reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aga zdrowka. Jak sie czuje teraz? Lepiej juz czy dalej kiepsko?

Aylin przeciez ten skrypt jest mu na pewno bardzo potrzebny. Jak kazdemu facetowi *******y z przed 30 lat. Moja kolezanka ma meza takiego chomika, ze ja bym z nim oszalala. Znosi do domu wszystko, lacznie ze znalezionymi gdzies srubkami, kabelkami. Jak chciala wyrzucic zdezelowana, paskudna torbe to jej marudzil przez caly dzien zeby chociaz pasek odciela i zostawila, bo dobry ;) Cierpliwosci kochana. Moze jak juz mu spakowalas do plecaka to w pracy zostawi :)

reklama
Dałam mu FLORODAL, ale niestety juz sie skończył. On nic nie pije poza paroma łykami wody, jeść tez nie je, generalnie śpi od wczoraj z dwoma max 2godzinnymi przerwami na bajkę.

Ostatnia edycja:
Jeść nie musi byle by pil. Tyska 4 dni nie jadla jak ja dopadło. Ale pila. W szpitalu wyladowalysmy jak 24h nie wypila nawet lyka. Dostala 2 kroplowy jedna po drugiej i rzucila,sie na,szpitalna zupę.

O 18 się położyłam i zasnęłam.. dopiero się obudziłam:szok:

Aga Najważniejsze żeby chociaż po łyczku pił. I niech sobie śpi. Dużo zdróweczka dla niego

Kasienka nie ma to jak dobrze przeczytać:-D

Andzia no właśnie nic się nie będzie działo, bo nie mieli na magazynie tego narożnika co sobie wybraliśmy i czekamy do czwartku na dostawę

Niespo my wybraliśmy w Abrze. Ważne, że Tomek zachwycony, Ty matka nie musisz

Aylin to może małż zostawi te swoje super ważne rzeczy w pracy?

Dzień doberek

Wieczorem idziemy do moich rodziców. Dzieciaki dadzą dziadkowi (Andrzej) prezencik:-) Wypijemy kawkę, pogadamy i z powrotem do domku

Miłej niedzieli życzę:tak:

Aga i co tam? Lepiej?

Aylin nawet o papierach mężolińskich nic nie pisz...mam dość! Wszechobecne.

Ja też po Andrzejkach u teścia. W górach bez śniegu ale bajecznie...wszystkie drzewa białe - całe w szadzi;)

Edzio!
Laski w Biedrze dzis szal. Chichuachua w torebkach (moja kocha nosic), lego blocks, kawiarenka z automatem itp., farma ze zwierzetami, domek dla pieskow wraz z nimi, modele helikopterow i samolotow do skrecania...itp.:)

Ostatnia edycja:
reklama
Pierwsza????

My dzis mielismy isc na 6ur siostrzenca, Antek tak sie cieszyl wybieral prezent i tylko Kuba Kuba od paru dni, a teraz chory i nie wiem czy do szpitala nie trafimy :-(

No właśnie nie wiadomo :/ wczoraj obudził się o 3ej w nocy i do 6tej siedział na kibelku i miał mega biegunką, a do tego przed sobą nocnik do ktorego wymiotował :) do 9tej jeszcze 3razy biegunka, cały dzien nic, bo w sumie nie jadl, wmusilam w niego max 100ml leku. Myslalam, ze dzis juz ok wypil herbatke i znowu wymioty :/ nie je nie pije.

Jak Antos dzisiaj? Picie najwazniejsze! a zeby sprawdzic czy sie odwodnil poloz mu swoj palec na klatce i przycisnij, jezeli skora szybko wroci to swojego koloru to nie jest odwodniony ale jesli dluzej niz 5sek to moze byc juz odwodniony.... tak u nas sprawdzaja...... mozesz mu tez podawac ORS do picia

A gdzie - cenne rzeczy tylko w domu. W pracy nowe wymogi bezpieczenstwa itp zabraniaja trzymać zbednych rzeczy....

To kochana trzeba wprowadzic nowe wymogi bezpieczenstwa rowniez i w domu! :-p

Kasiek- super dywan!!! juz ja wiem jak ciezko jest dostac taki jaki chcesz..... gdzie kupilas?

My Andrzejek nie mielismy nie bylo czasu a drugie to jak nam sie przypomnialo, ze to weekend andrzejkowy to bylo juz za pozno na cokolwiek :-p

Do góry