Sunshine to dobrze, ze kolezanka sklamala, przeciez to moglo miec konsekwencje... Moja dobra znajoma miala objawy zatrucia ciazowego (bardzo wysokie cisnienie, bialko w moczu i straaaasznie spuchla) a lekarze i tak to olali :/
Aga super zdjecie
Wyglada jak strazak. Mamy podobne wdzianko i tylko dla siebie musze cos takiego kupic
Tez bede wychodzic, bo siedzenie w domu z mlodym pelnym energii to meczarnia. Dla niego przede wszystkim, bo widac, ze go rozpiera.
Z koldra nie pomoge - T nie uznaje. Odkopuje sie od razu, a jak go przykryje na spiocha to jak tylko sie obudzi. Ubieram go w grubsze spiochy i na to luzna pizamke.
Co do pracy to normalnie wziac i ludzmi potrzasnac. Nie rozumiem takiego toku myslenia - jesli wiesz, ze nic z tego to zadzwon i powiedz, a nie cisza w eterze - nic sie nie stalo, rozmowy nie bylo
Kasiek no to sie doczekalas - czekamy na zdjecia nowego nabytku
Ciuszki tez wklej - moze sie wzrusze
Polaa fajnie, ze tak jedza ladnie. Moj owoce lubi i je (w sklepie tylko krzyczy "apple, apple"), ale warzyw sie brzydzi
Gotowane jeszcze, jeszcze, ale ogorek czy pomidor - zapomnij.
Aylin lepiej, ze zatrucie (moze kapucha gdzies na zoladku usiadla) niz jakby sie miala jakas jelitowka przyplatac (tfu tfu). Dobrze, ze juz ok.
Katrina to podobnie jak u nas. Babki z mojej przychodni do ostatniej wizyty (na dwa latka) nic nie mowily o wit d (moze dlatego, ze mlody na mm byl...), a teraz powiedzialy, zeby suplementowac jesli pije mniej niz 500 ml mleka dziennie.
Kasienka no pewnie tatus wzial do lozka, a pozniej mama musi walczyc
Mnie to nie raz L wpienia, bo je cukierka przy mlodym i oczywiscie T od razu tez chce. Wiec mowie L, wez sie schowaj, bo zaraz obiad bedzie i T nie zje jak go napasiesz cukierkami. A ten "Tomus nie dam Ci, bo mama nie pozwala"
Na szczescie po rozmowach juz mu sie niezbyt czesto takie cos wysmyka.
Asik a gdzie bylas? Pewnie pisalas, ale mi ucieklo
Nie zgadniecie co u mnie za oknem
Sloooonce
Zaraz idziemy na spacer, a pozniej do kolezanki mlodego Julki. Mam nadzieje, ze sie nie beda tluc i dadza w spokoju herbate wypic
Dziewczyny chcialabym kupic dobra i tania sokowirowke/ wyciskarke ( nie znam sie i nie wiem co lepsze). Najlepiej zeby wyciskala w sekunde i zajmowala 3 cm kwadratowe ;-)
Polecacie cos?
Jutro idziemy tu
Gardens of Light - Make it Bournemouth at Christmas
wlaczaja swiatla o 18.30 :-)