reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin na to rzeczywiście fajny Mikołaj.

Ja narazie nic nie kupuje do mieszkania i chyba tylko chłopaków pokój pomaluj. I tyle. Prawdopodobnie w przeciągu 1,5 roku zmienię miejsce zamieszkania.

reklama
Nie ma się czym chwalić. W pracy zmiany. Przenoszą nas do cuwu a jego docelowa siedzibą jest w Lublinie. Nie chce poświęcać 3 h dziennie na dojazdy, wiec zostaje przeprowadzka. M pracuje w lubelskiej firmie, wiec może i jemu uda się przenieść. Narazie tak myślę, a jak to będzie i dokładnie kiedy to nie wiem.

Wiecie, ze mamy już 2,5roczniaki ? :) ale ten czas leci :)

Dziewczyny sprzedające na all ile czasu Wam kasa z all spływała na konto?? Wczoraj rano sobie przelałam i dalej nie ma.

Andzia a ty co taka zniechecona? Większe miasto to chyba większe możliwości ;)
Aga nie pomogę bo allegro nie używam :(

A na oknie na razie zawislo to ;)
Mam nadzieję że do rana powisi...

Załączniki

• 1417646705489.jpg
    1417646705489.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 40
  • 1417646715904.jpg
    1417646715904.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 42
  • 1417646726352.jpg
    1417646726352.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 41
  • 1417646739205.jpg
    1417646739205.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 42
  • 1417646750055.jpg
    1417646750055.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 41
Pierwsza

Kurcze od kilku tygodni znów młody.krzyczy przez sen, ale ze już mówi wyraźnie to wiem co się dzieje. On tak przeżywa dzień. Dostał puzzle to kilka.nocy z rzędu wrzeszczy co by mu tych puzzli nie zabrać czasami. No koszmar.
Dziś już nie dałam rady znów spać na ziemi pod łóżeczkiem bo to tak od 1-2 się zaczyna i się po prostu przenosilam do niego w nocy. No ale ile można. Więc od razu K kazalam iść do niego spać. Ja muszę choć jedną noc odsapnac. No i się udało. Tyle że o młody się też nie obudził...... K to jednak ma farta.

Miłego dnia dziewczynki :)

mlodak mały wrażliwiec z Szymonka;) Niestety nie znam się, pewnie taki etap i niebawem przestanie. A ty w takim razie częściej wysyłaj K:D

andzia no proszę, nic nie mówiłaś wcześniej;) Szykują się poważne zmiany!

sunshine ale ty jesteś pomysłowa, ja w tej ciązy cierpie na brak weny. Z młodą cudowałam i wymyślałam, ozdabiałam dom w ramki ze zdjęciami, malowałam, szyłam pluszaki a teraz zero natchnienia. Oby młody nie był przez to beztalenciem:p

aylin dobrze że masz wprawę;) A glukoza jak tylko środkowa to faktyczie nie jest źle;) Odnośnie wyprawki to też większośc miałam ale wiesz kosmetyki, gazy, sól fiz., tetry, bo zniszczone po P poszły na ściery, ubranka jednak dla faceta no i dla mnie wkładki laktacyjne czy wkłady poporodowe. Niby duperele a na takie badziewia kasy poszło. Bluzy to jedna z literą M (jak nazwisko:p), Peppą i jeszcze trzecia z jej księżniczką Holly (nie chce się załączyć).
b1.jpgb2.jpg

Załączniki

• b1.jpg
    b1.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 30
  • b2.jpg
    b2.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Mlodak Aura czasem też przeżywa w nocy więc to może taki etap albo bardzo do siebie wszystko bierze Szymus... A K się udało tej nocy ale może dlatego że Szymek wyczuł że tata jest przy nim?

Kasiek no ja lubię sama coś wymyślać i robić i to jeszcze tak żeby jak najmniej wydać ;) to widzę też kreatywna jesteś i zaradna :p o Nikusia bym się nie martwila bo to będzie chłop da sobie radę a poza tym Ty tak do końca to to wcale nic nie robisz! P Aaaaa i mamy taką samą bluzę z Peppa on jest fajna bo jest długa ;)

reklama
Moja np. wczoraj przebudziła się o 5.00 nad ranem z tekstem: 'Ej, nie mam do czego się przytulić. Gdzie jest Kropek?'. Z takim smutnym głosem, z żalem. Dostała Kropka, przytuliła i poszła spać dalej:D Kropek to malutki piesek biały w czarne kropki 15letni po mojej siostrze. Z Polą śpi, kąpie się, je, jeździ na zakupy...wsio. Raz zapomnieliśmy wziąźć i dobrze że blisko domu bo wielka afera że ona bez Kropka nie jedzie!

sunshine tak, na zime tylko dłuższe bluzy. Mam dość tych króciutkich, że jak schyli się to plecy na wierzchu;) Dobra, zrobie ci zaraz jakieś fotki jak obiecałam:D

Do góry