reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

papitka - gratuluje zaręczyn :-)

kasiekz - zdrówka dla M

ja dalej umieram :-( muszę sprawdzić jak lekarz przyjmuje :-(

reklama
Kifsi - dziękuję. Zdròwka.

Aylin- dla większości to dziwne inni uważają że po co zaręczyny skoro od razu ślubu się nie planuje. My na razie nie planujemy. Może bardziej ze strony finansowej i też z tej że ciągle mieszkamy osobno.

hejo

Papitka gratulacje. Moj brat jest zareczony juz 4 lata, teraz na swieta były takie oficjalne zareczyny, ale ewntualny termin dopiero połowa 2016 r.

Kifsi zdrówka

Aylin jak u diabetologa ??

U nas jakoś leci. :)

Ja dzisiaj wagary w pracy mam. Zmiany nam pokręcili i wyszła mi druga zmiana a mam na 13:30 okuliste. Ciekawe czy dostane okulary. Bo w tamtym roku dostałam ale nie wykupiłam do prawda mam b. małą wade bo tylko -0,25 ale w pracy mamy kiepskie światło lasery skanery walące od dołu czyli prosto w oczy i strasznie utrudniające widoczność okulary więc trzeba się ogarnąć i o nie zadbać.

Andzia - dostałam pochwałe za odwazne zwiekszanie dawki insuliny :) ale juz mam nie szaleć. Wizyta za dwa trygodnie znów. Częsciej ja bede odwiedzac niz ginekologa...

reklama
Asik zdròwka dla małego.

A mj mały pyskuje i to strasznie i tylko mi. Ma mi chyba za złe że chodzę do pracy. W sumie nie dziwie mu sie bo praca wymaga ode mnie codziennej obecności.

Do góry