reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

mlodak właśnie w dzień jej się nie zdarza więc cudnie, ale ten nagły nawrót w nocy? Może faktycznie nie ma ochoty wychodzić spod ciepłej kołdry. Poza tym masz racje, bo sama planowałam żeby Pola spała conajmniej do 3 lat w pampku a i tak powinnam sę cieszyć że odpieluchowała się. No poza obecnym lenistwem:p

sunshine no boski efekt! Widzę, ze ubóstwiasz styl skandynawski (juz to chyba kiedyś pisałam);p

No i czajnik się posypał...zaczął cieknąć. To będę miała prezent na mikołaja!

reklama
Andzia- taki byl pierwotny plan ale ilosc kurzu mnie przerazila a potem to czyszczenie miesiacami..... :no: to sa plyki ceglane polozone na sciane I na to jest robiona zabudowa :-) wszystko rekodzielo mojego taty :tak: no I malej pomocnicy Aurelki ;-)
Kasiek- tak!!!! skandynawski przede wszyskim ale tez retro i nie pogardze prowansalskim (vintage) wiec staram sie ze smakiem to wszystko polaczyc :-p Co do czajnika u nas poszla grzalka I jest juz nowy przed mikolajkowy....

andzia ja planowałam w końcu ten toster...i znowu się nie doczekam:/

mlodak o to OK. Twój mikołaj będzie bogatszy:D A tak serio to współczuję. Może da się naprawić?

sunshine wsio urządzasz ze smakiem. Jak z jakiegoś katalogu!

Ostatnia edycja:
To w takim razie mam nadzieję że do mnie w tym roku Mikołaj nie przyjdzie! :p
Kasiek bez przesady :p większość to ręczna robota, kupuje za grosze i maluję, szyję, zszywam itp ;) a pokaż jak wyglądają te zasłony u Ciebie w salonie? ;) plz

Przyszedl mi nowy zasilacz do lapka to mogę i tu spokojnie pisać :)

Antek śpi więc ide prasować :)

Mam nadzieje, ze do mnie nie przyjdzie taki Mikołaj jak do Kasiek i Młodak :baffled:bo mam 6zł na koncie :szok:nie marudzę, ale jakoś mi smutno, ze nawet Violi pomóc nie mogę :(

reklama
hej

Aylin znam ten ból :/ ale przy nietolerancji źle nie będzie :)

wiem, juz przez to przechodzilam. Dlatego nie rozpaczam bo wiem ze nie taki diabeł straszny. A wyniki i tak na starcie miałam lesze niz z tyską. 2 wynik wyszedl mi mega wysoki bo na czczo i po 2 h mieszcze sie w normie. No ale plus taki ze za duzo nie przytyje....

Aylin wspolczuje zabawy! Ale widze ze dobrze podchodzisz do sprawy:) Ps.wylicytowalam mlodej trzy bluzu na all przez twoje boskie zakupy! Ale to koniec:p

pokaz :)

A ja przeglądnełam co mam dla jagoda i generalnie nie potrzebuje prawie nic... za wyjatkiem pieluch. Ale oczywiście co chwile cos kupuje.....
Dziewczyny to ja nie chce nic na Mikołaja ;-)
wole żeby nic mi się nie psulo.

hehe takiego mikołaja to ja też nie chce

ale uwaga - kupuje w koncu suszarke wiec mikołaj wypasiony bedzie :)

Do góry