reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam

Już wszystko ogarnęłam, obiad zrobiłam. Czekam na O. aż przyjdzie ze szkoły i idziemy do nowej sąsiadki na kawkę

Kasiek, Aylin
też jestem ciekawa Waszych brzuszków :)

Kasiek dobrze, że je chociaż te zupy. Młody jak do tej pory jadł dosłownie wszystko tak od ok 2 tyg w ogóle nie tyka zup.. mam nadzieje, ze mu to minie

Polaa marudzisz, będzie super w PL

Andzia niestety już tak nie cieszy odejście koleżanki... zło powraca czasami ze zdwojoną siłą..

Mooni oby już mu tak zostało :)

Ostatnia edycja:
reklama
mooni i co tam? Pewnie wirus, takie coś było u Poli kumpeli w zeszłym tygodniu i trwało 3 dni.

asik i jak zapoznawanie się z nową sąsiadką?

P wyzdrowiała. Jutro jedziemy po choinkę, a potem zostawiam ich i jadę dokończyć gwiazdkowe prezenty, a wieczorem urodziny brata 25;) W niedziele mamy przejechać się pociągiem do babci, bo mamy rzut beretem do stacji;) A potem robię z siorą wyskok do kina na byle co:p W pn jedziemy do Poli kumpei. Hehehe, zaprezentowałam swój kalendarz:D

Aaaaale ja mam ciuchów dla Nikosia...myślałam, że nie mam nic, a mam stos 56-62 dla trojaczków! Już 3/4 wyprane i w szafce;) Co tam jeszcze...właśnie wyprasowałam stos M koszul.

Kasiek młody od 12 już nic,zero wymiotów i zero kupek, ale jeść nie... teraz tempke ma. Lekarka powiedziała, że ok, mam mu podawać elektrolity,( których pić nie chce bo ochydne jak nie wiem sama bym tego nie piła) no i na biegunke przepisała Tasectan, bo smecty mój dzieć nie przyjmuje. Skąd Ty bierzesz kobito tyle energii. Na tyłku nie usiedzisz ani chwili :-)

Mooni o to super. A moze jakies zatrucie? Ze je malo to normalka, pewnie brak apetytu jeszcze potrwa. Dawaj mu ryz,marchewke niech sobie dziobie chlopak:)

I plany zmienione bo choinka stoi juz ubrana:)

Gdzie kifsi, sylka, aronia...wywialo, snieg zasypal?

Wieje tak ze być moze :)
Ja pozyczylam foremki do pierniczków, ciasto zarobione - jutro z tysiączkiem pieczemy :)

Moni ja młodej podawalam Asecurin chyba. Bez smaku we wszystkim podasz

Mooni i co przeszło całkowicie?

Aylin ja za pierniczkai nawet się nie biorę, bo raz spróbowałam i ... klops:D Powodzonka!

Waśnie M ściągnął ze strychu stary wózek Jedo Fyn po Poli, zrobiłam fotki jego i obecnego trójkołowca Hauck i biorę się za wystawienia bo chcę kupić taki Hauck ale z gondolą;) Tak go kocham i przyzwyczaiłam się że nie wyobrażam sobie życia bez niego:p M miał pościągać mi zasłony i co...taki skacowany że chodzić nie może, siedzieć nie może, na jedzenie patrzeć...i du.pa a jutro za dużo planów na ich wypranie i wyprasowanie! Tak więc sama w styczniu pościągam jako przyspieszacz porodu:p

Kasiek zanim wystawisz podeślij mi na fb z cena - koleżanka moja cos o nim wspominals (o jedo) ale nie wiem czy sie w końcu zdecydowała czy nie.

Właśnie wróciłam od "ukochanych" dziadków. Na szczęście opiekunka byla eiec zali i wyrzutów prawie nie bylo.

A pierniczki będziemy piekly jak wstaniemy z drzemki :) jutro planuje zdobienie.

Ostatnia edycja:
aylin OK jutro ci podeślę ten Jedo bo dziś brak czasu (nawet nie wiem po ile chodzą). Jakby co to zadbany, a model to Jedo Fyn 4ds Special Edition 2012 czarny z czerwonymi dodatkami. Gondola super stan, a spacerówy używałam pół roku, bo potem zakupiłam tego trójkołowca więc też OK.

reklama
Zdecydowanie za szybko Andzia.

Mieliśmy weekend pełen atrakcji. Dzieciaki bardzo zadowolone :)

Kasiek dzieki, było miło, pogadałyśmy trochę o pierdołach, trochę o dzieciach i czas szybko zleciał

Mooni jak Szymek?

Do góry