reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Sunshine na stronce galeria dywanow:) Moja siorka i mama polowaly tam na okazje z kilka miesiecy dla siebie. Bo ostatnie sztuki mozna miec np.2500zl taniej! I tak sobie nie upolowaly ale trafil sie grafitowy welniany dla mnie:) Gruby i cieply...no bez porownania ze sztucznym:) To moj zalegly prezent na 30.;p

Aylin super ze koncowka!

Moje dziecko wygrzebalo wczoraj u babci lampion. Dzialal. I dzis idziemy na rolaty. Bedzie miec wieczorną rozrywke z innymi dziecmi a kosciol mam na przeciwko;p

ja mam dzies podsumowanie miesiaca. Wiec od rana raporty klepie. Ale to juz przedostatni raz jeeeeee

a czemu przedostatni ?? hmmm przenosza Cie, awansują czy moze koniec z raportami ??? Chwal sie tu szybko :-)
edek jest jeszcze jedna możliwość - idziesz na zwolnienie :pPPP

Kasiek moi by kościól roznieśli :-D

Sunshine ja miałam Andrzejki w domu z siostrą i jej chłopakiem.

Ostatnia edycja:
Andzia - z edkiem trafiłaś :) Ja jako jedyna w oddziale mam licencje na siebie na sap. W zwiazku z tym nawet jakby mnie awansowali to ja i raporty jesteśmy nierozłączni :)

Kasiek - a ja dzis na kulki w ramach rozrywki uderzam :)

A zapomnialam napisac, ze mloda wczoraj obudzila sie z katarem a wieczorem juz pokaslywala wiec zrobilam jej sprita z Vit C wypila duuuzy kubek i dzis rano gilasow mniej, ale na droge dostala kolejny kubek soczku ;) I zobaczymy jak bedzie wygladac jak ja odbiore od Claire....

Kasiek ta stronka nazywa sie galleria dywanow? na prawde super jest!

Kasienka- tak :tak: I dwie lyzeczki miodu! :))) Aura lubi cytryne I czasem zjada caly plasterek ;)
a i zobacz co znalazlam ;-) nawiazujac do Twojego zdjecia profilowego 10344839_951872931507666_5926620828484169921_n.jpg:))))

P.S Kochane pamietacie jak pytala sie Was o porade co ma zawisnac w holu na oknie? wiec sa drewniane zaluzje :-) ale teraz potrzebuje pomocy w doborze czegos na okno w salonie..... jak na razie zero koncepcji......

Sorki za jakoś zdjęć robione wieczorem telefonem

Załączniki

• 10344839_951872931507666_5926620828484169921_n.jpg
    10344839_951872931507666_5926620828484169921_n.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
sunshine po pierwsze uduszę się! Za tą cegłę za plecami Pe!!! Miałam mieć w tym roku zamiast tapety, ale M marudził i przeniósł remont na wakacje...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja tez już ją chcę;) Poza tym widzę, że kolor szary dominuje jak u mnie...kocham! Roleta w przedpokoju wygląda cudnie! A do salonu nie mam pomysłu, bo u mnie rolety zew. a w środku tylko po bokach ozdobnie białe grube zasłony.

reklama
Kasiek przymierzalam szare i białe lniane zasłony ake jakoś mi nie pasowały myślę nad roletami albo zaluzjami ale sama nie wiem.....

A to masz jeszcze dwa zdjęcia już po zakończeniu mojej wizji ;) żarówki edison :)

A tak wogole to chcialam Wam powiedziec, ze ta piekna drewniana podloga nam sie podniosla i mimo, ze bylo zostawione miejsce wybrzuszyla sie!!!! Pe wczoraj odrywal listwy podlogowe i przycinal ja o jakies 2cm...... cale szczescie pomoglo i sie rozeszla ale bylam mega w szoku ze po 2 miesiacach tak sie stalo!!!............ wina..... intensywniejsze ogrzewanie ......

Załączniki

• 1417451082395.jpg
    1417451082395.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 43
  • 1417451092923.jpg
    1417451092923.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Do góry