reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Sunshine na stronce galeria dywanow Moja siorka i mama polowaly tam na okazje z kilka miesiecy dla siebie. Bo ostatnie sztuki mozna miec np.2500zl taniej! I tak sobie nie upolowaly ale trafil sie grafitowy welniany dla mnie Gruby i cieply...no bez porownania ze sztucznym To moj zalegly prezent na 30.;p
Aylin super ze koncowka!
Moje dziecko wygrzebalo wczoraj u babci lampion. Dzialal. I dzis idziemy na rolaty. Bedzie miec wieczorną rozrywke z innymi dziecmi a kosciol mam na przeciwko;p
Aylin super ze koncowka!
Moje dziecko wygrzebalo wczoraj u babci lampion. Dzialal. I dzis idziemy na rolaty. Bedzie miec wieczorną rozrywke z innymi dziecmi a kosciol mam na przeciwko;p
andzia1980
ja mam dzies podsumowanie miesiaca. Wiec od rana raporty klepie. Ale to juz przedostatni raz jeeeeee
a czemu przedostatni ?? hmmm przenosza Cie, awansują czy moze koniec z raportami ??? Chwal sie tu szybko :-)
edek jest jeszcze jedna możliwość - idziesz na zwolnienie PPP
Kasiek moi by kościól roznieśli
Sunshine ja miałam Andrzejki w domu z siostrą i jej chłopakiem.
Ostatnia edycja:
Andzia - z edkiem trafiłaś Ja jako jedyna w oddziale mam licencje na siebie na sap. W zwiazku z tym nawet jakby mnie awansowali to ja i raporty jesteśmy nierozłączni
Kasiek - a ja dzis na kulki w ramach rozrywki uderzam
Kasiek - a ja dzis na kulki w ramach rozrywki uderzam
Sunshine6
A zapomnialam napisac, ze mloda wczoraj obudzila sie z katarem a wieczorem juz pokaslywala wiec zrobilam jej sprita z Vit C wypila duuuzy kubek i dzis rano gilasow mniej, ale na droge dostala kolejny kubek soczku I zobaczymy jak bedzie wygladac jak ja odbiore od Claire....
Kasiek ta stronka nazywa sie galleria dywanow? na prawde super jest!
Kasiek ta stronka nazywa sie galleria dywanow? na prawde super jest!
Sunshine6
Kasienka- tak I dwie lyzeczki miodu! )) Aura lubi cytryne I czasem zjada caly plasterek
a i zobacz co znalazlam ;-) nawiazujac do Twojego zdjecia profilowego )))
P.S Kochane pamietacie jak pytala sie Was o porade co ma zawisnac w holu na oknie? wiec sa drewniane zaluzje :-) ale teraz potrzebuje pomocy w doborze czegos na okno w salonie..... jak na razie zero koncepcji......
Sorki za jakoś zdjęć robione wieczorem telefonem
a i zobacz co znalazlam ;-) nawiazujac do Twojego zdjecia profilowego )))
P.S Kochane pamietacie jak pytala sie Was o porade co ma zawisnac w holu na oknie? wiec sa drewniane zaluzje :-) ale teraz potrzebuje pomocy w doborze czegos na okno w salonie..... jak na razie zero koncepcji......
Załączniki
Ostatnia edycja:
Sunshine6
I salon w gratisie Pe
Załączniki
kasiekz
sunshine po pierwsze uduszę się! Za tą cegłę za plecami Pe!!! Miałam mieć w tym roku zamiast tapety, ale M marudził i przeniósł remont na wakacje...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja tez już ją chcę Poza tym widzę, że kolor szary dominuje jak u mnie...kocham! Roleta w przedpokoju wygląda cudnie! A do salonu nie mam pomysłu, bo u mnie rolety zew. a w środku tylko po bokach ozdobnie białe grube zasłony.
reklama
Sunshine6
Kasiek przymierzalam szare i białe lniane zasłony ake jakoś mi nie pasowały myślę nad roletami albo zaluzjami ale sama nie wiem.....
A to masz jeszcze dwa zdjęcia już po zakończeniu mojej wizji żarówki edison
A tak wogole to chcialam Wam powiedziec, ze ta piekna drewniana podloga nam sie podniosla i mimo, ze bylo zostawione miejsce wybrzuszyla sie!!!! Pe wczoraj odrywal listwy podlogowe i przycinal ja o jakies 2cm...... cale szczescie pomoglo i sie rozeszla ale bylam mega w szoku ze po 2 miesiacach tak sie stalo!!!............ wina..... intensywniejsze ogrzewanie ......
A to masz jeszcze dwa zdjęcia już po zakończeniu mojej wizji żarówki edison
A tak wogole to chcialam Wam powiedziec, ze ta piekna drewniana podloga nam sie podniosla i mimo, ze bylo zostawione miejsce wybrzuszyla sie!!!! Pe wczoraj odrywal listwy podlogowe i przycinal ja o jakies 2cm...... cale szczescie pomoglo i sie rozeszla ale bylam mega w szoku ze po 2 miesiacach tak sie stalo!!!............ wina..... intensywniejsze ogrzewanie ......
Załączniki
Ostatnia edycja: