reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Papitka wielkie gratulacje! Super;) Ja byłam dwa razy zręczona:p Co do nadmiaru pracy to współczuje. A jak byłaś wcześniej z młodym to może faktycznie czuje jakieś 'odrzucenie'...wiesz o co chodzi. Minie mu i w końcu zrozumie;) Powodzenia dla was! Ps. zawsze można nie robić weselicha jak my;) Do kościoła, potem obiad dla najbliższej rodziny i z głowy tj.na drugi dzień był wylot w podróż poślubną:p

Kifsi i jak tam u lekarza?

Asik zdrówka dla Damianka!

Mój M dalej zdycha. Byl dziś u starej i slepej lekarki która stwierdziła 'grubsze' przeziębienie. Dostał 3 dniowy antybiotyk nie wiem po co. Zaczełam szprycować go kwasem wit.C (dał się przekonać) i widzę mega poprawę!

A ja jutro wieczorem do gina...więc trzeba się ogolić:/

Ostatnia edycja:
reklama
Papitkaa - dokładnie, jeśli tylko kwestia finansów Was ogranicza, to przecież Wasza uroczystość. Możecie zaprosić tylko najbliższą rodzinę, poczęstować obiadem, jakaś kawa, tort i dziękujemy.

Kasiekz - Zdròwka u nam jak przeziębienie to syrop prawo slazowy jeśli jest kaszel do nosa jak jest katar ten oxygel co reklamują raz pan dr go przepisał malemu mòwie wam jest świetny trzyma się w nosku i jak nianio kichnie to do pasa wsio ;D i właśnie duuuużo wit. C

Katrina - ja wiem. Ale na razie jakoś w ogòle nad tym nie myślimy nie to że razem nie chcemy być ale na razie poczekamy na lepsze czasy aż w końcu razem zamieszkamy. :)

A zabrał młodego do sb a ja jak padłam ok 23 tak dopiero wstałam ale mi sie spało. Smutno mi bez niunia ale u A nie mamy jak spać we troje a ja na drugą zmiane do pcacy więc byłabym połamana.

Ostatnia edycja:
heja :)

dzi s dopiero dostałam się do lekarza , i niestety dostałam antybiotyk bo zaczeło choróbsko schodzić na oskrzela :-( na dodatek coś Wik mi pokasłuje i ma podwyższoną temperature :-( narazie dostał syrop i vit C

co do sylwka to chyba piżama party :-)

Kasiekz sorcia źle doczytałam.

Kifsi zdròwka dla was.

Ja właśnie do domu po pracy wracam jakoś przetrwałam ten jeden dzień. Misio mòj wczoraj nòżkę wykręcił i bidulek kuśtyka troszke ale na szczęście nie spuchła.

reklama
Do góry