reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
A ja jadę zaraz z małżem po nowe łóżko. W starym sprężyny w du*kę mi wchodziły;-) Chociaż najchętniej nie wychodziłabym z domu bo taka zimnica

Asik przeczytalam ze wchodzisz na nowe lozko :p masakra :p

Andzia to przyjedz do mnie ... u tesciow -7 oni to na jakims biegunie mieszkaja

Moni u tesciow ograniczony dostep :p

Kasiek to Cie mlody nastraszyl. Widocznie nie lubi jak mamuska odpoczywa ;)
Dywan bardzo fajny :) a ceny ciuszkow dla maluchow rzeczywiscie nie wzruszaja :/

Polaa mam nadzieje, ze dol szybko przejdzie, a tymczasem narzekaj nam - jak sie czlowiek wygada to lzej na sercu ;)

Aga zajefajne te pudelka. Straz pozarna wymiata - moge zapytac o cene? Moze wysle staruszka i mi kupi.

Asik a gdzie jedziecie po lozko? Ja wlasnie przegladalam strone ikei i mi sie zamarzyla wymiana mebli - a tylko pudelek szukalam :/ szkoda, ze kasy brak...

Moni u nas plusowa temperatura wiec jeszcze sie trzymam ;)

Wczoraj bylismy w centrum na swiatecznym jarmarku no i tych swiatelkach. Tomcio ogladal wszystko z otwarta buzia - zachwyt najwyzszego stopnia ;) Ja bylam rozczarowana - spodziewalam sie wiekszego rozmachu, no i nie bylo zwierzatek w ogole :(
Dzisiaj czekam na L i jedziemy na zakupy. Pozniej sama nie wiem... moze do znajomych, a moze na spacer...

Niespodzianka 26,99zl.

My dzis mielismy isc na 6ur siostrzenca, Antek tak sie cieszyl wybieral prezent i tylko Kuba Kuba od paru dni, a teraz chory i nie wiem czy do szpitala nie trafimy :-(

Aga a co mu jest ze,aż szpital???

Ja od kilku dni zamarzam. I jeszcze mąż mnie wkurza. Ile razy można prosić sby nie ukladal swoich super ważnych rzeczy w szafie pod koszulami - bo sie mną??? No ile? Wiec jak zabrał mala na kulki to mu to spakowałam do plecaka z krorym codziennie do pracy chodzi. Skoro koniecznie je musi miec to niech nosi ze sobą.

Asik a my nadal na materacu.

Kasiek ladny ten dywan. Ale orz mojej kotce ciemne odpada. A szkoda bo moze bym przemyslala.

Aga a co mu jest ze,aż szpital???
No właśnie nie wiadomo :/ wczoraj obudził się o 3ej w nocy i do 6tej siedział na kibelku i miał mega biegunką, a do tego przed sobą nocnik do ktorego wymiotował :) do 9tej jeszcze 3razy biegunka, cały dzien nic, bo w sumie nie jadl, wmusilam w niego max 100ml leku. Myslalam, ze dzis juz ok wypil herbatke i znowu wymioty :/ nie je nie pije.

reklama
Andzia najsmieszniejsze jest to ze ta wazna rzecz (jadna z majdanu) to skrypt z jakiegos szkolenia microsoftu do której od 4 lat nie zajrzał. Ja ja przekładam z miejsca w miejsca a najbardziej nadaje sie do obciazania przełożonego wafla bo z 4 kg lekko waży.

Aga mi to na rota wygląda - mam nadzieje ze nie. Ale wtedy nie wolno podawać mleka ani nic zawierajacego cukier. I tym bardziej środków typu stoperan. Jedyne co pomaga to nawadnienie. Po łyzeczce - ale nich pije. Bo w szpitalu dostanie kroplówke nawadniajaca i nic wiecej.

Do góry