reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Znikam :) jade na szkolenie do wawy. z jednej strony mi sie chce a z drugiem zostałabym w domu. Generalnie zmeczona jestem i marze o urlopie.

reklama
Witam :-)

wywołana do "tablicy" melduje ,że żyjemy i śniegiem nas nie zasypało , ba nawet delikatnym puszkiem nie uraczyło :-)
na swe usprawiedliwienie nic nie mam :zawstydzona/y:

andzia - pewnie ,że miałam nadzieje na córę, nawet w ciąży z W miałam nadzieje , zawsze mi się marzyła choć tym razem wmawiałam sobie ,że i tak drugi sisior bedzie :-) kolejnej ciąży nie planuje , więc kilka łez uroniłam :tak: wiem, wiem najważniejsze ,że zdrowy :zawstydzona/y:

zamówiłam w końcu łóżko dla W i w sobotę robiliśmy z Ł małe przemeblowanie w sypialni ( poddasze narazie się adaptuje małymi krokami pod pokoje tj. małż ściankę wybudował :-D) a potem wstąpiła we mnie jakaś fala energii i umyłam prawie wszystkie okna :tak: zostało tylko w kuchni :-) a teraz mam katar i w gardle drapie :-(

dziewczynki jakie wy talenty dekoracyjne macie , jak już poddasze się zaadaptuje to odezwę się do was :-D bo ja to bezguście totalne :-)

mooni zdrówka

aylin już niedługo i koniec pracy na jakiś czas :tak:udanego szkolenia :tak:

asik , andzia - weekendy zawsze za szybko mijają :-( choć mi ostatnio zlewają się z tygodniem

buziaki

Sunshine bardzo chetnie skorzystam z rad. Ale wiesz zdjecia nie oddadza wszystkiego - chyba musisz przyjechac :D

Aylin milego szkolenia. Od kiedy masz wolne?

Kifsi fajnie, ze jestes :) A ten przyplyw energii to chyba ciazowe "wicie gniazda" Kasiek ma to 24 godziny na dobe ;) Zdrowka dla Ciebie

Asik fajnie, ze weekend pelen atrakcji - lubie takie. U mnie nudy - L w sb wyszedl na spotkanie z pracy, a w nd wegetowal z powodu naduzycia % w sb.

Moni jak mlody?

Kasiek pokaz jak wozek ma wygladac :)

kifsi witaj w końcu;) Ja przeżywałam że teraz będzie chłop, bo chciałam drugą córę. Ale w połowie ciązy przyzwyczaiłam się, choć dalej mnie to przeraża:D

niespodzianka z wózkiem długa historia. Jeszcze do wczoraj miał być ten Huack (jak moja trójkoowa spacerówa) dopóki nie odkryliśmy, że nie robią go już na pompowanych kołach:/ Załamka i siedzenie do 1.00 w nocy nad wózkami. Mam teraz dwa typy z przekładanym siedziskiem i trójkołowe, więc siedze na necie i szukam taniego:p

niespodzianka - wicie gniazdka mi się jeszcze nie włączyło :-) myśle ,że to raczej warstwa brudu ,która blokowała promienie słońca :-D

kasiekz- ja ciągle zastanawiam się nad sprzedażą starego wózka i zakupu czegoś innego :tak: obecnie mam chicco s3 i strasznie wkurza mnie wystająca osłonka na przednie koło , zajmuje duzo miejsca w bagażniku po złożeniu , za to kocham fotelik samochodowy :-) pokaz swoje typy :tak:

kifsi właśnie podjęliśmy decyzję, że bierzemy Maxi Cosi Murę 3 (czarny), bo sprawdzona i przetestowana przez znajomych;) Ja zaś miałam spacerówę obszerną hauck i jestem w niej zakochana (ciągle waham się czy sprzedwać czy zostawić na potem), a ten wózek Jedo to nieporozumienie - spacerówka wąska, mała i z toną plastikowycch emelentów w które Pola uderzała się. Jedynie gondola wielka i rama super. I przyzwyczaiłam się mega do trzykołowca. Więc tylko takiego szukałam stąd decyzja na murę 3. Wiem, że Aylin ma Casualplay trójkołowy i chwali (teraz moja znajoma go kupiła), ale M się nie widzi jak to ujął:D
mura.jpg

Załączniki

• mura.jpg
    mura.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 57
Biorę się zaraz za lepienie pierogów. Wieczorem w planie ubieranie choinki :)

Dobrze, że ja mam już za sobą szukanie/kupowanie wózków ;)

Zdrówka dla wszystkich :)

Asik ja bym mogla wozki wybierac ;) Lubie ogladac :)

Powitac z kawka poranna. Mlody wstal o 7.30, sama zasnelam ok 23 a i tak jestem niewyspana. Kawa sie trzeba wspomoc ;)
Dzisiaj mamy w planach odwiedzic kolezanke Tomka i jej tate. Od kilku dni wspomina o niej kilka razy dziennie wiec sie wybierzemy. Swoja droga widac jak dzieciaki sie zmieniaja. Do pewnego wieku T. w ogole nie byl zainteresowany innymi dziecmi, a teraz sam zaczepia, gania sie, bawi. Milo popatrzec :)

reklama
asik szkoda że tak daleko mieszkasz:D

niespodzianka wiem jak to wygląda po Polce:D Już takie mini rozmówki laski odtwarzają. Dziś np. Karinka pchnęła Polę i ta do niej: 'Musisz powiedzieć przepraszam, bo tak się mówi'. A tamta: 'Acha, no przepraszam, chciałam przejść a ty tu stałaś'...takie dwie dewotki:D Dzieci w tym wieku są cudne! I jak u was po spotkanku?

Kupiłam wózek:) Ach, ech i och:D

Do góry