba zrobiona w podstawówce:D

Ostatnia edycja:
jeju jakie tu pustki :tak: wszystkie pichcą i sprzątają ?

ja się pochwale ,że Wik w końcu ma swoje łóżko i odpukać puki co w nim śpi bez nocnych wędrówek do nas :-)

buziaki

Niespodzianka jak bedzie trzeba to przyjade :-p:-)

Mooni ja tez jestem tlumaczem dla mojej bo ona nie dosc ze po swojemu to w dwoch jezykach I to czasem jej smiesznie wychodzi np. moiw henka - reka (hand) , apus- jabluszko (appel), pingin - pingwin tylko inna wymowa w angielskim, nanus- banan, itp Moj Pe czesto sie mnie pyta co ona powiedziala co ona chce :-D A no jak sie spedza tyle czasu z dzieckiem to tak jest!

Kasiek- biedulko Ty z tym zebem!

Kifsi- Wik juz duzy i dzielny chlopak, ze spi juz we wslanym lozeczku :tak: I czy ja dobrze pamietam, ze bedzie dziewczyka?

Hejka,
nie mam czasu na nic. Ewidentnie swiadczy to o tym ze powinnam iśc na l4. Bo inaczej Jagód sie urodzi a ja sie kapne ze połowy rzeczy dla niej nie mam. Jakis przegląd szaf trzeba zrobic jak nic :)
Zamówiłam sobie na wyprzedazy na tchibo 3 kurtki - kazda inna w 3 róznych rozmiarach - bo sie w mojej jeszcze zapinam ale moze pewnego pieknego dnia sie okazac ze kurtka powie dość.

Kasiek - biednas z tym zębem. Ja sie od wczesnia zbieram aby iść do dentysty. I ide i ide i dojsc nie moge...

Kifsi - moja spi juz od ponad miesiaca i tez bez wedrówek. Czasem jak jej sie cos przysni to woła któres z nas. A tak to przychodzi rano

A i musze ogłosić wszem i wobec ze smoczek to przeszłość :)

Już czwarty raz próbuję tu napisać i zawsze coś...:D

kifsi zazdroszczę, moja też sama śpi w łożeczku, ale za żadne skarby nie pójdzie do swojego pokoju bo twierdzi tak: 'Jestem przecież jeszcze malutka i bałabym się':D

sunshine wymyśliłaś cos na okno w salonie?

aylin smoczka gratuluję! o do urlopu juz nie długo, chyba pisałaś o połowie stycznia?

Ja dziś zaliczyłam kolejny raz dentystę i liczę że jutro nie obudzę się z bolem bo oszaleję. Ona zdjęcia nie może zrobić co tam się dzieje, antybiotyku nie może dać mi w ciemno i tylko zatruła.

Hejka :)

Tak Kasiek - i włąsnie mi uświadomiłaś ze tak naprawdę to jedynie 10 dni roboczych (dzis juz nie liczee, jutro do 10, poniedziałek biore opieke nad dzieciem, sroda sylwester to impreza u nas w pracy a od 8 do 11 mamy spartakiade czyli ogólnopolskie zawody sportowe - potem 3 dni pełne roboty bo podsumowanie roku i wsjio) Wieje optymizmem

MOni - temat wózków jak temat wózków. My już obcykane w temacie i mamy faworytów swoich :) Ja czekam na opinie Kasiek i zastanowie sie czy kupowac nowy. Bo moja nadal wózkowa. A mikrodziecia w czyms wozić będzie trzeba

Trzymac kciuki bo dzis diabetolog....

A Moja juz nie chce spac z nami. Bo ma swoje fajne łóżeczko z owieczkami. I napisem Martynka nad nim. I rodzice poszli w odstawkę :) Całe szczescie bo jak sie Jagoda urodzi to by pewnie Tyske budziła. A tak nie bedzie problemu.

Aylin P ma też cudny pokoik...no sama spałabym w nim i co:/ Liczę, że jak młody zacznie ją budzić to sama się przeniesie - ucieknie:p Co do wózka już mogę coś ci powiedzieć. Jest zadyma! Pola wie, że w przedpokoju stoi wózio dla braciszka i myśli że jej jest w aucie. Przedwczoraj szłam na pocztę to ona musi w swoim wóziu, a teraz go nie ma, bo sprzedałam właśnie:/ Ona w życiu nie stanie na tej dostawce do wózka. Już chce swój wózio. Będzie ostro, aż się boję pierwszego spaceru. Chyba M miał rację z tym podwójnym wózkiem na chociaż pół roku a potem sprzedać.

reklama
Do góry