reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aylin wspolczuje zabawy! Ale widze ze dobrze podchodzisz do sprawy:) Ps.wylicytowalam mlodej trzy bluzu na all przez twoje boskie zakupy! Ale to koniec:p

Sunshine te zarowki sa sexy mega cudne!

Skladam skarge na dziecko. Od konca wakacji ani razu nie nasikala w nocy. A od tygodnia leje-nie chce jej sie wstac na nocnik! Wiem bo jak leje to zaczyna krecic sie na lozku, cos marudzic ale na pytanie 'czy chce isc siku' to wielkie oburzenie! M mowi ze dlatego iz mamy zimno w pokoju i jej nie chce sie wychodzic. Mamy 18C ale jej to nigdy nie przeszkadzalo. Jakis ma zwrot akcji mala zolza no. Za duzo ją chwalilam!

Ps.jestem zdziwiona ale mam juz wszystko dla bobasa. Kazda pier.dola, apteczka, kosmetyki-wsio;) A jeszcze do 16.01 tyle czasu...

Ostatnia edycja:
Sunshine ładny salon. Co do okna to pojęcia nie mam co tam można by zrobić.

Aylin współczuję nietolerancji. Trochę to upierdliwe, to była moja największa bolączka w mojej ciąży.....
No ale jak mus to mus. Glukometr nie taki straszny przecież.

Kasiekz ani się obejrzysz a już styczeń będzie. Dobrze że wyprawka gotowa.
A z tym siusianiem to mi się wydaje, że nasze dzieciaki są jeszcze bardzo małe i mogą im się jescze zdarzać takie wpadki. Nie wymagajmy od nich zbyt wiele.

Mooni, Sylka, aronia a Wy gdzie się podziewacie????

Ostatnia edycja:
Aylin- buuuu.... nie wiem co to znaczy ale wierze, ze dasz rade bo dzielna babka jestes :*
Kasiek :* co do Polii to rzeczywiscie leniuszek z niej.... Aura jakis miesiac temu miala 3 wpadki w dzien u opiekunki bo tak byla zajeta zabawa, ze zapomniala zawolac wrrr....... przekonala ja tabliczka z naklejkami (uwielbia) I za kazda przyszla wpadke naklejki mialy byc zabierane a za zawolanie dodane...... wytlumaczylam jej I od tej pory bez wpadek, pilnuje sie bo nie chce miec zabranych naklejek :-p:-D

Kurcze to okno jest takie duze I to mi sie podoba ale co zrobic zeby sie troszke ukryc przez potencjalnymi spacerowiczami to nie wiem.....

Andzia special for you xxx
Na razie zdjęcia z ledami bo okazało się że żarówki łącznie mają większą moc niż włącznik który się przepalil wiec zdjęcie tylko z trzema jak próbowaliśmy :p

Sorki że osobny post ale alw mogłam edytować na telefonie.

Załączniki

• 1417617768759.jpg
    1417617768759.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 45
  • 1417617780763.jpg
    1417617780763.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 46
  • 1417617791679.jpg
    1417617791679.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 41
  • 1417617802158.jpg
    1417617802158.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Sunshine ekstra. A powiedz mi jeszcze jak tą ścianę się robi? Zrywa się tynk i czyści?

kasiek nasza dzieci są jeszcze male i to normalne że się uwsteczniaja czasowo. Teraz znowu przez parę mcy może bbyć sucho, ale musisz być przygotowana na tt ze pewnej nocy ( a nawet kilka nocy po kolei) zbudzi się zasikana.

Do góry